English

Jablonec - Plzeň 2:2, hosté vedli o dva góly, střídající Doležal srovnal

iDNES.cz / Sport

Plzeňští fotbalisté v boji o titul ztratili. V 27. kole první ligy remizovali v Jablonci 2:2, byť poločas o dva góly vyhráli. Oba týmy měly jednoho střelce, hosté rakouského internacionála Ivanschitze a domácí střídajícího Doležala.…

More from iDNES.cz / Sport

May 23

Plzeň - Bohemians 0:2, dva góly do půle a poháry jsou na dosah

www.idnes.cz

Fotbalisté Bohemians udělali mílový krok k účasti v pohárové Evropě. V předposledním dějství nadstavbové části Fortuna ligy znovu zvítězili na stadionu mistrovské Plzně 2:0 a ke čtvrté příčce jim v sobotu stačí remíza. Góly dávali Hála a…

Feb 5

Plzeň otočila v Brně, na Slavii ztrácí bod. Výhru má i Sparta, Bohemians jsou čtvrtí

iDNES.cz / Sport

Plzeňští fotbalisté i ve druhém utkání v jarní části nebyli v komfortní situace, ale na rozdíl od minulého duelu s Hradcem Králové duel 18. kola Fortuna ligy v Brně zvládli a vyhráli 3:1. Jelikož o den dřív si vedoucí Slavia poradila na…

Mar 19

Jablonec - Plzeň 0:0, na hrbolatém drnovišti podržel domácí brankář Hanuš

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Plzně budou první i po reprezentační přestávce. Ve 26. kole nejvyšší soutěže se na hřišti Jablonce tlačili za vítěznou brankou, ale své šance i kvůli několika skvělým zákrokům domácího gólmana Hanuše nevyužili. Po remíze 0:0…

Dec 11

Plzeň - Liberec 2:0, oba góly v první půli, domácí se dotáhli na Slavii

iDNES.cz / Sport

Plzeňští fotbalisté se alespoň dočasně dotáhli na vedoucí Slavii. V 18. kole Fortuna ligy zdolali Liberec a přerušili tak jeho úspěšné období. Vítězství 2:0 zařídili góly v prvním poločase Řezník a Sýkora.

Nov 27

Plzeň - Bohemians 6:0, po třech kolech bez výhry spustili domácí kanonádu

iDNES.cz / Sport

Plzeňští fotbalisté po třech kolech bez vítězství zase zabrali. V 16. kole Fortuna ligy zdemolovali Bohemians vysoko 6:0. V první půli se trefili Pernica, Kopic a Mosquera, po pauze se radovali Bucha, Sýkora a Kayamba.

Apr 2

Bohemians - Jablonec 0:0, chyběly střely i šance, gól domácích neplatil

iDNES.cz / Sport

Třicet faulů, celkem jen tři střely na bránu a čtyři rohy. Fotbal bez vzrušujících okamžiků nabídla předehrávka 25. kola Fortuna ligy, Bohemians 1905 remizovali s Jabloncem 0:0. Hosté propásli šanci dotáhnout se na druhou Spartu.

Dec 8

Jablonec - Bohemians 2:1, výhra po krásných gólech, domácí jsou třetí

iDNES.cz / Sport

Jablonečtí fotbalisté zvládli dohrávku 9. ligového kola s Bohemians a a po vítězství 2:1 se dotáhli na třetí místo ligové tabulky, kde mají nyní stejnou bilanci jako Sigma Olomouc.

Aug 30

Brno - Bohemians 0:0, domácí vyválčili bod, hosté ještě neinkasovali

iDNES.cz / Sport

Potřetí v řadě skončil ligový zápas mezi Brnem a Bohemians na stadionu v Srbské ulici bez gólů. Pro domácí Zbrojovku to znamená zisk prvního bodu po návratu do nejvyšší fotbalové soutěže.

Aug 23

Bohemians - Boleslav 4:0, báječní domácí, na tři góly nahrál Vaníček

iDNES.cz / Sport

Druhé nejvyšší vítězství úvodního kola nové ligové sezony si připsali fotbalisté Bohemians. Do sítě Mladé Boleslavi nastříleli čtyři branky, po dvou v obou poločasech. U tří z nich asistoval Vaníček, čtvrtou dal Jindřišek z penalty po…

Dec 1

Plzeň - Bohemians 1:0, gól Kalvacha, domácí si upevnili druhé místo

iDNES.cz / Sport

Jedenácté ligové vítězství Plzně v sezoně trefil v utkání 18. kola proti Bohemians středopolař Lukáš Kalvach. Druzí domácí si udrželi v tabulce fotbalové ligy pětibodový odstup od třetí Boleslavi. Hosté i dál čekají na první venkovní výhru.

Oct 26

Sparta - Bohemians 4:0, dva góly do půle, pak domácí dohrávali exhibičně

iDNES.cz / Sport

Sparťanští fotbalisté se snadno dostávali do šancí, které proměňovali. Pohotová zakončení Kozáka s Kangou v prvním poločase jim tak ve 14. kole Fortuna ligy dopomohla k přesvědčivému vítězství 4:0 nad Bohemians 1905, kteří naopak v…

Apr 21

Bohemians - Jablonec 1:0, po pěti měsících gól, výhru trefil Bartek

iDNES.cz

Fotbalisté Bohemians mají před závěrečným ligovým kolem naději, že se vyhnou bojům o záchranu a poskočí do prostřední skupiny. V domácím prostředí porazili Jablonec 1:0 a před vlastními fanoušky vyhráli teprve podruhé v sezoně.

Sep 28

Bohemians - Karviná 0:0, trápení, domácí potřetí v řadě zůstali bez gólu

iDNES.cz / Sport

Měli převahu, víc střel i pár šancí. Jenže čekání na vstřelený gól fotbalisté Bohemians v utkání 10. ligového kola nepřerušili. V domácím prostředí jen remizovali 0:0 s Karvinou, která naopak poprvé v sezoně udržela čisté konto.

Apr 14

Jablonec - Olomouc 0:0, domácí pálili tutovky, bod vychytal Buchta

iDNES.cz / Sport

Místy měli velkou převahu, spoustu vyložených šancí. Přesto fotbalisté Jablonce v zápase 24. kola s Olomoucí, sousedem v ligové tabulce, jen bez gólů remizovali. Hosty zachránil perfektní výkon brankáře Miloše Buchty.

Feb 17

Bohemians - Brno 1:0, gól z penalty, domácí závěr zvládli i v oslabení

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Bohemians zahájili jaro vítězně. Jediný gól v utkání 17. kola první ligy proti Brnu vstřelil v 63. minutě z penalty Dominik Mašek, kterého předtím fauloval gólman Melichárek. Domácí pak náskok 1:0 ubránili v deseti po druhé…

Aug 6

Jablonec - Plzeň 0:1, tři body za gól ze standardky, trefil se Hájek

iDNES.cz / Sport

Ještě nedostali gól a neztratili ani bod. Plzeňští fotbalisté si spravili chuť po zklamání v kvalifikaci o Ligu mistrů a v druhém kole první ligy zvítězili v Jablonci 1:0.

Jul 26

Plzeň - Karabach 0:0, domácí dohrávali v oslabení, gól nepadl

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Plzně vstoupili do kvalifikace o Ligu mistrů nevýrazným výkonem. V domácím prostředí nedali gól Karabachu a po vyloučení Jana Baránka nakonec brali bezbrankovou remízu. Odveta se hraje v Ázerbajdžánu za týden.

Mar 12

Plzeň - Bohemians 2:0, první místo v tabulce pojistily dva góly Ďuriše

iDNES.cz / Sport

Minimálně do nedělního odpoledne si budou fotbalisté Plzně v čele ligové tabulky užívat náskok devíti bodů na druhou Spartu. Sobotní večerní utkání 21. kola zvládli a porazili doma Bohemians 2:0 díky dvěma gólům Michala Ďuriše.

Aug 2

Jablonec - Bohemians 2:2, domácí dotahovali, bod zachránili v závěru

iDNES.cz / Sport

Dvakrát prohrávali, dvakrát nepříznivé skóre dotáhli, podruhé deset minut před koncem. Jablonečtí fotbalisté v druhém kole Synot ligy překvapivě doma remizovali 2:2 s Bohemians 1905, ligovým soubojem vyvrcholily oslavy 70 let od založení…

Feb 28

Jablonec - Bohemians 3:0, čekalo se na první gól, pak bylo rychle hotovo

fotbal.idnes.cz

Přes padesát minut to nebylo ono, pak jablonečtí fotbalisté dali gól a zápas 18. kola první ligy proti Bohemians 1905 pohodlně dovedli k vítězství. Jablonec na jaře podruhé vyhrál a upevnil si třetí příčku. Bohemians ještě neskórovali.