English

Slavia - Boleslav 4:0, jasnou výhru mistra dovršily kuriózní góly

iDNES.cz / Sport

Slávističtí fotbalisté se na tři body ani nenadřeli, proti odevzdané Mladé Boleslavi dali už do poločasu dva góly a zápas 5. kola první ligy nakonec vyhráli hladce 4:0. Hrdinou je nizozemský útočník Van Buren, střelec dvou branek. Třetí si…

More from iDNES.cz / Sport

Jun 19

Fotbalisté Mladé Boleslavi nastříleli v přípravě Novému Boru 28 gólů

www.idnes.cz

Fotbalisté Mladé Boleslavi v úvodním přípravném zápase na novou sezonu deklasovali Nový Bor 28:1. Středočeši nasázeli soupeři z krajského přeboru 11 gólů už v prvním poločase, po změně stran přidali zbytek.

May 26

Slavia - Mladá Boleslav 4:0, Jurečka je králem střelců, platil i gól z ofsajdu

www.idnes.cz

Slávističtí fotbalisté si užili domácí rozlučku proti Mladé Boleslavi, kterou v poklidném tempu porazili 4:0. Na konci se slavnostně loučili s útočníkem Teclem, který končí kariéru. A ještě předtím dotlačili Jurečku ke střelecké koruně.

Dec 19

Vítkovice díky dvěma gólům v poslední třetině přehrály Mladou Boleslav

iDNES.cz / Sport

Hokejisté Vítkovic zdolali v dnešní předehrávce 28. kola extraligy Mladou Boleslav 2:0 a poslednímu celku soutěže se tak vzdálili na jedenáct bodů. Vyrovnané utkání ale strhli na svou stranu teprve ve třetí části góly Marka Kaluse a Petra…

Dec 10

Slavia - Mladá Boleslav 2:0, půle bez gólů, pak pálili Holeš a Jurečka z penalty

iDNES.cz / Sport

Slávističtí fotbalisté po vítězství 2:0 nad Mladou Boleslaví v závěrečném utkání 18. ligového kola zmírnili náskok vedoucí Sparty na pět bodů. K dobru navíc mají ještě dohrávku ve Zlíně.

Aug 13

Ml. Boleslav - Slavia 0:1, favorit měl převahu, ale vysvobodil jej vlastní gól

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté pražské Slavie vyhráli i čtvrtý ligový zápas v novém ročníku, z Mladé Boleslavi odvážejí tři body po výsledku 1:0. Hosté měli převahu, ale v ofenzivě se jim nedařilo tak hladce, jak by si představovali. Pomohl jim střídající…

Jan 29

Mladá Boleslav - Brno 0:0, žádné góly, pouze tyče. Na startu jara smír

www.idnes.cz

Střet týmů, které uprostřed ligové tabulky dělí pouhé dva body, skončil na začátku fotbalového jara bez branek. Mladá Boleslav si se Zbrojovkou Brno v 17. kole body rozdělila.

Dec 12

Slavia - Boleslav 2:0, u obou gólů Bah. A Mandous je blíž rekordu

iDNES.cz / Sport

Slávističtí fotbalisté v předposledním utkání ligového podzimu porazili Mladou Boleslav 2:0 a drží svůj náskok na prvním místě tabulky. Vedoucí gól vstřelil Alexander Bah, který poté připravil také druhou trefu pro Stancia.

May 23

Olomouc - Mladá Boleslav 0:3, góly si rozdělili Klíma, Drchal a Škoda

iDNES.cz

O vítězství 3:0 Mladé Boleslavi v Olomouci ve 33. kole fotbalové Fortuna ligy rozhodli útočníci. V prvním poločase se prosadil Jiří Klíma, po změně stran na něj navázali Václav Drchal a střídající Michal Škoda. Hanáci od 82. minuty…

Mar 14

Mladá Boleslav - Slavia 0:3, krásné góly Stancia, výhru stvrdil Júsuf

iDNES.cz / Sport

Slávističtí fotbalisté zvítězili v rámci 23. kola Fortuna ligy v Mladé Boleslavi 3:0. V první půli rozhodl dvěma góly Nicolae Stanciu, z pokutového kopu přidal třetí branku střídající Júsuf.

Feb 19

Rada proti Jarolímovi. Fotbalisté Jablonce vyzvou Mladou Boleslav

iDNES.cz / Sport

Po téměř měsíční pauze nastoupí fotbalisté FK Jablonec opět doma na Střelnici. V předehrávce 20. kola 1. ligy hostí v pátek od 16 hodin v duelu s příchutí derby Mladou Boleslav.

Nov 8

Slavia - Boleslav 1:0, rychlý gól a mnoho šancí, v závěru se mistr bál

iDNES.cz / Sport

Slávističtí fotbalisté zvládli restart ligové soutěže vítězně. Na domácím stadionu porazili Mladou Boleslav 1:0 a vytvořili tlak na Spartu, která hraje večer v Plzni.

Sep 26

Karviná - Mladá Boleslav 0:0, minimum šancí, žádný gól

www.idnes.cz

Karvinští fotbalisté ne a ne doma vyhrát. V 5. kole první ligy remizovali s Mladou Boleslaví. V utkání si oba týmy vytvořily minimum příležitostí, z kterých by mohly skórovat.

Sep 28

Slavia - Boleslav 1:0, gól Olayinky, Mešanovič nedal v nastavení penaltu

iDNES.cz / Sport

Slávističtí fotbalisté se na středeční utkání Ligy mistrů s Dortmundem naladili vítězstvím. V 11. kole Fortuna ligy zdolali Mladou Boleslav 1:0 díky zásahu Olayinky z úvodu střetnutí. V nastavení pak hostující Mešanovič neproměnil pokutový…

Feb 9

Slavia - Teplice 2:0, lídr dlouho čekal na gól, rozhodli Souček a Van Buren

iDNES.cz / Sport

Do klíčového zápasu s Plzní, který se hraje příští víkend, půjdou s šestibodovým náskokem. Fotbalisté první Slavie v úvodním jarním představení využili zaváhání konkurenta. Doma ve 20. kole Fortuna ligy porazili Teplice díky drtivému…

Aug 27

Slavia - Boleslav 4:0, jasnou výhru mistra dovršily kuriózní góly

iDNES.cz / Sport

Slávističtí fotbalisté se na tři body ani nenadřeli, proti odevzdané Mladé Boleslavi dali už do poločasu dva góly a zápas 5. kola první ligy nakonec vyhráli hladce 4:0. Hrdinou je nizozemský útočník Van Buren, střelec dvou branek. Třetí si…

Nov 19

Mladá Boleslav - Plzeň 0:0, bez šancí, bez gólů, slabý šlágr nenadchl

iDNES.cz / Sport

Mladoboleslavští fotbalisté poprvé v letošním ligovém ročníku nedali gól, ve šlágru 14. kola tak s vedoucí Plzní po oboustranně nepovedeném představení remizovali 0:0. Lídr ztratil část svého náskoku, před druhým Zlínem vede jen o dva body.

Jul 12

Nečekaný přesun: Baroš vymění Mladou Boleslav za Liberec

iDNES.cz / Sport

V české lize se chystá velký přestup. Hvězdný fotbalový útočník Milan Baroš podle zdrojů iDNES.cz skončil předčasně své angažmá v Mladé Boleslavi a přesune se o pár kilometrů na sever do Liberce.

Dec 1

Zlín nestačil na Pardubice, Kometa vynulovala Mladou Boleslav

iDNES.cz / Sport

Jednou z úterních dohrávek hokejové extraligy byl souboj utrápených celků. Pardubice v něm uspěly po třech porážkách a na zlínském ledě vyhrály 3:1. V dalším utkání brněnská Kometa porazila Mladou Boleslav 3:0. Bruslařský klub přerušil…

Aug 4

Pardubice opět porazily Mladou Boleslav, Třinec nedal Olomouci gól

iDNES.cz / Sport

Pardubičtí hokejisté porazili v přípravě před novou extraligovou sezonou Mladou Boleslav i v odvetě na soupeřově ledě. Stejně jako Středočeši prohrál také své druhé vystoupení finalista minulého ročníku Třinec, který nestačil na Olomouc.

Jun 19

Dohodnuto, podepsáno. Baroš bude střílet góly za Mladou Boleslav

iDNES.cz / Sport

Fotbalista Milan Baroš bude po odchodu z Baníku Ostrava hrát za Mladou Boleslav. Po návratu z dovolené podepsal v novém klubu smlouvu na dva roky a brzy se zapojí do přípravy.