English

Jihlava - Bohemians 0:2, domácí zůstávají poblíž ligového dna

iDNES.cz / Sport

Jihlavští fotbalisté chtěli po předehrávce 9. ligového kola opustit předposlední, sestupovou příčku v tabulce. Nepovedlo se. Bohemians si z jejich hřiště vezou do Prahy výhru 2:0, po přestávce se prosadili Jan Holenda s Dominikem Maškem.

More from iDNES.cz / Sport

Mar 9

Bohemians - Ml. Boleslav 0:0, domácí měli víc ze hry, ale gól v Ďolíčku nepadl

iDNES.cz / Sport

Ani pátý jarní zápas fotbalisté Bohemians Praha 1905 nevyhráli. Ve 24. kole Fortuna ligy doma navzdory převaze zejména v první půli nedali gól Mladé Boleslavi a vzhledem k tomu, že hosté málem ani nevypálili na bránu, skončil duel 0:0.

Nov 11

Bohemians - Karviná 1:0, zkraje druhé půle se krásně trefil domácí Prekop

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Bohemians v posledním sobotním utkání 15. kola porazili v Ďolíčku Karvinou 1:0 a po šestém ligovém vítězství v sezoně se posunuli na osmé místo. Jedinou branku dal povedenou střelou levou nohou Erik Prekop. Hosté jsou v tabulce…

Apr 16

Bohemians - Boleslav 4:0, pro domácí nejvyšší výhra sezony, dávali krásné góly

iDNES.cz / Sport

Krásné góly, vysoké vítězství, euforie. Fotbalisté Bohemians v 27. kola Fortuna ligy smetli doma Mladou Boleslav 4:0 a drží si čtvrtou příčku, která znamená účast v předkole Konferenční ligy.

Feb 13

Karviná - Jablonec 1:1, druhou ligovou výhru vzal domácím v závěru Pilař

iDNES.cz

V minulém kole si připsali první výhru v sezoně. A to proti mistrovské Slavii! Karvinští fotbalisté na ni však ve 21. kole Fortuna ligy nenavázali. S Jabloncem doma hráli nerozhodně 1:1. Za domácí se trefil z penalty Lukáš Čmelík, pět…

Apr 2

Bohemians - Jablonec 0:0, chyběly střely i šance, gól domácích neplatil

iDNES.cz / Sport

Třicet faulů, celkem jen tři střely na bránu a čtyři rohy. Fotbal bez vzrušujících okamžiků nabídla předehrávka 25. kola Fortuna ligy, Bohemians 1905 remizovali s Jabloncem 0:0. Hosté propásli šanci dotáhnout se na druhou Spartu.

Mar 14

Bohemians - Karviná 2:0, zasloužená výhra, domácí měli i další šance

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté pražských Bohemians porazili ve 23. kole Fortuna ligy 2:0 Karvinou a vystřídali ji na dvanáctém místě v tabulce. Utkání otevřel ve 3. minutě Till Schumacher, pojistku přidal v závěru střídající David Bartek.

Aug 23

Bohemians - Boleslav 4:0, báječní domácí, na tři góly nahrál Vaníček

iDNES.cz / Sport

Druhé nejvyšší vítězství úvodního kola nové ligové sezony si připsali fotbalisté Bohemians. Do sítě Mladé Boleslavi nastříleli čtyři branky, po dvou v obou poločasech. U tří z nich asistoval Vaníček, čtvrtou dal Jindřišek z penalty po…

Jul 4

Ml. Boleslav - Bohemians 3:0, Budínský přiblížil domácí k boji o Evropu

iDNES.cz / Sport

Skvělý výsledek si do odvety finále prostřední nadstavbové skupiny povezou fotbalisté Mladé Boleslavi. V úvodním duelu doma porazili Bohemians 3:0, dvakrát se trefil Lukáš Budínský. Druhé utkání, tentokrát v Ďolíčku, je na programu v úterý.

Jun 14

Bohemians - Jablonec 3:0, rozhodl skvělý úvod, domácí slaví podruhé v řadě

www.idnes.cz

Po čtrnácti minutách vedli o dvě branky, po změně stran přidali třetí a ještě vylepšili své umístění ve skupině o Evropu. Fotbalisté Bohemians zdolali ve 30. kole Fortuna ligy Jablonec 3:0 a poskočili na osmé místo, což znamená, že v…

Nov 3

Karviná - Jablonec 0:1, domácí prokletí trvá, rozhodl Doležal

iDNES.cz

Ani na sedmý pokus se to nepodařilo, Karviná stále čeká na domácí vítězství. S Jabloncem před vlastními fanoušky v 15. kole první ligy prohrála 0:1, bezbrankový stav změnil v 77. minutě hostující forvard Doležal.

Apr 7

Bohemians - Ml. Boleslav 0:0, domácí prokletí trvá, hosté dál neporaženi

iDNES.cz

Fotbalisté Bohemians 1905 nevyhráli na vlastním stadionu od prvního kola a po remíze 0:0 s Mladou Boleslaví se propadli na 14. místo. Hrozí jim tedy baráž. Naopak hosté zůstali i po sedmadvacátém dějství jediným neporaženým týmem jara.

Sep 28

Bohemians - Karviná 0:0, trápení, domácí potřetí v řadě zůstali bez gólu

iDNES.cz / Sport

Měli převahu, víc střel i pár šancí. Jenže čekání na vstřelený gól fotbalisté Bohemians v utkání 10. ligového kola nepřerušili. V domácím prostředí jen remizovali 0:0 s Karvinou, která naopak poprvé v sezoně udržela čisté konto.

Sep 16

Jablonec - Boleslav 0:3, generálka na Evropskou ligu domácím nevyšla

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Jablonce před čtvrteční premiérou v Evropské lize podruhé za sebou prohráli, v 8. kole první ligy doma podlehli Mladé Boleslavi 0:3. Za hosty se postupně prosadili Přikryl, Komličenko a Takács.

May 26

Jihlava - Karviná 0:2, hosté zůstávají v první lize, domácí sestupují

iDNES.cz

Karvinští fotbalisté si vítězstvím ve 30. kole první ligy 2:0 na hřišti Jihlavy zajistili setrvání v nejvyšší soutěži i pro příští ročník. Naopak domácí Vysočina sestupuje níž. K výhře nasměroval hosty střídající Jan Kalabiška, v nastavení…

Jul 29

Karviná - Jihlava 2:0, domácí k výhře nasměroval gól z penalty

iDNES.cz

Karvinští fotbalisté do nového ročníku první ligy vkročili správnou nohou, v úvodním kole porazili Jihlavu 2:0. K první brance jim pomohl pokutový kop, který proměnil Šisler. Po půli vedení pojistil Kalabiška.

Mar 31

Boleslav - Jablonec 0:0, domácí předvedli málo, hosté téměř nic

iDNES.cz / Sport

Deset rohů, střely především mimo bránu, minimum šancí, poloprázdné hlediště. Po reprezentační přestávce pokračovala fotbalová liga předehrávkou 22. kola, ale mezi Mladá Boleslaví a Jabloncem to žádný šlágr nebyl. Souboj skončil…

Sep 30

Jihlava - Bohemians 0:2, domácí zůstávají poblíž ligového dna

iDNES.cz / Sport

Jihlavští fotbalisté chtěli po předehrávce 9. ligového kola opustit předposlední, sestupovou příčku v tabulce. Nepovedlo se. Bohemians si z jejich hřiště vezou do Prahy výhru 2:0, po přestávce se prosadili Jan Holenda s Dominikem Maškem.

Aug 26

Mladá Boleslav - Hradec 2:0, domácí jdou do čela ligové tabulky

iDNES.cz / Sport

Fotbalová liga má nového lídra - i když možná jen dočasného. Mladá Boleslav se do čela tabulky vyšvihla poté, co v páteční předehrávce brankami Hůlky a Magery porazila Hradec Králové 2:0. Přišla ale o záložníka Jakuba Radu, který musel v…

Aug 16

Slavia - Jihlava 4:0, domácí si zastříleli a slaví první ligovou výhru

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Slavie si ve čtvrtém ligovém kole připsali první vítězství v novém ročníku. Na domácím stadionu pokořili Jihlavu 4:0. Dvěma góly se o to zasloužil Milan Škoda, další branky přidali Simon Deli a Tomáš Souček.

Aug 2

Fotbalová liga: Slavia - Liberec 2:2, Boleslav - Brno 1:0, Jablonec - Bohemians 1:1

iDNES.cz / Sport

Fotbalová liga má v neděli na programu tři utkání, v nichž se představí pohároví zástupci. Od 17.00 Slavia hostí Slovan Liberec a Mladá Boleslav, která už z kvalifikace o Evropskou ligu vypadla, hraje s Brnem. O hodinu později nastoupí…