English

Nenasytná Paříž. Už má Neymara, zaplatí miliardy i za Mbappého?

iDNES.cz / Sport

Barceloně přetáhli Brazilce Neymara, udělali z něj nejdražšího hráče světa. Ani to ale ještě bohatým majitelům fotbalového Paris Saint-Germain nestačí. I když už takhle mají k dispozici exkluzivní útok, rádi by jej vylepšili ještě o…

More from iDNES.cz / Sport

Apr 28

Fotbalisté Paris Saint Germain jsou podvanácté francouzskými mistry

www.idnes.cz

Fotbalisté Paris Saint Germain jsou potřetí za sebou a celkově podvanácté mistry francouzské ligy, čímž opět vylepšili vlastní rekord. Druhé Monako dnes prohrálo v Lyonu 2:3 a tři kola před koncem na čelo ztrácí nedostižných 12 bodů.

Oct 11

Nespokojený Mbappé chce podle médií odejít z Paris Saint-Germain

iDNES.cz / Sport

Necelých šest měsíců poté, co prodloužil smlouvu v Paris Saint-Germain, chce údajně fotbalista Kylian Mbappé z klubu odejít. Podle informací francouzských a španělských médií je hvězdný kanonýr v týmu nespokojený a rád by změnil působiště…

Jul 4

Paris St. Germain má nového trenéra. K úspěchu má zavelet Galtier

iDNES.cz / Sport

Fotbalisty Paris St. Germain podle očekávání převezme trenér Christophe Galtier. Pětapadesátiletý kouč podle agentury AFP podepsal dvouletou smlouvu, ve funkci nahradí Mauricia Pochettina. Oficiálně bude představen na úterní tiskové…

May 21

Obří balík peněz. Mbappé zůstane v Paris St. Germain, podepsal na tři roky

www.idnes.cz

Francouzský fotbalový útočník Kylian Mbappé zůstane v Paris St. Germain, ačkoli se dlouho mluvilo o jeho odchodu do Realu Madrid. Vedení klubu oznámilo, že prodloužil smlouvu o tři roky.

Apr 3

Mbappé, Neymar, Messi. Paris St. Germain dal pět branek, body má i Marseille

www.idnes.cz

Fotbalisté Paris St. Germain zvítězili v domácím utkání 30. kola francouzské ligy nad Lorientem jasně 5:1 a drží v čele tabulky dvanáctibodový náskok před druhou Marseille. Ta zvítězila na hřišti Saint Étienne 4:2. Pařížané si připsali…

Jan 15

Mbappé dal desátý gól, Paris St. Germain si doma poradilo s Brestem

iDNES.cz

Pořád bez Messiho. Fotbalisté Paris St. Germain v 21. kole francouzské ligy porazili Brest 2:0, když svůj desátý gól vstřelil útočník Mbappé, druhý po pauze přidal německý obránce Kehrer.

Nov 29

Šest až osm týdnů bez Neymara. Paris St. Germain bude postrádat hvězdu

www.idnes.cz

Fotbalisté Paris St. Germain do konce roku přišli o útočníka Neymara. Devětadvacetiletý hvězdný Brazilec utrpěl v 84. minutě nedělního utkání francouzské ligy na hřišti St. Étienne poranění vazů v levém kotníku a lídrovi tabulky bude…

Nov 20

Messi dal první gól ve francouzské lize, Paris St. Germain porazil Nantes

iDNES.cz

Fotbalisté Paris St. Germain v utkání 14. kola francouzské ligy porazili Nantes 3:1. Lionel Messi se dočkal první trefy ve francouzské lize, když výhru v závěru pečetil.

Aug 29

Messi hrál poprvé za St. Germain, v druhé půli střídal Neymara

iDNES.cz / Sport

Lionel Messi hrál poprvé za jiný klub než za Barcelonu. Jeden z nejlepších fotbalistů světa po nedávném přestupu debutoval za Paris St. Germain, při výhře 2:0 v Remeši odehrál přes dvacet minut.

Jun 25

Mbappého mladší bratr Ethan zůstane v Paris St. Germain až do dospělosti

iDNES.cz / Sport

Kylian Mbappé zatím zkouší fanoušky i vedení Paris St. Germain napínat, jeho mladší bratr Ethan ale v Parku princů zůstává. Patnáctiletý talentovaný fotbalista prodloužil s klubem mládežnickou smlouvu o další tři roky.

May 19

Fotbalisté Paris Saint-Germain obhájili triumf ve Francouzském poháru

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Paris Saint-Germain obhájili vítězství ve Francouzském poháru. Ve finále „za zavřenými dveřmi“ na pařížském stadionu Stade de France porazili Monako 2:0 a trofej získali počtrnácté v historii.

May 5

Manchester City - Paris St. Germain 2:0

iDNES.cz / Sport

Manchester City si poprvé v historii zahraje finále fotbalové Ligy mistrů. V odvetě porazil díky dvěma zásahům Rijáda Mahrize 2:0 Paris St. Germain. Hosté dohrávali v deseti po vyloučení Ángela Di Maríi.

Feb 21

Fotbalisté Paris St. Germain ve francouzské lize prohráli s Monakem

iDNES.cz

V týdnu slavili vysokou výhru 4:1 v úvodním duelu osmifinále Ligy mistrů na Nou Campu proti Barceloně, jenže v nedělním utkání 26. kola francouzské ligy na triumf fotbalisté Paris St. Germain nenavázali. Doma podlehli Monaku 0:2.

Feb 7

Paris St. Germain díky gólům Mbappého a Icardiho uspěl v Marseille

www.idnes.cz

Fotbalisté Paris St. Germain uspěli na hřišti Marseille 2:0 po gólech Kyliana Mbappého a Maura Icardiho. Domácí navíc v závěru přišli o vyloučeného Dimitriho Payeta.

Sep 20

Uzdravený Mbappé pomohl k další výhře Paris St. Germain

www.idnes.cz

Francouzský fotbalový útočník Kylian Mbappé se při návratu do sestavy Paris Saint-Germain po vyléčení z nákazy koronavirem výrazně podílel na výhře 3:0 v utkání 4. ligového kola v Nice. Jedenadvacetiletý mistr světa vstřelil první gól z…

Jun 17

Odchod Neymara z Paris St. Germain? Klub o jeho prodeji uvažuje

iDNES.cz / Sport

Nejdražší fotbalista historie Brazilec Neymar možná po dvou letech opustí Paris St. Germain. Předseda klubu Násir Chelajfí připustil, že vedení francouzského mistra o prodeji sedmadvacetiletého útočníka uvažuje. Zároveň varoval všechny…

Jan 19

Dva hattricky, příspěvek Neymara a Paris St. Germain rekordně vyhrál

iDNES.cz / Sport

Mbappé hattrick, Cavani rovněž tři góly, Neymar dva a jeden Meunier. Francouzská fotbalová liga zažila rekordní výsledek, Paris St. Germain porazil poslední Guigamp 9:0.

Sep 1

Porušila Paříž pravidla? Miliardy za Neymara a Mbappého vyšetřuje UEFA

iDNES.cz / Sport

Evropská fotbalová asociace (UEFA) začala formálně vyšetřovat počínání pařížského St. Germain v letní přestupní přestávce s přihlédnutím k pravidlům finanční fair play.

Aug 9

Nenasytná Paříž. Už má Neymara, zaplatí miliardy i za Mbappého?

iDNES.cz / Sport

Barceloně přetáhli Brazilce Neymara, udělali z něj nejdražšího hráče světa. Ani to ale ještě bohatým majitelům fotbalového Paris Saint-Germain nestačí. I když už takhle mají k dispozici exkluzivní útok, rádi by jej vylepšili ještě o…

May 17

Monako je francouzským mistrem, ukončilo nadvládu Paris St. Germain

iDNES.cz / Sport

Po sedmnácti letech ovládli fotbalisté Monaka francouzskou ligu. V dohrávce 31. kola doma porazili St. Etienne 2:0 a před závěrečným zápasem sezony Ligue 1 mají v čele tabulky šestibodový náskok na neúspěšného obhájce Paris St. Germain.