English

Boleslav - Dukla 1:0, vítězství a posun na první místo trefil Klobása

iDNES.cz / Sport

Boleslavští fotbalisté se - alespoň dočasně - posunuli na první místo ligové tabulky. Na domácím stadionu porazili v 9. kole Duklu, kterou díky gólu Stanislava Klobásy zdolali 1:0. Ještě odpoledne je však může znovu přeskočit Zlín.

More from iDNES.cz / Sport

Nov 20

Mladá Boleslav - Zlín 1:0, rozhodl Škoda svým stým gólem v české lize

www.idnes.cz

Fotbalový útočník Milan Škoda vstřelil stý gól v domácí nejvyšší soutěže. Svým celkově 119. ligovým gólem rozhodl o vítězství Mladé Boleslavi v 15. kole nad Zlínem 1:0. Zlín inkasoval po třech kolech, kdy jeho brankář udržel nulu.

Jul 31

Mladá Boleslav - Jablonec 3:0, rychlé údery v úvodu, dva góly dal Škoda

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Mladé Boleslavi po minulé porážce v Plzni se vytáhli´. V druhém kole Fortuna ligy smetli Jablonec 3:0, když dvě branky vstřelil veterán Milan Škoda.

Apr 1

Po reprezentaci pokračuje liga, Bohemians vyzvou v předehrávce Jablonec

iDNES.cz

Páteční předehrávka mezi Bohemians 1905 a Jabloncem otevře program 25. kola první fotbalové ligy, která se vrací po reprezentační přestávce. Oba týmy budou usilovat o prodloužení neporazitelnosti.

Feb 19

Rada proti Jarolímovi. Fotbalisté Jablonce vyzvou Mladou Boleslav

iDNES.cz / Sport

Po téměř měsíční pauze nastoupí fotbalisté FK Jablonec opět doma na Střelnici. V předehrávce 20. kola 1. ligy hostí v pátek od 16 hodin v duelu s příchutí derby Mladou Boleslav.

Sep 26

Karviná - Mladá Boleslav 0:0, minimum šancí, žádný gól

www.idnes.cz

Karvinští fotbalisté ne a ne doma vyhrát. V 5. kole první ligy remizovali s Mladou Boleslaví. V utkání si oba týmy vytvořily minimum příležitostí, z kterých by mohly skórovat.

May 18

První nakažený ve fotbalové lize, testy odhalily nemoc v Mladé Boleslavi

iDNES.cz / Sport

Může to být komplikace pro fotbalovou ligu: plošné testy před plánovaným pokračováním letošního ročníku odhalily nákazu u jednoho z členů Mladé Boleslavi. Jako první přinesl informaci server Seznam Zprávy.

Mar 24

Fotbalisté Jablonce se vzdají části platu, přidala se i Mladá Boleslav

iDNES.cz / Sport

Jablonečtí fotbalisté se s majitelem klubu Miroslavem Peltou domluvili na dočasném snížení platů v době pandemie nového typu koronaviru, bližší podmínky dohody však klub neuvedl. To Mladá Boleslav byla konkrétnější: hráči budou po dobu…

Jul 11

V pátek večer odstartuje liga, Bohemians nastoupí v Jablonci

iDNES.cz

Už je to tady - v pátek od 18 hodin začíná nový ročník fotbalové ligy. Jablonec, čtvrtý celek uplynulé sezony a účastník 2. předkola Evropské ligy přivítá Bohemians Praha 1905, kteří skončili třináctí a na poslední chvíli se vyhnuli baráži.

Dec 2

Bohemians - Dukla 0:0, soužení nekončí, doma poosmé bez vítězství

iDNES.cz

Byl červenec, když fotbalisté Bohemians naposledy vyhráli domácí zápas. V 17. kole ztratili v Ďolíčku proti Dukle už poosmé za sebou. Malé pražské derby skončilo bez branek.

Sep 16

Jablonec - Boleslav 0:3, generálka na Evropskou ligu domácím nevyšla

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Jablonce před čtvrteční premiérou v Evropské lize podruhé za sebou prohráli, v 8. kole první ligy doma podlehli Mladé Boleslavi 0:3. Za hosty se postupně prosadili Přikryl, Komličenko a Takács.

Feb 17

Mladá Boleslav - Karviná 0:1, hosté se bránili, pak udeřili v nastavení

iDNES.cz

Většinu zápasy se bránili, při mnoha nadějných možnostech soupeře podržel karvinské fotbalisty brankář Le Giang. A v nastaveném čase Mladou Boleslav šokovali, když se po centru z přímého kopu trefil někdejší boleslavský útočník Wágner.

Jan 13

Fotbalisté Jablonce a Bohemians zahájili Tipsport ligu vítězně

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Bohemians úspěšně zahájili zimní Tipsport ligu, když ve skupině A zdolali Táborsko 2:0. Ve skupině B si tři body připsal Jablonec, který si poradil 2:1 s Jihlavou a také Hradec Králové, který rozstřílel 5:0 juniorskou sestavu…

May 20

Bohemians - Karviná 2:0, druhá jarní výhra přinesla záchranu v lize

fotbal.idnes.cz

Kolo před koncem ligového ročníku slaví fotbalisté Bohemians záchranu v první lize. Klid jim přineslo teprve druhé jarní vítězství, když v domácím utkání vyhráli 2:0 nad Karvinou. První gól dal už v desáté minutě Kabajev, před přestávkou…

Mar 6

Slavia v poháru vyzve Karvinou, Boleslav bude hrát na Bohemians

iDNES.cz / Sport

Slávističtí fotbalisté narazí ve čtvrtfinále domácího fotbalového poháru na Karvinou. Mladá Boleslav, která obhajuje loňský triumf, bude hrát na Bohemians. Rozhodl o tom pondělní los na Strahově.

Jul 29

Dukla - Teplice 0:1, fotbalová liga začala, výhru trefil Potočný

iDNES.cz / Sport

Nový ročník fotbalové první ligy začal. V předehrávce 1. kola vyhrály Teplice na Dukle 1:0. Jedinou branku utkání vstřelil ve 46. minutě útočník Roman Potočný. Trenér Teplic Daniel Šmejkal tak prožil vítězný debut v nejvyšší soutěži. Pro…

Mar 19

Mladá Boleslav - Jablonec 1:0, tři body domácím zařídil v závěru Kúdela

iDNES.cz / Sport

Už se zdálo, že zápas skončí bez branek, o to větší radost fotbalisté Mladé Boleslavi měli. Gólem Ondřeje Kúdely čtyři minuty před koncem rozhodli o vítězství 1:0 nad Jabloncem a upevnili si průběžné třetí místo. Minimálně na den se…

Aug 2

Fotbalová liga: Slavia - Liberec 2:2, Boleslav - Brno 1:0, Jablonec - Bohemians 1:1

iDNES.cz / Sport

Fotbalová liga má v neděli na programu tři utkání, v nichž se představí pohároví zástupci. Od 17.00 Slavia hostí Slovan Liberec a Mladá Boleslav, která už z kvalifikace o Evropskou ligu vypadla, hraje s Brnem. O hodinu později nastoupí…

Mar 22

Bohemians 1905 - Dukla 0:0, šancí dost, ale trápení v koncovce nekončí

fotbal.idnes.cz

Fotbalisté Bohemians 1905 zase nedali gól, v utkání 21. kola první tak v malém pražském derby s Duklou remizovali a od sestupové příčky je dělí jen čtyři body.

Feb 28

Fotbalová liga: Příbram - Boleslav 2:0, Budějovice - Brno 0:3

fotbal.idnes.cz

Středočeské derby a přímý souboj dvou týmů, které bojují o záchranu. Sobotní podvečerní program fotbalové ligy obstarají zápasy Příbram - Mladá Boleslav a České Budějovice - Brno. Od 17.00 sledujte v on-line reportáži.

Jan 14

Fotbalisté Bohemians se trefili osmkrát, Dukla nestačila na Vlašim

fotbal.idnes.cz

Fotbalisté Bohemians 1905 vstoupili do Tipsport ligy jasnou výhrou 8:2 nad druholigovým nováčkem z Kolína. Pražský obhájce trofeje tím získal premiérové tři body do vyšehradské skupiny A. V „béčku“ se Dukle vůbec nepovedl duel s…