English

V západní konferenci KHL jsou známi čtvrtfinalisté. Dál jde i Nakládalova Jaroslavl

Osmifinálové série v západní konferenci KHL dramatické nebyly. Na hladké postupy Petrohradu a moskevského CSKA navázaly Jaroslavl a Dynamo Moskva.

More from Aktuálně.cz / Sport

Apr 19

KHL zná šampiona. Gagarinův pohár získali poprvé hráči CSKA Moskva

Aktuálně.cz

Hokejisté CSKA Moskva získali poprvé Gagarinův pohár. Vítěz základní části KHL vyhrál ve čtvrtém finále na ledě Omsku 3:2 v prodloužení a sérii 4:0.

Oct 26

Potupa Slovanu na výjezdu ve Vídni. Od CSKA Moskva schytal v KHL debakl 0:9

Aktuálně.cz

Hokejisté Slovanu Bratislava museli v zápase KHL World Games ve Vídni skousnout nejtěžší porážku v sezoně. Prosadilo se proti nim osm střelců.

Mar 6

Jaroslavl má i díky Nakládalovi nakročeno k postupu do čtvrtfinále KHL

Aktuálně.cz

Hokejisté Jaroslavle porazili v play off KHL i potřetí Nižnij Novgorod a jedno vítězství je dělí od postupu do čtvrtfinále.

Oct 30

Omsk v KHL neudržel vedení nad CSKA, ale znovu bodoval

Aktuálně.cz

Hokejové CSKA slaví výhru v prodloužení nad Omskem. Avangard se přitom v 56. minutě dostal do vedení, to ale udržel jen 28 vteřin.

Mar 29

Petrohrad smetl Jaroslavl na čtyři zápasy a po dvou letech postoupil do finále KHL

Aktuálně.cz / Sport

Lokomotiv s Jakubem Nakládalem v semifinále nedokázal vyhrát ani jeden zápas, a tak postoupil favorit v čele s Kovalčukem, Dacjukem nebo Šipačovem.

Mar 14

Nakládal znovu skóroval, jeho Jaroslavl srovnala sérii s CSKA

Aktuálně.cz

Český obránce Jakub Nakládal z Jaroslavle se pošesté trefil v play off KHL a dopomohl tak k vyrovnání čtvrtfinálové série s CSKA Moskva.

Mar 10

Jaroslavl vyrovnala sérii s hokejisty CSKA, Nakládal má další bod

Aktuálně.cz

Obránce Jakub Nakládal pomohl jednou asistencí hokejistům Jaroslavle zvítězit ve druhém utkání čtvrtfinále play off Kontinentální ligy na ledě CSKA Moskva 4:3. Lokomotiv tak vyrovnal sérii s nejlepším týmem základní části na 1:1. Nakládal…

Mar 8

Nakládal je s pěti zásahy nejlepším střelcem play off KHL. Jeho Jaroslavl ale prohrála

Aktuálně.cz

Jakub Nakládal se s pěti góly vyšvihl na první místo mezi střelci play off KHL. Přesto jeho Jaroslavl první čtvrtfinále na ledě CSKA Moskva ztratila.

Mar 1

V západní konferenci KHL jsou známi čtvrtfinalisté. Dál jde i Nakládalova Jaroslavl

Osmifinálové série v západní konferenci KHL dramatické nebyly. Na hladké postupy Petrohradu a moskevského CSKA navázaly Jaroslavl a Dynamo Moskva.

Feb 27

Petrohrad a CSKA jsou prvními postupujícími v play off KHL

Aktuálně.cz

Hokejisté Petrohradu a CSKA Moskva jsou prvními účastníky čtvrtfinále Kontinentální ligy. Dva nejlepší kluby základní části soutěže uzavřely série prvního kola play off v nejkratším možném čase čtvrtou výhrou. Petrohrad zvítězil na ledě…

May 6

Jakub Kovář bude v KHL chytat za Čerepovec

Aktuálně.cz

Sedmadvacetiletý český reprezentant, který dosud chytal v konkurenčním Jekatěrinburgu, podepsal se Severstalem roční smlouvu.

Apr 19

Kovář a Filippi jsou šampiony KHL. Magnitogorsk přehrál CSKA Moskva

Aktuálně.cz / Sport

Moskva - Čeští hokejisté Jan Kovář a Tomáš Filippi slaví s Magnitogorskem zisk Gagarinova poháru. Rozhodující sedmé finále Kontinentální ligy vyhrál Metallurg na ledě suveréna základní části CSKA Moskva 3:1, Kovář k zisku trofeje přispěl…

Apr 9

Magnitogorsk vyhrál na ledě CSKA a srovnal stav finále KHL

Aktuálně.cz

Moskva - Hokejisté Magnitogorsku ukončili devítizápasovou vítěznou sérii CSKA Moskva v play off a srovnali stav finálové série KHL na 1:1 na utkání. Metallurg vyhrál dnešní druhý duel o Gagarinův pohár na ledě nejlepšího týmu základní…

Feb 3

Eratův gól neodvrátil prohru Omsku v KHL na ledě Jaroslavle

Aktuálně.cz

Moskva - Martin Erat vstřelil pátý gól v Kontinentální hokejové lize, prohru Omsku v Jaroslavli ale neodvrátil. V duelu dvou předních celků soutěže zvítězil domácí Lokomotiv nad lídrem Východní konference 3:2.

Dec 7

Horák se prosadil proti lídrovi KHL z CSKA

Aktuálně.cz

Moskva - Český hokejový útočník Roman Horák dal gól lídrovi Kontinentální ligy CSKA Moskva, ale Podolsk brzké vedení na domácím ledě neudržel a prohrál 1:2. Horák skóroval poosmé v sezoně poté, co už v šesté minutě v oslabení obral soupeře…

Aug 24

KHL začala výhrou CSKA nad obhájcem titulu Petrohradem

Aktuálně.cz / Sport

Petrohrad - Nový ročník Kontinentální hokejové ligy odstartoval vítězstvím CSKA Moskva na ledě Petrohradu 4:3 v prodloužení. O výhře vítěze základní části minulé sezony nad obhájcem Gagarinova poháru rozhodl 25 sekund po začátku…

Jul 27

Kouč CSKA Moskva Sluckij: Sparta? To je pro mě neznámá

Aktuálně.cz / Sport

Trenér fotbalistů CSKA Moskva Leonid Sluckij přiznal, že před úterním úvodním zápasem 3. předkola Ligy mistrů je pro něj Sparta velkou neznámou.

Jun 3

Spartak Moskva se po roce vrací do KHL

sport.aktualne.cz

Zástupci kdysi slavného klubu, který po sezoně 2013/14 z ekonomických důvodů ze soutěže odstoupil, dnes oznámili, že v ní budou opět startovat.

Mar 13

Salák vychytal v prvním čtvrtfinále KHL Magnitogorsk

sport.aktualne.cz

Moskva - Český reprezentační gólman Alexander Salák vychytal první čisté konto v play off Kontinentální hokejové ligy a dovedl Novosibirsk k výhře v úvodním utkání čtvrtfinálové série s Magnitogorskem. Sibir v domácím prostředí zvítězil 2…

Mar 5

Koukal se trefil a jeho Jokerit je ve čtvrtfinále KHL

sport.aktualne.cz

Jokerit Helsinky, za který nastupuje Petr Koukal, je ve čtvrtfinále KHL.