English

Škoda vyrobila už 20 milionů aut. Letos míří za novým prodejním rekordem

Deník.cz / Auto

V závodě automobilky Škoda Auto v Kvasinách sjel z linky už dvacetimiliontý vůz. Jubilejním autem je Škoda Karoq, nové SUV, jehož prodeje se rozběhnou na konci října.

More from Deník.cz / Auto

Mar 5

Škoda Karoq: toto středně velké SUV patří mezi oblíbené vozy v nabídce bazarů

Deník.cz / Auto

Je menší než Kodiaq, ale větší než Kamiq. Škoda Karoq je středně velké a praktické SUV od mladoboleslavské automobilky, se kterým se dá dobře jezdit jak ve městě, tak se hodí třeba i na výlety do hor i na cesty na dovolenou. Stejně jako o…

Jan 17

První záběry z výroby: Nová Škoda Kodiaq se začala montovat v Kvasinách

Deník.cz / Auto

Výrazné investice do montáže a svařovny, ale i přesun výroby Superbu z výrobního závodu v Kvasinách do slovenské Bratislavy. To všechno proběhlo v rámci příprav na výrobu druhé generace modelu Kodiaq. Ta se v Kvasinách začala montovat…

Sep 21

Tři miliony SUV od Škody. Česká automobilka slaví jubileum

Deník.cz / Auto

SUV jsou aktuálně nejpopulárnější automobilovou kategorií. Svaz dovozců automobilů ve svých statistikách eviduje, že ze všech nových aut, registrovaných od letošního ledna do srpna, bylo 44,45 % právě SUV. Na vlnu trendu nastoupila před…

Aug 24

Škoda Auto přestane kvůli emisním limitům vyrábět model Fabia kombi

Deník.cz / Z domova

Automobilka Škoda Auto přestane vyrábět model Fabia ve variantě kombi. Důvodem jsou přísné emisní limity, kvůli kterým musí vyrábět více elektromobilů. Firma to dnes oznámila v dopise zaměstnancům, který má ČTK k dispozici. Kdy se přestane…

Aug 14

Škoda konečně nabízí Karoq s cenou pod půl milionu. Výbava není špatná

Deník.cz / Auto

Nový ceník automobilky Škoda obsahuje nyní model Karoq i v nejnižším výbavovém stupni Active. Nabídka motorizací je však aktuálně chudá.

Feb 22

Malé SUV, omlazená Fabia a novinky pro další modely. Co ukáže Škoda v Ženevě?

Deník.cz / Auto

Škoda se samozřejmě chystá ukázat na březnovém autosalonu v Ženevě hlavně svůj koncept malého SUV Vision X, nicméně kromě toho se naživo představí i další novinky. Podívejte se, na co všechno se můžeme těšit.

Jan 25

Anketa Světové auto roku zná finalisty. Škoda Karoq mezi nimi chybí

Deník.cz / Auto

Prestižní cena Světové auto roku (World Car of The Year, zkráceně WCOTY) bude na autosalonu v New Yorku 28. března přidělena jednomu z deseti vozidel, která se propracovala až do užšího výběru. Kromě toho se budou ceny rozdělovat ještě v…

Sep 12

OBRAZEM: Nová Škoda Karoq do detailu. Podívejte se, jak chytře je vymyšlená

Deník.cz / Auto

I když už podobu i interiér nové Škody Karoq dávno známe, na autosalonu ve Frankfurtu si nové SUV odbývá svou výstavní premiéru. A také se chlubí řadou vychytávek a chytrých řešení, na něž dosud "nebyl čas". Podívejte se na galerii.

May 18

Tohle je nová Škoda Karoq, nástupce Yetiho. Jak se vám líbí?

Deník.cz / Auto

Škoda konečně představila auto, které v nabídce nahradí Yetiho. Nové kompaktní SUV jménem Karoq se začne prodávat ve druhé polovině roku.

May 12

Škoda Karoq poprvé bez maskování. Ukázala detaily a interiér

Deník.cz / Auto

Nová Škoda Karoq se už za několik dní ukáže světu. Ještě před oficiální premiérou, která se uskuteční 18. května ve Švédsku, nám však česká automobilka ukazuje některé detaily SUV, které je nástupcem modelu Yeti. A došlo i na interiér.

Apr 28

Přehledně: Jak je na tom nová Škoda Karoq ve srovnání s konkurencí?

Deník.cz / Auto

Škoda oficiálně oznámila, že současný Yeti již nebude mít přímého pokračovatele. Místo toho jej zastoupí nový model Karoq, jehož název pochází z řeči kmene Alueťanů. Venku jsou už prakticky všechny technické údaje a my se tak můžeme…

Apr 28

Nové SUV od Škody opravdu nese jméno Karoq. Proč? A co nabídne?

Deník.cz / Auto

Škoda oficiálně odhalila název svého nového SUV, které je pokračovatelem oblíbeného modelu Yeti. Nový vůz se jmenuje Karoq, a i když se o názvu spekulovalo již dosud, nikdo nebyl s tipováním původu názvu příliš blízko.

Mar 21

Škoda chce mít čtyři SUV. Jaká? A stane se z Yetiho Karoq?

Deník.cz / Auto

O SUV ofenzivě mluví česká automobilka Škoda v poslední době často. Odstartoval ji nový Kodiaq a pokračovat bude dalšími modely. Únik z čínské prezentace Škody ukazuje, že by "esúvéčka" brzy měla být čtyři.

Mar 21

Opilí dělníci zastavili výrobní linku BMW. Škoda jde do desítek milionů

Deník.cz

Automobilka BMW řeší zajímavé trable. Kvůli dvěma opilým dělníkům musela na chvíli zastavit výrobní linku v německém Mnichově.

Jan 3

Škoda už v Kvasinách vyrobila dva miliony aut. Tím jubilejním je bílý Kodiaq

Deník.cz / Auto

Česká automobilka Škoda vyrobila v závodě v Kvasinách dvoumiliontý vůz. Jako jubilejní automobil sjel z linky bílý Kodiaq.

May 27

Seat potvrdil SUV velikosti Ibizy. Podobné auto nabídne i Škoda

Deník.cz / Auto

Španělská automobilka Seat by už příští rok měla představit svoje druhé SUV. Po modelu Ateca, který se začne vyrábět ještě letos v závodě české Škody Auto v Kvasinách, tak brzy dorazí menší vůz, který bude příbuzný s příští generací Ibizy.

Feb 10

Seat představil svoje první SUV. Ateca se bude vyrábět v Kvasinách

Deník.cz / Auto

Španělská automobilka Seat představila svoje první "esúvéčko". Jméno dostalo po vesnici Ateca u města Zaragoza v srdci Pyrenejského poloostrova, vyrábět se však bude v srdci Evropy. Tedy v České republice.

Jul 10

Škoda Auto v Mladé Boleslavi postaví nové emisní centrum za 300 milionů korun

Deník.cz / Auto

Škoda Auto začala na pozemku technického vývoje automobilky v Mladé Boleslavi stavět nové emisní centrum. Bude součástí motorového centra, které se otevřelo loni.

Mar 12

Ve Škodě v Kvasinách sjel z linky první Superb nové generace

www.denik.cz

V závodě automobilky Škoda Auto v Kvasinách na Rychnovsku sjel dnes z linky první vůz třetí generace modelu Superb. Prodejci v Česku přijímají objednávky již od úterý, na trh se první vozy dostanou v červnu.

Dec 16

Škoda Auto už letos vyrobila 1,5 milionu motorů a převodovek

www.denik.cz

Mladá Boleslav - Mladoboleslavská automobilka Škoda Auto letos dosud vyrobila ve svých českých závodech 1,5 milionu motorů a převodovek. Je to nejvíce za jeden rok v historii firmy. Osm typů motorů a tři typy převodovek se používají kromě…