English

Děti, které si v Ústí nad Labem lehly pod vlak, šokují světová média: Video je patrně podvrh

Blesk.cz

Netrvalo to déle než pár dní, než se video dvou dětí, které se v Ústí nad Labem nechají na kolejích přejet vlakem, dostalo i do světových médiích. Smrtelné nebezpečí ale patrně nebylo reálné - video je patrně podvrh.

More from Blesk.cz

Oct 17

Vražda v Ústí nad Labem: Policie zadržela jednu osobu

www.blesk.cz

Ústečtí policisté se zabývají násilným trestným činem, ke kterému mělo dojít v pondělí v odpoledních hodinách v Ústí nad Labem. V souvislosti s případem zadrželi jednu osobu.

Jan 31

Agresorka v Ústí brutálně zmlátila vrstevnici: Napadenou dívku se podařilo vypátrat, skončila v nemocnici

Blesk.cz

Internet v posledních dnech zcela šokovalo video z Ústí nad Labem. Na něm zřejmě nezletilá dívka brutálně zaútočila na svoji vrstevnici. Agresorka dívku zkopala a dokonce jí útočila na hlavu. Celé situaci přihlížela parta mladistvých, ale…

Jan 30

Brutální video z Ústí nad Labem: Útočnice zasypala dívku smrští kopanců do hlavy!

Blesk.cz

Šílené video nepochopitelné šikany se objevilo na sociálních sítích. Dívka v Ústí nad Labem doslova zkopala svou vrstevnici. Útočila jí dokonce přímo na hlavu. Situace je o to více šokující, že parta přihlížejících mladistvých napadané…

Aug 20

Dramatická záchrana muže v Ústí nad Labem: Visel přes balkonovou římsu, policisté ho drželi jen za ruku

www.blesk.cz

Policisté Martin Fišer a Radek Kocvera z Ústí nad Labem zachránili život muži, který chtěl spáchat sebevraždu skokem z balkonu. Muže visícího přes římsu drželi policisté za předloktí a snažili se ho dostat do bezpečí. Vytáhnout mohutného…

Jul 8

Česko má dalšího nakaženého opičími neštovicemi. První mimopražský případ hlásí Ústí

www.blesk.cz

V ČR se potvrdilo celkem 11 případů opičích neštovic, poslední tři přibyly v tomto týdnu. V tiskové zprávě o tom dnes informoval Státní zdravotní ústav (SZÚ). První nakažený mimo Prahu je z Ústeckého kraje. Žádný další vzorek ústav v…

Feb 3

Vražda ženy (†61) v Ústí nad Labem: Policie obvinila muže (20) a mladistvou dívku!

www.blesk.cz

K násilnému trestnému činu se smrtelným následkem došlo podle policie v Ústí nad Labem, kde byla dopoledne nalezena mrtvá seniorka (†61). Když koroner na jejím těle odhalil známky násilí, rozjelo se vyšetřování vraždy. Policie z vraždy…

Nov 23

Cizí muž v Ústí nad Labem sáhl dívce (14) mezi nohy při nastupování do vlaku: Pátrá po něm policie

www.blesk.cz

Policie pátrá po muži v modrém tričku, který v létě na nádraží v Ústí nad Labem obtěžoval 14letou dívku. Podezřelý byl před a po činu zachycen několika bezpečnostními kamerami na peróně a ve vstupní hale.

Feb 28

Ústí nad Labem z ptačí perspektivy: Lanovkou na Větruši!

www.blesk.cz

Oblíbeným výletním místem nejen obyvatel Ústí je zámeček Větruše. Vyveze vás k němu kabinková lanovka rovnou z obchodního centra!

Feb 28

Dívka (3) se toulala ulicemi Ústí nad Labem: Měla na sobě jen noční košilku!

www.blesk.cz

Teprve tříletá holčička se bez doprovodu toulala ulicemi Ústí nad Labem. V chladném a deštivém počasí byla navíc oblečená jen v lehké košilce! Na pomoc jí vyrazili strážníci městské policie.

Feb 15

Úplavice v Ústí nad Labem! Tamní ghetto hlásí už 6 případů

www.blesk.cz

Už 6 obyvatel ústecké čtvrti Předlice má úplavici. Potvrdili to hygienici, kteří okamžitě nařídili vyšetření všech žáků z místní základní školy i předškoláků. Výsledky zatím nejsou známy.

Nov 1

Policisté dopadli „gang sériových lupičů“! Z Ústí nad Labem prý odjeli vlakem

www.blesk.cz

Policie dopadla čtyři podezřelé ze středečního loupežného přepadení klenotnictví v Revoluční ulici v Ústí nad Labem. Čtyři maskovaní muži tehdy z obchodu ukradli dvacatery hodinky v hodnotě 2,5 milionu korun.

Nov 20

Nemocná žena se v Ústí chtěla zabít skokem do Labe: Z mrazivé vody ji zachránili dva policisté

www.blesk.cz

Před utonutím zachránili ženu (51) v Ústí nad Labem dva policisté. Sebevražedkyně skokem do Labe chtěla řešit svou vážnou nemoc. Z mrazivé vody ji vytáhli dva policisté a zachránili jí tím život.

May 20

Auto v Ústí nad Labem srazilo dvě děti na kole

www.blesk.cz

Zranění dvou dětí si v sobotu večer vyžádala nehoda v ústecké čtvrti Předlice. Podle prvotních informací jely obě děti na jednom kole. Srazilo je osobní auto.

Mar 28

„Je fanatička, pije placentu.“ Případ matky Honzíka z Ústí rozdělil Česko

Blesk.cz

Boj Jaroslavy Pickové (29) a ústecké nemocnice o to, jestli může být nepřetržitě u svého syna Honzíka, přerostly ve střet dalece překračující nemocniční areál. Někteří lidé stojí za matkou, jejím právu být u dítěte a kritizují přivolání…

Mar 2

Zmizení Míši z Ústí se podobá dalším případům! Tyto tragédie otřásly Českem

Blesk.cz

Když zmizí dítě, policie většinou nelituje prostředků a do akce zapojí veškerou techniku, včetně vrtulníku s termovizí, psovody i potápěče. Často pomohou i městští strážníci či vojáci. Česko zažilo v posledních letech několik masivních…

Oct 13

Únosce dětí z Ústí nad Labem: Natáčel si pětiletou holčičku!

Blesk.cz

Měl spadeno na děti ještě dříve, než unesl Daniela (16) a Janu (13), které držel v garáži. Věznitel Zdeněk H. (36) z Ústí nad Labem si totiž natáčel podle zjištění MF Dnes pětiletou holčičku. Přistihli ho při tom její rodiče.

Sep 27

V Ústí nad Labem našli mrtvého bezdomovce: Policie zadržela dva mladistvé

www.blesk.cz

Vraždu muže v Ústí nad Labem vyšetřují krajští kriminalisté. K zraněnému muži ve střekovské chatce byli v pondělí ráno povoláni zdravotníci, ti už ale nemohli nic dělat. Lékař navíc zjistil, že smrtelná zranění mu způsobil někdo jiný.

May 10

Drama v Ústí nad Labem: Sebevrah (21) skočil z mostu

Blesk.cz

Už toho asi měl dost, a proto se rozhodl skoncovat se životem. Bartoloměj D. (21) z Ústí nad Labem v pondělí večer vylezl na most Edvarda Beneše a vrhl se do Labe. O život nepřišel. Zachránili ho strážníci.

Jun 29

Babišovi se hroutí vláda nad městy. Po Ústí nad Labem padly i České Budějovice

Blesk.cz

Radost nad výsledky loňských komunálních voleb střídá rozčarování. Hnutí ANO přišlo během několika dní o vládu hned nad dvěma velkými městy. Po pádu koalice v Ústí nad Labem se teď zhroutilo i vedení českobudějovické radnice. Zastupitelé…

Jun 24

Politická krize v Ústí nad Labem: ANO srazilo vlastního primátora, střídá ho žena

www.blesk.cz

Zastupitelstvo Ústí nad Labem odvolalo ve středu dopoledne celé vedení města. Končí tak koalice hnutí ANO a PRO!Ústí, která město vedla od loňských komunálních voleb.