English

Bakoš před Spartou: Předvedeme Plzeň, na kterou jsou fanoušci zvyklí

iDNES.cz / Sport

V české lize nastoupil proti Spartě už jedenáctkrát, ale jen třikrát slavil výhru. Teď útočník Marek Bakoš věří, že se dočká znovu, ačkoliv do nedělního zápasu jdou plzeňští fotbalisté po nepodařeném utkání s Astrou Giurgiu (1:2).

More from iDNES.cz / Sport

May 27

Volejbalisté vstoupili do Evropské ligy domácí výhrou nad Slovenskem

iDNES.cz / Sport

Čeští volejbalisté vstoupili vítězně do zlaté Evropské ligy, v níž obhajují triumf. V duelu se Slovenskem sice ve Zlíně prohráli úvodní set 24:26, ale pak potvrdili roli favorita a další tři sady získali v poměru 25:20, 25:19 a 25:17.…

Jan 22

Atalanta obrala o body Juventus, AS Řím bere výhru ze hřiště Spezie

www.idnes.cz

Fotbalisté Juventusu Turín remizovali v 19. kole italské ligy s Atalantou 3:3. Bod zařídil Bergamu dvěma góly a asistencí Ademola Lookman. AS Řím zvítězil na hřišti Spezie 2:0. Výhru režíroval dvěma asistencemi argentinský útočník Paulo…

Nov 30

Fotbalisté Liberce už bez Talovjerova vstupují do zimní ligy

www.idnes.cz

Po sobotním domácím vítězství 4:1 v osmifinále MOL Cupu nad Olomoucí pokračují fotbalisté Slovanu Liberec v přípravě na jarní část první ligy Svěřence trenéra Luboše Kozla čekají v nadcházejících dvou týdnech kromě tréninkového režimu také…

Nov 3

Fotbalisté AS Řím po obratu s Ludogorcem postoupili do play off Evropské ligy

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté AS Řím v 6. kole skupinové fáze Evropské ligy otočili utkání s Ludogorcem Razgrad a po výhře 3:1 postoupili do play off. San Sebastian přišel o stoprocentní bilanci, navzdory domácí porážce 0:1 s Manchesterem United ale udržel…

Aug 18

Fotbalisté Celtiku jsou na cestě do Evropské ligy, poradili si s Alkmaarem

www.idnes.cz

Fotbalisté Celtiku Glasgow porazili v úvodním utkání čtvrtého předkola Evropské ligy Alkmaar 2:0. Odveta v Nizozemsku čeká skotský celek, který si v předchozí fázi soutěže poradil s Jabloncem, příští týden.

Jul 23

Fotbalisté Brna vstoupili do druhé ligy výhrou na hřišti Táborska

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Brna v úvodním kole druhé ligy zvítězili na hřišti Táborska 1:0. Výhrou vstoupila do soutěže i Jihlava, která si doma poradila s Varnsdorfem 2:1.

Jun 7

Volejbalistky se v semifinále Evropské ligy střetnou s domácími Bulharkami

iDNES.cz / Sport

České volejbalistky se v semifinále Evropské ligy střetnou s Bulharkami. Final Four se uskuteční právě na půdě soupeřek ve městě Ruse od 19. do 20. června. Druhou dvojici tvoří Španělky s Chorvatkami.

Jan 27

Fotbalisté Liberce hrají v Ostravě. Kdo se přiblíží ke špičce ligy?

iDNES.cz

Fotbalisty Liberce čeká přímý souboj o páté místo v prvoligové tabulce. V dohrávaném utkání 9. kola, na podzim odloženého kvůli koronaviru, se od 16 hodin představí na hřišti Baníku Ostrava.

Nov 25

Fotbalisté Hoffenheimu se před Evropskou ligou v Liberci uzdravují

iDNES.cz

Fotbalisté Hoffenheimu, kteří se ve čtvrtek večer představí v Evropské lize v Liberci, mohou vyrazit pod Ještěd v téměř plné síle. Německým celkem se v minulých týdnech prohnala vlna nákazy koronavirem, která kosila hráče i realizační tým,…

Jul 22

Fotbalisté první domácí zápas Ligy národů odehrají v Olomouci

iDNES.cz / Sport

Česká fotbalová reprezentace vstoupí do druhého ročníku Ligy národů 4. září proti Slovensku v Bratislavě a první domácí utkání ji čeká 7. září v Olomouci se Skotskem. O upřesnění dějišť dnes informovalo vedení národního týmu.

Dec 20

Fotbalisté AS Řím nasázeli Fiorentině čtyři góly na jejím hřišti

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté AS Řím vyhráli v předehrávce 17. kola italské ligy na hřišti Fiorentiny 4:1 a pojistili si čtvrté místo v tabulce. Domácí si připsali pátou porážku ze šesti zápasů a pozice jejich trenéra Vincenza Montelly je opět v ohrožení.

May 3

Fotbalisté Evertonu udrželi naději na postup do Evropské ligy

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Evertonu udrželi naději na postup do Evropské ligy díky výhře 2:0 nad Burnley ve 37. kole Premier League. Za poražené hrál dvacet minut Matěj Vydra.

Aug 17

Plzeň - Larnaka 3:1, domácí skóre otáčeli, dva góly dal Bakoš

iDNES.cz / Sport

Nebylo to přesvědčivé představení, ale fanoušci mu tleskali. Plzeňští fotbalisté v úvodním utkání play-off Evropské ligy porazili AEK Larnaku 3:1, byť brzy prohrávali. Dva góly dal Bakoš, jednou se trefil Kolář.

Mar 1

Fotbalisté Liberce doplnili sestavu čtvrtfinalistů domácího poháru

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Liberce se stali posledními čtvrtfinalisty domácího poháru. V dohrávaném utkání osmifinále zvítězili na půdě druholigového Táborska 3:1.

Sep 26

Fotbalisté Liberce zůstávají v karanténě. Stihnou Evropskou ligu?

fotbal.idnes.cz

Dál zůstávají v karanténě, pořád nemohou trénovat. Přesto v Liberci věří, že se zdravotní stav fotbalistů zlepší a že odehrají čtvrteční domácí zápas základní skupiny Evropské ligy s PAOK Soluň.

Sep 15

Plzeň - AS Řím 1:1, domácí rychle prohrávali, bod na úvod zajistil Bakoš

iDNES.cz / Sport

Plzeňští fotbalisté se velkého jména nelekli, nesrazil ani rychle inkasovaný gól z penalty. Slavný AS Řím v úvodním utkání Evropské ligy chvílemi i zatlačili, brzy vyrovnali. V rušném zápase další branka nepadla.

Sep 14

Přání Liberce na hřišti Karabachu: Získat bod jako Plzeň, ale hrát líp

iDNES.cz / Sport

Úmorné cestování? Určitě. Těžký soupeř? Rozhodně ano. Liberečtí fotbalisté na úvod Evropské ligy čeká zápas, o který nestáli. Zápas na hřišti Karabachu Agdam, s kterým před šesti týdny hrála Plzeň kvalifikaci o Ligu mistrů.

May 5

Ve finále Evropské ligy si to rozdají fotbalisté Liverpoolu a Sevilly

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Liverpoolu se postarali o to, že finálové duely evropských pohárů nebudou čistě španělskou záležitostí. V odvetě semifinále Evropské ligy zdolali Villarreal 3:0 a ve finále změří 18. května v Basileji síly se Sevillou. Ta po…

Jul 9

Fotbalisté Boleslavi se v předkole Evropské ligy utkají se Strömsgodsetem

iDNES.cz

Fotbalisté Mladé Boleslavi se ve druhém předkole Evropské ligy utkají se Strömsgodsetem. Norský celek vyřadil albánský Partizani Tirana, když po domácí výhře 3:1 v odvetě vyhrál 1:0 gólem v nastavení v podání obránce Valsvika.

Apr 5

Plzeň zůstává pět bodů před Spartou, Liberec už není na sestup

fotbal.idnes.cz

Vedoucí Viktoria Plzeň, druhá Sparta i třetí Jablonec začaly po reprezentační přestávce vítězně a ve 22. kole fotbalové ligy si podle předpokladů připsaly po třech bodech. Tvrdý direkt inkasovala čtvrtá Mladá Boleslav, která schytala v…