English

Slavia do trháku neutekla, v boji o záchranu si pořádně zavařila Příbram

iDNES.cz / Sport

V boji o titul nic nového, v boji o záchranu se však dvě kola před koncem fotbalové ligy už pomalu rozjasňuje. Pořádně si zavařila poslední Příbram, která podlehla Brnu. To Hradec a Jihlava zvítězily. A v tabulce nahoře vedoucí Slavia…

More from iDNES.cz / Sport

May 26

Slavia - Mladá Boleslav 4:0, Jurečka je králem střelců, platil i gól z ofsajdu

www.idnes.cz

Slávističtí fotbalisté si užili domácí rozlučku proti Mladé Boleslavi, kterou v poklidném tempu porazili 4:0. Na konci se slavnostně loučili s útočníkem Teclem, který končí kariéru. A ještě předtím dotlačili Jurečku ke střelecké koruně.

Dec 10

Slavia - Mladá Boleslav 2:0, půle bez gólů, pak pálili Holeš a Jurečka z penalty

iDNES.cz / Sport

Slávističtí fotbalisté po vítězství 2:0 nad Mladou Boleslaví v závěrečném utkání 18. ligového kola zmírnili náskok vedoucí Sparty na pět bodů. K dobru navíc mají ještě dohrávku ve Zlíně.

Jan 29

Mladá Boleslav - Brno 0:0, žádné góly, pouze tyče. Na startu jara smír

www.idnes.cz

Střet týmů, které uprostřed ligové tabulky dělí pouhé dva body, skončil na začátku fotbalového jara bez branek. Mladá Boleslav si se Zbrojovkou Brno v 17. kole body rozdělila.

Aug 24

Mladá Boleslav v poháru porazila Vyšehrad, postupuje i Jihlava

iDNES.cz / Sport

Druhé kolo Mol Cupu s přehledem zvládli fotbalisté Mladé Boleslavi. Doma porazili třetiligový Slavoj Vyšehrad 3:0. Hodně práce měla naopak druholigová Jihlava. Na hřišti Uherského Brodu, který hraje o soutěž níž, otočila zápas až v…

Jul 31

Mladá Boleslav - Jablonec 3:0, rychlé údery v úvodu, dva góly dal Škoda

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Mladé Boleslavi po minulé porážce v Plzni se vytáhli´. V druhém kole Fortuna ligy smetli Jablonec 3:0, když dvě branky vstřelil veterán Milan Škoda.

Mar 14

Mladá Boleslav - Slavia 0:3, krásné góly Stancia, výhru stvrdil Júsuf

iDNES.cz / Sport

Slávističtí fotbalisté zvítězili v rámci 23. kola Fortuna ligy v Mladé Boleslavi 3:0. V první půli rozhodl dvěma góly Nicolae Stanciu, z pokutového kopu přidal třetí branku střídající Júsuf.

Aug 24

Příbram - Jablonec 4:0, debakl druhého týmu ligy, dva góly dal Škoda

iDNES.cz

Jablonečtí fotbalisté ostudně prohráli, druhý tým tabulky v 7. kole Fortuna ligy dostal čtyři góly v Příbrami. Dva z nich dal Michal Škoda, posila z Brna, po jednom Soldát a veterán Rezek.

Mar 23

Mladá Boleslav vyhrála a přeskočila Chomutov, slaví i Jihlava

hokej.idnes.cz

Hokejisté Mladé Boleslavi porazili v závěrečném šestém kole extraligového play out Litvínov 5:2. Středočeši tak zakončili vítězně jinak nepovedenou sezonu a polepšili si na 11. pozici, Vervu naopak čeká boj o setrvání mezi elitou v baráži.…

Mar 10

Brno - Mladá Boleslav 0:3, do půlhodiny hotovo, dva góly dal Valenta

fotbal.idnes.cz

Po šesti porážkách se mladoboleslavští fotbalisté dočkali vítězství. A velmi důležitého. V utkání 20. kolo první ligy v přímém souboji dvou týmů bojujících o záchranu vyhráli v Brně 3:0, hotovo bylo už v 29. minutě.

Nov 14

Kladno se vrátilo do čela první ligy, Slavia se dotáhla na Jihlavu

iDNES.cz / Sport

Hokejisté Kladna porazili ve 24. kole první ligy Přerov 6:2 a znovu se propracovali do čela tabulky před České Budějovice. Ty sice vyhrály v Benátkách nad Jizerou 3:2, ale až v prodloužení. Třetí zůstává přes porážku s Frýdkem-Místkem tým…

Aug 7

Příbram - Mladá Boleslav 0:1, vítězství krásnou střelou trefil Rada

iDNES.cz / Sport

Postavil se k přímému volnému kopu a pak míč zakroutil kolem zdi přesně k tyči. Tak vypadal jediný gól ligového fotbalového zápasu v Příbrami, který rozhodl mladoboleslavský záložník Jakub Rada.

Mar 19

Mladá Boleslav - Jablonec 1:0, tři body domácím zařídil v závěru Kúdela

iDNES.cz / Sport

Už se zdálo, že zápas skončí bez branek, o to větší radost fotbalisté Mladé Boleslavi měli. Gólem Ondřeje Kúdely čtyři minuty před koncem rozhodli o vítězství 1:0 nad Jabloncem a upevnili si průběžné třetí místo. Minimálně na den se…

Sep 12

Slavia přehrála Benátky, v čele první ligy jsou Jihlava a Budějovice

iDNES.cz / Sport

Hokejová Slavia se poprvé po sestupu z extraligy představila na stadionu v Edenu a v duelu s Benátkami nad Jizerou před 1 140 diváky zvítězila 2:0.

Aug 2

Mladá Boleslav - Brno 2:0, první radost v sezoně podpořil i Baroš

iDNES.cz

Mladoboleslavští fotbalisté až ve čtvrtém zápase v novém ročníku prožili radost. V druhém ligovém kole porazili doma Zbrojovku Brno 2:0. O góly se krátce po poločase postaral záložník Čermák a v závěru střídající Chramosta.

Aug 2

Fotbalová liga: Slavia - Liberec 2:2, Boleslav - Brno 1:0, Jablonec - Bohemians 1:1

iDNES.cz / Sport

Fotbalová liga má v neděli na programu tři utkání, v nichž se představí pohároví zástupci. Od 17.00 Slavia hostí Slovan Liberec a Mladá Boleslav, která už z kvalifikace o Evropskou ligu vypadla, hraje s Brnem. O hodinu později nastoupí…

Jul 8

Olomouc s Jihlavou vydýchávají debakly, Boleslavi i Příbrami se dařilo

iDNES.cz / Sport

Fotbalová Olomouc prohrála v přípravném duelu s Trenčínem vysoko 1:6. Nedařilo se ani Jihlavě, která utrpěla další debakl - v Rakousku podlehla německému Fürthu vysoko 1:5. Naopak Příbram zdolala jiný celek z druhé bundesligy Düsseldorf 3…

May 30

Mladá Boleslav - Jihlava 3:0, výhra znamená postup do pohárů

iDNES.cz

Druhý gól mladíka Klobásy při druhém ligovém startu pomohl fotbalistům Mladé Boleslavi zajistit účast v předkole Evropské ligy. Proti Jihlavě díky němu vedli 1:0, ve druhé půli ještě důležité vítězství potvrdili Ščuk s Magerou.

Apr 19

Brno - Mladá Boleslav 1:0, důležité body vystřelil Markovič z penalty

fotbal.idnes.cz

Brněnští fotbalisté po dvou porážkách zabrali a udělali velký krok k záchraně v první lize. Ve 24. kole porazili čtvrtou Mladou Boleslav 1:0, když jediný gól utkání dal už v úvodu Markovič z penalty.

Apr 19

Brno - Mladá Boleslav 1:0, v úvodu Markovič proměňuje penaltu

fotbal.idnes.cz

Fotbalová liga má v neděli na programu dvě utkání 24. kola. Od 16.00 Zbrojovka Brno hostí Mladou Boleslav. O hodinu později Hradec Králové, který je na sestupových příčkách, půjde proti Příbrami. Sledujte on-line.

Feb 28

Fotbalová liga: Příbram - Boleslav 2:0, Budějovice - Brno 0:3

fotbal.idnes.cz

Středočeské derby a přímý souboj dvou týmů, které bojují o záchranu. Sobotní podvečerní program fotbalové ligy obstarají zápasy Příbram - Mladá Boleslav a České Budějovice - Brno. Od 17.00 sledujte v on-line reportáži.