English

Plzeň - Karviná 2:0, konečně úspěch doma, Viktoria je výhru od titulu

iDNES.cz / Sport

Plzeňští fotbalisté můžou v příštím utkání na Slavii získat pátý mistrovský titul. Ve 26. kole první ligy totiž na pátý pokus na jaře zvítězili doma, Karvinou zdolali díky Hořavovým gólům 2:0.

More from iDNES.cz / Sport

Apr 6

Dukla podlehla doma Příbrami a její náskok se může ztenčit na jeden bod

www.idnes.cz

Fotbalisté pražské Dukly podlehli doma v 21. kole druhé ligy Příbrami 1:2, přestože vedli. Jejich náskok v čele tabulky se v neděli může ztenčit na jediný bod. Táborsko si poradilo s Varnsdorfem 4:1 a je třetí. Čtvrtá Chrudim zdolala doma…

Dec 17

Sparta vyhrála i v deseti a udržela náskok před Slavií. Zvítězila také Plzeň

iDNES.cz / Sport

Poslední ligový víkend roku zkompletovala výhra oslabené Sparty nad Teplicemi (2:1). Druhá Slavia předtím zvládla bláznivé utkání na Baníku (3:2) a Plzeň, jež uzavírá elitní trojici, získala tři body v Olomouci. Devatenácté kolo…

Mar 19

Fotbalisté Karviné porazili doma Olomouc B a ve druhé lize jsou třetí

www.idnes.cz

Fotbalisté Karviné zdolali v 19. kole druhé ligy olomoucké „béčko“ 1:0 a posunuli se na třetí místo. Sparta B remizovala bez branek s Chrudimí a zůstala předposlední. Táborsko hrálo s Jihlavou 1:1.

Feb 19

Atlético porazilo doma Bilbao gólem Griezmanna. Barcelona zvýšila náskok na Real

www.idnes.cz

Fotbalisté Atlética Madrid v 22. kole španělské ligy zvítězili doma nad Bilbaem 1:0 a neprohráli už pošesté v řadě. Gól dal Griezmann. Barcelona porazila doma Cádiz 2:0. Slaví posedmé v řadě a na druhý Real Madrid má náskok osm bodů.

Oct 12

Mladíkům Bayernu nestačil ani gól Ibrahimovice, Plzeň je obrala o body i doma

iDNES.cz / Sport

Plzeňští fotbalisté ve čtvrtém kole skupinové fáze Youth League pro kategorii do 19 let remizovali na domácí půdě 3:3 s Bayernem Mnichov a bodově navázali na vítězství 2:1 ze hřiště slavného soupeře. Viktoria udržela před německým týmem…

May 1

Po souboji na Slavii má k titulu blíž Plzeň, z fotbalové ligy padá Karviná

iDNES.cz / Sport

Slavia obhajobu ve fotbalové lize už nemá ve svých rukách. V přímém souboji o první příčku remizovala s Plzní 1:1 a tři kola před koncem má pořád dvoubodové manko. Rozhodnuto už je o sestupujícím, do druhé ligy po porážce v Jablonci padá…

Dec 4

Fotbalisté Brna vyhráli v Opavě a druhé lize vévodí s náskokem deseti bodů

www.idnes.cz

Fotbalisté Brna zakončili podzimní část druhé ligy vítězstvím 2:0 v Opavě. Suverénní Zbrojovka po neúplném 16. kole vede tabulku o deset bodů před Spartou B, která v oslabení prohrála 0:1 v Prostějově.

Oct 17

Plzeň drží náskok, Sparta dala venku čtyři góly, uspěl i Hradec

iDNES.cz / Sport

Plzeňští fotbalisté dál vítězí a vládnou lize. V 11. kole v Teplicích jim na tři body stačil jediný gól, který dal Beauguel. Čtyři body na ni ztrácí dál Sparta, která vyhrála na stadionu Pardubic v pražském Dolíčku. Pětibodové manko má…

Jun 20

Bez gólů. Fotbalisté Ústí nad Labem doma remizovali s Líšní

iDNES.cz

V jediném sobotním utkání druhé ligy gól nepadl. Fotbalisté Ústí nad Labem doma uhráli s Líšní jen bezgólovou remízu a v tabulce jsou sedmí už bez ambic na atak předních příček. Brněnský nováček se usadil na deváté pozici.

Jun 14

Budějovice v Opavě zabojují. A pak mohou potkat Slavii i Plzeň

iDNES.cz / Sport

Úspěšná sezona fotbalistů Dynama pokračuje. Ligový nováček díky poslední výhře 3:1 s Teplicemi dál útočí na šesté místo, které zajišťuje pozici ve skupině o titul.

Jun 8

Budějovický kouč: Bodu si vážíme. Karviná je doma silná

www.idnes.cz

Zajímavé utkání, kterému chyběly branky. Českobudějovičtí fotbalisté uhráli na hřišti Karviné bod za bezbrankovou remízu. Vůbec poprvé v sezoně v duelu Dynama nepadl gól.

Nov 29

Plzeň přivítá Bohemians, Sparta jede do Příbrami a Slavii čeká Karviná

iDNES.cz

Ještě tři poslední kola zbývá odehrát před zimní přestávkou fotbalové Fortuna ligy. V tom osmnáctém chtějí elitní týmy napravit zaváhání z posledního víkendu, kdy nikdo z první poloviny tabulky nezvítězil. Co tentokrát?

Aug 5

Karviná vydřela se Slavií první bod. Pomůže nám to, věří trenér Straka

www.idnes.cz

Čelili penaltě a jedenácti přímým střelám na branku. Soupeř trefil břevno a tyč. Přesto fotbalisté MFK Karviná ve včerejším čtvrtém kole první ligy hráli se Slavií Praha 0:0.

May 5

Máme náskok šest bodů, to není tak špatné, řekl Vrba a chválil Slavii

iDNES.cz / Sport

I po mizerném výkonu a porážce 0:2 dokázal mít trenér plzeňských fotbalistů Pavel Vrba nadhled. „Tři kola před koncem jsme první o šest bodů, to přece není tak špatné,“ poznamenal po sobotním ligovém hitu na Slavii.

Apr 8

Bohemians - Plzeň 5:2, po debaklu se náskok lídra ztenčil na sedm bodů

iDNES.cz / Sport

Plzeňská jarní bída nekončí. V 23. kole fotbalové ligy naopak nabrala ještě větších rozměrů. Ligový lídr prohrál v bláznivém zápase na Bohemians 2:5 a sedm zápasů před koncem soutěže má na prvním místě sedmibodový náskok před Slavií.

Apr 4

Příliš gólů. Tak fotbalisté Sokolova doma zavřeli obranu

fotbal.idnes.cz

Bezbrankovou remízou doma s Pardubicemi skončilo o víkendu 20. kolo FNL pro fotbalisty Sokolova. Baník na jaře dál čeká na první výhru, odčinit se mu nepodařil ani předešlý výprask 5:1 v dohrávce 17. kola od Táborska.

Mar 10

Fotbalisté Nice přišli doma o body v souboji s Caen

fotbal.idnes.cz

Fotbalisté Nice ztratili ve 29. kole francouzské ligy body po domácí remíze 2:2 s Caen a mohou klesnout z druhého místa tabulky. Zároveň možná na delší dobu přišli kvůli zranění o klíčového záložníka Wylana Cypriena.

Feb 21

Plzeň a Sparta zvyšují náskok, Liberec přeskočil Slavii, slaví Ostrava

iDNES.cz / Sport

Plzeň a Sparta ve fotbalové lize utíkají pronásledovatelům. Za elitní dvojicí je po 18. kole už devítibodová díra. Může za to výhra Sparty nad třetí Mladou Boleslaví 2:0. Na čtvrtou příčku se vyšvihl Liberec, který porazil Jablonec 3:2. Po…

Sep 13

Náskok Sparty snížily Liberec a Zlín. Plzeň ztrácí už jen tři body

iDNES.cz / Sport

Náskok sparťanských fotbalistů v čele ligové tabulky se po 6. kole snížil ze tří na dva body. Lídr soutěže remizoval v Jablonci 1:1, takže se k němu přiblížily Liberec a Zlín. Jen o bod víc ztrácí Plzeň, která deklasovala Příbram 4:0.

Jan 6

AS Řím vyhrál sporným gólem a snížil náskok Juventusu na jediný bod

fotbal.idnes.cz

Byl míč celým objemem za čárou, nebo ne? Fotbalová Itálie se pře o gól, který rozhodl o vítězství AS Řím v Udine. V úvodu utkání 17. kola Davide Astori hlavičkoval do břevna, od nějž se míč odrazil na zem a pak ho chytil brankář. AS Řím…