English

Bohemians - Ml. Boleslav 1:3, hosté zvládli vyhecovaný duel a jsou první

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Bohemians v Ďolíčku poprvé od poloviny srpna inkasovali a po třech domácích výhrách v řadě odevzdali v desátém ligovém kole body Mladé Boleslavi. Středočeši se minimálně do soboty vrátili na první místo tabulky, k čemuž jim…

More from iDNES.cz / Sport

Jun 19

Fotbalisté Mladé Boleslavi nastříleli v přípravě Novému Boru 28 gólů

www.idnes.cz

Fotbalisté Mladé Boleslavi v úvodním přípravném zápase na novou sezonu deklasovali Nový Bor 28:1. Středočeši nasázeli soupeři z krajského přeboru 11 gólů už v prvním poločase, po změně stran přidali zbytek.

Mar 9

Bohemians - Ml. Boleslav 0:0, domácí měli víc ze hry, ale gól v Ďolíčku nepadl

iDNES.cz / Sport

Ani pátý jarní zápas fotbalisté Bohemians Praha 1905 nevyhráli. Ve 24. kole Fortuna ligy doma navzdory převaze zejména v první půli nedali gól Mladé Boleslavi a vzhledem k tomu, že hosté málem ani nevypálili na bránu, skončil duel 0:0.

Jul 2

Kapitán Matějovský prodloužil s Mladou Boleslaví smlouvu o další rok

www.idnes.cz

Kapitán mladoboleslavských fotbalistů Marek Matějovský bude ve 41 letech pokračovat v kariéře. Zkušený záložník se středočeským klubem podle jeho webových stránek prodloužil smlouvu o další rok do konce června 2024.

Apr 16

Bohemians - Boleslav 4:0, pro domácí nejvyšší výhra sezony, dávali krásné góly

iDNES.cz / Sport

Krásné góly, vysoké vítězství, euforie. Fotbalisté Bohemians v 27. kola Fortuna ligy smetli doma Mladou Boleslav 4:0 a drží si čtvrtou příčku, která znamená účast v předkole Konferenční ligy.

Jan 29

Mladá Boleslav - Brno 0:0, žádné góly, pouze tyče. Na startu jara smír

www.idnes.cz

Střet týmů, které uprostřed ligové tabulky dělí pouhé dva body, skončil na začátku fotbalového jara bez branek. Mladá Boleslav si se Zbrojovkou Brno v 17. kole body rozdělila.

Oct 17

Florbalisté mistrovské Mladé Boleslavi dostali od Bohemians deset gólů

www.idnes.cz

Florbalisté mistrovské Mladé Boleslavi prohráli v dohrávce 7. kola superligy doma s Bohemians 6:10 a připsali si v sedmém utkání v sezoně druhou porážku. Zůstali přesto třetí o skóre před svým přemožitelem. V dohrávce čtvrtého dějství v…

Sep 18

Pardubice - Bohemians 0:1, hosté poprvé vyhráli v Ďolíčku, trefil se Jánoš

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Bohemians zvítězili na svém hřišti proti domácím Pardubicím 1:0. Nový pardubický trenér Radoslav Kováč tak nezažil zdařilou premiéru, po pohárovém debaklu ve Velvarech prohrál i první ligový zápas. Domácí natáhli sérii porážek…

Oct 16

Mladá Boleslav - Bohemians 4:1, hosté vedli, tři góly dostali v závěru

www.idnes.cz

Fotbalisté Mladé Boleslavi prohrávali, ale zápas 11. kola Fortuna ligy proti Bohemians 1905 v posledních pětadvaceti minutách otočili na 4:1.

Oct 3

Karviná - Ml. Boleslav 0:1, další porážka, hosty rozjásal Matějovský

iDNES.cz / Sport

Karvinští fotbalisté zůstávají i po desátém kole jediným týmem, který čeká na tříbodový zisk. Mladá Boleslav na jejich stadionu zvítězila 1:0 díky trefě kapitána Marka Matějovského ze závěru zápasu.

May 23

Olomouc - Mladá Boleslav 0:3, góly si rozdělili Klíma, Drchal a Škoda

iDNES.cz

O vítězství 3:0 Mladé Boleslavi v Olomouci ve 33. kole fotbalové Fortuna ligy rozhodli útočníci. V prvním poločase se prosadil Jiří Klíma, po změně stran na něj navázali Václav Drchal a střídající Michal Škoda. Hanáci od 82. minuty…

Feb 14

Bohemians - Olomouc 0:0, opatrný zápas v Ďolíčku, Sigma má devátou remízu

www.idnes.cz

Olomoučtí fotbalisté remizovali v 19. ligovém kole už podeváté v sezoně. Bezbrankový výsledek tentokrát uhráli v Praze na Bohemians.

Sep 26

Karviná - Mladá Boleslav 0:0, minimum šancí, žádný gól

www.idnes.cz

Karvinští fotbalisté ne a ne doma vyhrát. V 5. kole první ligy remizovali s Mladou Boleslaví. V utkání si oba týmy vytvořily minimum příležitostí, z kterých by mohly skórovat.

Aug 23

Bohemians - Boleslav 4:0, báječní domácí, na tři góly nahrál Vaníček

iDNES.cz / Sport

Druhé nejvyšší vítězství úvodního kola nové ligové sezony si připsali fotbalisté Bohemians. Do sítě Mladé Boleslavi nastříleli čtyři branky, po dvou v obou poločasech. U tří z nich asistoval Vaníček, čtvrtou dal Jindřišek z penalty po…

Aug 22

Nakaženého fotbalistu koronavirem má i Mladá Boleslav

iDNES.cz / Sport

Jeden z fotbalistů širšího kádru Mladé Boleslavi měl pozitivní nález na koronavirus. Zbývající hráče a realizační tým proto dnes čekají další testy. Jejich výsledky rozhodnou o tom, jestli bude mužstvo připraveno k nedělnímu utkání…

Jul 4

Ml. Boleslav - Bohemians 3:0, Budínský přiblížil domácí k boji o Evropu

iDNES.cz / Sport

Skvělý výsledek si do odvety finále prostřední nadstavbové skupiny povezou fotbalisté Mladé Boleslavi. V úvodním duelu doma porazili Bohemians 3:0, dvakrát se trefil Lukáš Budínský. Druhé utkání, tentokrát v Ďolíčku, je na programu v úterý.

Sep 22

Boleslav - Ostrava 2:0, šestou domácí výhru v sezoně řídil Matějovský

iDNES.cz / Sport

Mladoboleslavští fotbalisté porazili v 10. kole nejvyšší soutěže na vlastním stadionu Baník Ostrava 2:0 a upevnili si třetí místo ligové tabulce. Úderné útočníky Komličenka s Mešanovičem tentokrát zastoupili jiní: trefili se obránce…

Jul 21

Bohemians - Boleslav 3:0, skvělá první půle, u dvou gólů byl Podaný

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Bohemians v prvním domácím utkání nového ligového ročníku porazili Mladou Boleslav jednoznačně 3:0. Pohárového účastníka zaskočili v prvním poločase, během kterého se postupně prosadili Vacek, Podaný a Hronek.

May 24

Boleslav - Zlín 3:0, dva góly v závěru, vítězové si zahrají o Evropu

iDNES.cz / Sport

O druhé předkolo Evropské ligy si zahrají mladoboleslavští fotbalisté. Ve finálové odvetě prostřední skupiny Fortuna ligy smazali manko z prvního zápasu a Zlín porazili 3:0 dvěma góly v závěru. První duel vyhrál Zlín doma 3:1.

Mar 12

Mladá Boleslav - Sparta 1:0, bída hostů nekončí, srazil je gól Douglase

iDNES.cz / Sport

Trápení fotbalové Sparty pokračuje. Ani šestý jarní zápas se jí nepovedl, v Mladé Boleslavi prohrála gólem stopera Douglase 0:1 a její odstup od druhé Plzně se prohloubil. Pokud jejich rival zvládne i středeční dohrávku s Bohemians, uteče…

Nov 19

Mladá Boleslav - Plzeň 0:0, bez šancí, bez gólů, slabý šlágr nenadchl

iDNES.cz / Sport

Mladoboleslavští fotbalisté poprvé v letošním ligovém ročníku nedali gól, ve šlágru 14. kola tak s vedoucí Plzní po oboustranně nepovedeném představení remizovali 0:0. Lídr ztratil část svého náskoku, před druhým Zlínem vede jen o dva body.