English

Dukla - Karviná 0:0, domácí nevyužili několik slibných šancí

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Dukly Praha remizovali v 18. kole s Karvinou 0:0 a doma nevyhráli popáté za sebou. Hosté získali na jaře druhý bod.

More from iDNES.cz / Sport

Mar 23

Házenkáři Dukly ve čtvrtfinále uspěli v Kopřivnici, Lovosice a Karviná doma vyhrály

www.idnes.cz

Do čtvrtfinále play off extraligy házenkářů vstoupily vítězně týmy Karviné, Lovosic a pražské Dukly. Ta jako jediná dokázala vyhrát venku, v souboji celků, které v základní části získaly stejný počet bodů, porazila Kopřivnici 36:35.…

Sep 2

Ostrava - Mladá Boleslav 2:0, Tanko zařídil gól, Baník doma zvítězil i potřetí

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Baníku Ostrava potvrdili aktuální dobrou formu a zvítězili i nad Mladou Boleslaví. Výsledek 2:0 v sedmém kole Fortuna ligy zajistili Ewerton a Tanko, jehož trefu nakonec ligoví statistici připsali jako vlastní hostujícímu…

Nov 6

Házenkáři Karviné, Plzně a Dukly postoupili do 3. kola Evropského poháru

www.idnes.cz

Házenkáři Plzně zlikvidovali v odvetě 2. kola Evropského poháru proti lotyšskému celku Dobeles Tenax třígólové manko z prvního duelu a po výhře 29:25 postoupili. Z pětice českých týmů se tak do 3. kola dostaly tři, už v sobotu se to…

Jan 6

Příprava fotbalistů startuje soubojem Baníku Ostrava s Karvinou

www.idnes.cz

Střetnutím prvoligových týmů Baníku Ostrava a MFK Karviná ve čtvrtek v 10.30 v tréninkovém areálu Vista v Ostravě odstartuje skupina C zimní Tipsport ligy. No prvoligových... Jak ostravský trenér Ondřej Smetana, tak karvinský Bohumil Páník…

Sep 26

Karviná - Mladá Boleslav 0:0, minimum šancí, žádný gól

www.idnes.cz

Karvinští fotbalisté ne a ne doma vyhrát. V 5. kole první ligy remizovali s Mladou Boleslaví. V utkání si oba týmy vytvořily minimum příležitostí, z kterých by mohly skórovat.

Aug 23

Karviná - Baník Ostrava 0:0, ve slezském derby branka nepadla

iDNES.cz / Sport

Ve slezském derby v rámci 1. kola fotbalové nejvyšší soutěže diváci gól neviděli, domácí Karviná remizovala s favorizovaným Baníkem Ostrava 0:0.

Feb 8

Konečně doma. Hradec začne proti fotbalistům Dukly lákat na jaro

www.idnes.cz

Měsíční zápasové putování za soupeři fotbalistům Hradce skončilo, sobotním zápasem s pražskou Duklou začíná měsíc, v němž budou soupeři jezdit do Hradce. Bude to tak trvat až do posledního únorového dne, kdy do Hradce přijede ke generálce…

Oct 16

Karviná vyhrála ligový souboj s Duklou o gól a je druhá

www.idnes.cz

Souboj medailových kandidátů o druhé místo v extralize vyhráli házenkáři Karviné. Před domácími fanoušky porazili pražskou Duklu o jediný gól 29:28 a přeskočili ji v tabulce. Oba týmy dělí bod. Lídr soutěže mistrovská Plzeň zápas 7. kola…

Sep 19

Proč jsou u ligového dna? Opavě i Karviné chybějí góly

www.idnes.cz

Fotbalisté MFK Karviná a Slezského FC Opava jsou po devíti kolech u dna první ligy. Shodně mají sedm bodů. Dělí je jen skóre, které má poslední Opava horší.

May 14

Karviná - Dukla 3:0, sestup hostů stvrzen za půli, Wágner dal 13. gól

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Dukly pokračovali ve špatných výsledcích, ve 3. kole nadstavbové části Fortuna ligy skupiny o záchranu podlehli na hřišti předposlední Karviné 0:3, ztratili i matematickou naději na záchranu a po osmi letech sestupují do druhé…

Dec 2

Bohemians - Dukla 0:0, soužení nekončí, doma poosmé bez vítězství

iDNES.cz

Byl červenec, když fotbalisté Bohemians naposledy vyhráli domácí zápas. V 17. kole ztratili v Ďolíčku proti Dukle už poosmé za sebou. Malé pražské derby skončilo bez branek.

Nov 9

Boleslav - Dukla 0:0, bez Komličenka i bez gólů, předehrávka nenadchla

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Mladé Boleslavi bez potrestaného autora dvanácti ligových branek Nikolaje Komličenka gól nevstřelili. A protože totéž nezvládla ani Dukla, předehrávka 15. kola nejvyšší soutěže skončila 0:0.

Oct 7

Karviná - Dukla 0:2, první výhru venku zařídil parádní trefou Ďurica

fotbal.idnes.cz

Fotbalisté pražské Dukly zvítězili v 11. kole první ligy v Karviné 2:0. Tři body posledního celku tabulky zařídili ve druhém poločase Ján Ďurica a v nastavení Frederik Bilovský.

Sep 28

Bohemians - Karviná 0:0, trápení, domácí potřetí v řadě zůstali bez gólu

iDNES.cz / Sport

Měli převahu, víc střel i pár šancí. Jenže čekání na vstřelený gól fotbalisté Bohemians v utkání 10. ligového kola nepřerušili. V domácím prostředí jen remizovali 0:0 s Karvinou, která naopak poprvé v sezoně udržela čisté konto.

Aug 25

Ostrava - Dukla 2:0, Baník zase vítězí díky Šašinkovi s Diopem

iDNES.cz / Sport

Páté vítězství si v šestém kole fotbalové ligy připsal Baník Ostrava - nad trápící se Duklou vyhrál 2:0 díky zásahům Diopa s Ondřejem Šašinkou. Hostující mužstvo jako jediné v nejvyšší soutěži ještě nebodovalo.

Sep 15

Dukla - Baník 2:0, třetí domácí výhru v řadě zařídil dvěma góly Holenda

iDNES.cz / Sport

Dva góly útočníka Jana Holendy přinesly fotbalistům pražské Dukly vítězství v předehrávce 7. kola první ligy nad Baníkem Ostrava. Nováček nevyhrál už šest zápasů, na Julisce mu stejně jako před týdnem proti Jablonci chyběl Baroš.

Mar 11

Dukla - Jablonec 1:0, rozhodl první ligový gól teenagera Mustedanagiče

iDNES.cz

Je mu jen osmnáct let, ligu pravidelně hraje teprve od začátku jara. A teď se Zinedin Mustedanagič dočkal první branky mezi dospělými: zařídil tak vítězství 1:0 nad Jabloncem - pro Duklu první domácí výhru od loňského září.

Feb 25

Dukla - Karviná 0:0, domácí nevyužili několik slibných šancí

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Dukly Praha remizovali v 18. kole s Karvinou 0:0 a doma nevyhráli popáté za sebou. Hosté získali na jaře druhý bod.

Feb 12

Dukla - Liberec 2:0, na úvod ligového jara pohárový adept zklamal

iDNES.cz / Sport

Úvodní jarní zápas fotbalové ligy skončil nečekaně snadným vítězstvím Dukly. Dosud jedenáctý tým tabulky porazil adepta na poháry Liberec 2:0. Čtvrtý tým tabulky sice lépe začal, ale velkou šanci nevyužil, pak inkasoval a krátce po…

Mar 14

Jablonec - Sparta 0:0, ligový šlágr v mlze skončil bez gólů

fotbal.idnes.cz

Dlouho očekávaný zápas ve fotbalové lize mezi třetím Jabloncem a druhou Spartou skončil bez gólů. Oba týmy tak dávají možnost Viktorii Plzeň, která v neděli může na prvním místě navýšit náskok.