English

Zlín - Jablonec 2:2, neporazitelnost udrželi, ale první místo ne

iDNES.cz / Sport

Zlínští fotbalisté už nejsou v čele ligové tabulky, byť jako jediní ještě neprohráli. Může za to remíza 2:2 s Jabloncem. I za tento výsledek však mohou být rádi, neboť ještě v 84. minutě prohrávali o dva góly.

More from iDNES.cz / Sport

May 25

Jablonec - Zlín 1:0, hosté potřebovali vyhrát, do druhé ligy je poslal Krulich

www.idnes.cz

Zlínští fotbalisté potřebovali v Jablonci zvítězit, aby odvrátili přímý přestup. Jenže v 5. kole nadstavbové části Fortuna ligy prohráli 0:1. Jediný gól dal mladý útočník Krulich, který v minulých týdnech pomáhal jabloneckému dorostu v…

Apr 28

Zlín - Karviná 0:1, záchranářský souboj rozhodl hned v úvodu Regáli

www.idnes.cz

Karvinští fotbalisté zvládli důležitý zápas ve Zlíně a po výhře 1:0 ve 30. kole Fortuna ligy poskočili ze dna tabulky až na čtrnáctou příčku právě před svého soupeře. Jediný gól vstřelil už ve 12. minutě Martin Regáli.

Jul 31

Jablonec - Bohemians 0:3, hosté na startu ligy excelovali, trefil se i Jánoš

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Bohemians, kteří se na jaře zachraňovali až v baráži, vstoupili do nové sezony vysokým vítězstvím v Jablonci. Na góly Petráka s Květem v závěru navázal i Jánoš, jedna z letních posil.

Dec 18

Karviná - Plzeň 0:1, jediným střelcem Havel, domácí na podzim bez výhry

iDNES.cz

Plzeňští fotbalisté počtvrté za sebou berou ze zápasu plný počet bodů. V 19. kole Fortuna ligy zvítězili na stadionu Karviné 1:0 brankou obránce Havla ze závěru poločasu. Plzeň přezimuje druhá, Karviná poslední.

Sep 12

Jablonec - Karviná 1:0, vzpruha před poháry, výhru zařídil Malínský

iDNES.cz / Sport

Jablonečtí fotbalisté ukončili sérii pěti zápasů bez tříbodového zisku a v 7. kole nejvyšší soutěže porazili Karvinou 1:0. Brankou v nastavení prvního poločasu o vítězství rozhodl Tomáš Malínský.

Dec 5

Plzeň - Karviná 0:1, matný výkon, potřetí bez gólu, rozhodl Papadopulos

iDNES.cz / Sport

Plzeňští fotbalisté jsou v herní i výsledkové krizi. Potřetí za sebou nedali gól, i proto v utkání 10. kola doma překvapivě podlehli Karviné 0:1. V závěru půle hlavou po rohu rozhodl Papadopulos.

Jun 10

Jablonec - Karviná 1:0, krátce po půli rozhodl Sýkora, vítězové jsou třetí

iDNES.cz

Fotbalisté Jablonce zvítězili v 29. kole první ligy nad Karvinou 1:0. Zápas rozhodl v 58. minutě Jan Sýkora. Severočeši vyhráli podruhé za sebou a před posledním kolem základní části se dostali na třetí místo tabulky. Karviná pět ligových…

Dec 1

Plzeň - Bohemians 1:0, gól Kalvacha, domácí si upevnili druhé místo

iDNES.cz / Sport

Jedenácté ligové vítězství Plzně v sezoně trefil v utkání 18. kola proti Bohemians středopolař Lukáš Kalvach. Druzí domácí si udrželi v tabulce fotbalové ligy pětibodový odstup od třetí Boleslavi. Hosté i dál čekají na první venkovní výhru.

Nov 3

Karviná - Jablonec 0:1, domácí prokletí trvá, rozhodl Doležal

iDNES.cz

Ani na sedmý pokus se to nepodařilo, Karviná stále čeká na domácí vítězství. S Jabloncem před vlastními fanoušky v 15. kole první ligy prohrála 0:1, bezbrankový stav změnil v 77. minutě hostující forvard Doležal.

Sep 28

Zlín - Jablonec 0:1, první výhru venku trefil kuriózním gólem Matoušek

www.idnes.cz

Jablonečtí fotbalisté poprvé vyhráli venku a vyšvihli se na třetí příčku tabulky. V utkání 11. kola Fortuna ligy ve Zlíně jim ke třem bodům pomohli i domácí, chybu brankáře Dostála se stoperem Buchtou trestal Matoušek.

May 18

Karviná - Bohemians 0:1, vítězům stačí už jen bod, poražený jde do baráže

iDNES.cz

Fotbalisté Bohemians opustili kolo před koncem nadstavbové části o udržení barážové příčky a definitivní jistotě záchrany jim stačí jediný bod. Urputnou bitvu v Karviné rozhodl jediným gólem v utkání kapitán Josef Jindřišek, domácí tým…

Apr 21

Bohemians - Jablonec 1:0, po pěti měsících gól, výhru trefil Bartek

iDNES.cz

Fotbalisté Bohemians mají před závěrečným ligovým kolem naději, že se vyhnou bojům o záchranu a poskočí do prostřední skupiny. V domácím prostředí porazili Jablonec 1:0 a před vlastními fanoušky vyhráli teprve podruhé v sezoně.

Sep 14

Bohemians - Zlín 0:1, Dostál kryl penaltu, hosté tak jdou do čela ligy

iDNES.cz / Sport

Fotbalová liga má nového lídra. Na první příčku se hodně překvapivě vyšvihl Zlín. Ze čtvrtého místa přeskočil Spartu, Plzeň i dosud vedoucí Slavii díky vítězství v páteční předehrávce 8. kola na Bohemians 1:0. Šestnáct minut před koncem…

Aug 11

Plzeň - Zlín 1:0, mistr vyhrál sporným gólem, trefil se Krmenčík

iDNES.cz / Sport

Plzeňští fotbalisté zůstávají v lize bez ztráty bodu. Ve 4. kole se však na vítězství nad Zlínem pořádně nadřeli. Přečkali několik velkých šancí soupeře a poté dali gól z dorážky. Brance střelce Krmenčíka však zřejmě předcházel těsný…

Apr 25

Zlín - Jablonec 0:1, deváté pohárové finále zajistil hostům Masopust

iDNES.cz / Sport

Český fotbalový pohár vyhraje buď Slavia, nebo Jablonec. Druhý zmíněný tým postoupil do finále přes Zlín, obhájce trofeje zdolal 1:0. Vítěznou branku vstřelil v první půli Masopust.

Mar 18

Zlín - Plzeň 0:1, první jarní výhra lídra, ale s rozpaky. Rozhodl Kolář

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Plzně mají první jarní ligovou výhru. Ve Zlíně uspěli v 21. kole gólem Daniela Koláře a na prvním místě tabulky mají devítibodový náskok před Slavií a zápas k dobru k tomu.

Dec 2

Karviná - Bohemians 1:0, v závěru rozhodl bývalý klokan Budínský

iDNES.cz

Fotbalisté Karviné přezimují mimo sestupové pásmo. V 16. ligovém kole o tom rozhodlo těsné vítězství 1:0 nad Bohemians, které zařídil někdejší hráč Pražanů Budínský.

Mar 15

Bohemians - Plzeň 0:1, obhájce nenadchl, ale náskok Slavie snížil

iDNES.cz / Sport

Plzeňští fotbalisté stáhli náskok vedoucí Slavie na jediný bod. Pomohla jim k tomu výhra v dohrávaném zápase 16. kola na hřišti Bohemians 1:0. V úvodu rozhodl Marek Bakoš.

Sep 20

Bohemians - Plzeň 0:1, šestou výhru v řadě trefil Ďuriš

iDNES.cz / Sport

Bez ztráty bodu, bez inkasovaného gólu. Parádní série plzeňských fotbalistů pod novým trenérem Karlem Krejčím trvá dál. V 7. kole Synot ligy úřadující český mistr zvítězil 1:0 na hřišti Bohemians 1905, což byl šestý úspěšný zápas od chvíle…

Jul 26

Bohemians - Zlín 0:1, nováček se vrátil do ligy po šesti letech výhrou

iDNES.cz / Sport

Zlínští fotbalisté se do nejvyšší soutěže vrátili vítězstvím. V úvodním kole nováček získal tři body na hřišti Bohemians 1905, jediný gól zápasu dal v prvním poločase Pazdera. Bohemians, osmý tým minulého ročníku, mohl srovnat v závěru,…