English

Olomouc - Karviná 1:1, slepené góly po půli a domácí už nejsou třetí

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Sigmy Olomouc už nejsou třetím týmem fotbalové ligy, jako byli před 21. kolem. V domácím utkání totiž neporazili Karvinou, která našla rychlou odpověď na trefu Jakuba Plška. Na 1:1 vyrovnal Lukáš Budínský.

More from iDNES.cz / Sport

May 25

Karviná - České Budějovice 1:0, rozhodl Budinský, oba týmy jdou do baráže

www.idnes.cz

Karvinští fotbalisté do baráže o účast v příštím ročníku první ligy půjdou v dobré náladě. V závěrečném dějství nadstavby porazili České Budějovice 1:0 a obsadili čtrnáctou příčku. V baráži vyzvou Vyškov. Budějovice čeká souboj s Táborskem.

Mar 19

Fotbalisté Karviné porazili doma Olomouc B a ve druhé lize jsou třetí

www.idnes.cz

Fotbalisté Karviné zdolali v 19. kole druhé ligy olomoucké „béčko“ 1:0 a posunuli se na třetí místo. Sparta B remizovala bez branek s Chrudimí a zůstala předposlední. Táborsko hrálo s Jihlavou 1:1.

Oct 9

Liberec - Ostrava 0:0, domácí hrozili i v deseti, zmar Baníku trvá

www.idnes.cz

Ačkoli hráli víc než poločas bez vyloučeného Gebre Selassieho, byli liberečtí fotbalisté proti ostravskému Baníku nebezpeční. I hosté měli na severu Čech šance, ale početní převahu nezužitkovali. Zápas 11. kola Fortuna ligy tak skončil…

Aug 31

Budínský odchází z Baníku, do konce sezony bude hostovat v Karviné

www.idnes.cz

Záložník Lukáš Budínský se stal posilou fotbalistů druholigové Karviné. Třicetiletého ofenzivního hráče uvolnil Baník Ostrava na hostování do konce sezony. Oba kluby to oznámily na svých internetových stránkách.

Jan 6

Příprava fotbalistů startuje soubojem Baníku Ostrava s Karvinou

www.idnes.cz

Střetnutím prvoligových týmů Baníku Ostrava a MFK Karviná ve čtvrtek v 10.30 v tréninkovém areálu Vista v Ostravě odstartuje skupina C zimní Tipsport ligy. No prvoligových... Jak ostravský trenér Ondřej Smetana, tak karvinský Bohumil Páník…

Mar 20

Karviná - Olomouc 0:1, domácí už bez kouče Jarábka v závěru ztrestal González

iDNES.cz / Sport

Karvinští fotbalisté se v lize představili poprvé bez odvolaného trenéra Juraje Jarábka, který v týdnu skončil hodně nečekaně. V duel 24. kola Fortuna ligy proti Olomouci neskórovali a v závěru inkasovali od Gonzáleze.

Nov 21

Olomouc - Karviná 3:0, pomohla i minela brankáře, domácí jsou už třetí

iDNES.cz / Sport

Olomoučtí fotbalisté po dvou remízách zase zabrali a v domácím prostředí porazili 3:0 Karvinou. Ta prohrála v 8. kole poprvé v sezoně venku.

Aug 23

Karviná - Baník Ostrava 0:0, ve slezském derby branka nepadla

iDNES.cz / Sport

Ve slezském derby v rámci 1. kola fotbalové nejvyšší soutěže diváci gól neviděli, domácí Karviná remizovala s favorizovaným Baníkem Ostrava 0:0.

Jul 22

Fotbalisté první domácí zápas Ligy národů odehrají v Olomouci

iDNES.cz / Sport

Česká fotbalová reprezentace vstoupí do druhého ročníku Ligy národů 4. září proti Slovensku v Bratislavě a první domácí utkání ji čeká 7. září v Olomouci se Skotskem. O upřesnění dějišť dnes informovalo vedení národního týmu.

Jul 4

Ml. Boleslav - Bohemians 3:0, Budínský přiblížil domácí k boji o Evropu

iDNES.cz / Sport

Skvělý výsledek si do odvety finále prostřední nadstavbové skupiny povezou fotbalisté Mladé Boleslavi. V úvodním duelu doma porazili Bohemians 3:0, dvakrát se trefil Lukáš Budínský. Druhé utkání, tentokrát v Ďolíčku, je na programu v úterý.

Sep 13

Olomouc - Opava 2:0, předehrávku fotbalové ligy domácí rozhodli po pauze

iDNES.cz / Sport

Olomoučtí fotbalisté v předehrávce 9. kola Fortuna ligy porazili Opavu 2:0. Zápas po reprezentační předehrávce rozhodli zlepšeným výkonem po přestávce, v úvodu druhé půle se trefil Nešpor, v závěru z brejku přidal druhou branku Zahradníček.

Dec 14

Ostrava - Olomouc 0:0, tuhý boj bez gólů, nejblíž byl domácí Stronati

iDNES.cz / Sport

Ostravští fotbalisté jdou minimálně do pondělí na třetí příčku ligové tabulky. V 19. kole totiž remizovali s Olomoucí 0:0 a o bod přeskočili Jablonec, který má dohrávku se Slavií k dobru. Diváci viděli velmi bojovné utkání s minimem šancí,…

Sep 28

Bohemians - Karviná 0:0, trápení, domácí potřetí v řadě zůstali bez gólu

iDNES.cz / Sport

Měli převahu, víc střel i pár šancí. Jenže čekání na vstřelený gól fotbalisté Bohemians v utkání 10. ligového kola nepřerušili. V domácím prostředí jen remizovali 0:0 s Karvinou, která naopak poprvé v sezoně udržela čisté konto.

Apr 14

Jablonec - Olomouc 0:0, domácí pálili tutovky, bod vychytal Buchta

iDNES.cz / Sport

Místy měli velkou převahu, spoustu vyložených šancí. Přesto fotbalisté Jablonce v zápase 24. kola s Olomoucí, sousedem v ligové tabulce, jen bez gólů remizovali. Hosty zachránil perfektní výkon brankáře Miloše Buchty.

Apr 8

Karviná - Slovácko 0:0, domácí remizovali popáté za sebou

iDNES.cz / Sport

Karvinští fotbalisté mohli udělat rozhodující krok k záchraně, ale nakonec v přímém souboji s dalším ohroženým týmem Slovácka byli rádi za bod. Hosté totiž pět minut před koncem neproměnili velkou šanci.

Mar 31

Brno - Karviná 0:0, břevno, tyč, břevno a nic. Domácím nebylo souzeno

iDNES.cz

Brněnští fotbalisté propásli možnost posunout ze sestupové příčky, ve 22. kole proti Karviné nedokázali skórovat, remizovali 0:0 a zůstali předposlední. Domácí měli smůlu, třikrát nastřelili brankovou konstrukci.

Feb 18

Olomouc - Plzeň 0:0, aktivní domácí lídra potrápili a jsou druzí

iDNES.cz / Sport

Plzeňští fotbalisté teprve podruhé v ligovém ročníku ztratili body, podruhé v utkání neskórovali. V 17. kole remizovali 0:0 v Olomouci, který o bod přeskočila druhou Slavii. Plzeň si udržela čtrnáctibodový náskok v čele tabulky.

Dec 2

Karviná - Bohemians 1:0, v závěru rozhodl bývalý klokan Budínský

iDNES.cz

Fotbalisté Karviné přezimují mimo sestupové pásmo. V 16. ligovém kole o tom rozhodlo těsné vítězství 1:0 nad Bohemians, které zařídil někdejší hráč Pražanů Budínský.

Aug 26

Slovácko - Olomouc 0:0, domácí trefili břevno, duel však góly nenabídl

iDNES.cz / Sport

Zatímco fotbalisté Olomouce, nováčka fotbalové ligy, remizovali v sezoně poprvé, Slovácko si rozdělilo body se soupeřem v aktuálním ročníku už potřetí. Po bezgólovém skóre zůstávají oba týmy v první polovině tabulky, hosté jsou dokonce o…

Feb 25

Dukla - Karviná 0:0, domácí nevyužili několik slibných šancí

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Dukly Praha remizovali v 18. kole s Karvinou 0:0 a doma nevyhráli popáté za sebou. Hosté získali na jaře druhý bod.