English

McDavid zničil hattrickem Norsko, Američané ztratili bod s Lotyšskem

iDNES.cz / Sport

Blízko dalšímu překvapení na hokejovém mistrovství světa v Dánsku byli hráči Lotyšska. V průběhu duelu s USA otočili skóre na 2:1, zámořský výběr ale srovnal a v prodloužení rozhodl o americkém triumfu 3:2 Atkinson. Ve večerním střetnutí…

More from iDNES.cz / Sport

May 8

Čeští parahokejisté prohráli na MS s Kanadou, v semifinále narazí na USA

www.idnes.cz

Čeští parahokejisté prohráli ve třetím utkání na mistrovství světa v Calgary s favorizovanou Kanadou 1:5. v základní skupině B obsadili druhé místo a v pátečním semifinále se utkají se Spojenými státy americkými. Jediný gól českého výběru…

Apr 29

Pražská sázka na Kanadu možná nevyjde. USA překvapují organizátory MS

iDNES.cz / Sport

Šlo o očekávaný krok, kterým měli organizátoři hokejového mistrovství uspokojit fanoušky v Praze. Do hlavního města se jim podařilo přesunout kanadský výběr. Jenže teď to zatím vypadá, že se ochudili o daleko zvučnější jména.

Dec 26

Hokejisté Norska podlehli na MS dvacítek USA, Kanada zdolala Finsko

www.idnes.cz

Hokejisté nováčka Norska podlehli na úvod mistrovství světa dvacítek Spojeným státům americkým 1:4. Norové budou v středu v základní skupině B druhým soupeřem české reprezentace, která dnes prohrála se Slovenskem 2:6. Ve skupině A vyhráli…

May 26

Výsledky MS v hokeji 2023: Češi vypadli ve čtvrtfinále s USA, zlato pro Kanadu

www.idnes.cz

Čeští hokejisté zaznamenali osmým místem historicky nejhorší výsledek na mistrovství světa. Ve čtvrtfinále prohráli s Američany, a to 0:3. V základní skupině B, kterou národní tým odehrál v Rize, posbíral třináct bodů a skončil čtvrtý.…

Apr 14

Hokejistky se na MS utkají s USA, v semifinále jsou i Kanada a Švýcarsko

iDNES.cz

České hokejistky se v sobotním semifinále mistrovství světa v kanadském Bramptonu utkají s týmem USA. Zopakují si tak souboj s Američankami ze stejné fáze šampionátu z loňského roku, kdy v Dánsku utrpěly debakl 1:10. Oba celky se už utkaly…

Feb 9

Češky zahájí čtvrtfinálové boje pátečním duelem s USA, pak nastoupí Kanada

iDNES.cz / Sport

Rozpis čtvrtfinálových zápasů olympijského turnaje hokejistek už je známý. Jako první vyjedou na pekingský led Češky, které se pokusí o překvapení proti favorizovaným Spojeným státům. Utkání začne v pátek v 5.10 SEČ.

Jun 3

Semifinále MS: Němci vyzvou české přemožitele Finy, Kanada jde na USA

iDNES.cz / Sport

Čtvrtek rozhodl o semifinálových dvojicích na hokejovém mistrovství světa v Rize. Pokračovat v něm nebudou Češi, kteří s Finskem prohráli 0:1. Obhájci zlata z roku 2019 tak v sobotu narazí na Němce. Ti překvapivě vyřadili Švýcary. Druhou…

Mar 5

Po porážce s Lotyšskem čeká český tým na MS v bandy duel o sedmé místo

iDNES.cz

Čeští reprezentanti v bandy si na MS divize B v Irkutsku zahrají v pátek o konečné 7. místo s Japonskem. Rozhodla o tom jejich čtvrteční porážka 1:3 s Lotyšskem. Ve finále se o zlato a o postup do elitní divize MS pro příští rok utkají…

Feb 3

ONLINE mistrovství světa v hokeji: Česko - Německo, 19. května 2020

www.idnes.cz

Posledním soupeřem českých hokejistů v základní skupině mistrovství světa ve Švýcarsku jsou Němci. Utkání začíná devatenáctého května od 16:20 hodin.

Feb 3

ONLINE mistrovství světa v hokeji: Česko - Dánsko, 18. května 2020

www.idnes.cz

Předposledním soupeřem českých hokejistů na mistrovství světa ve Švýcarsku jsou Dánové. Utkání začíná osmnáctého května od 20:20 hodin.

Feb 3

ONLINE mistrovství světa v hokeji: Česko - Slovensko, 16. května 2020

www.idnes.cz

Pátým soupeřem českých hokejistů na mistrovství světa ve Švýcarsku jsou Slováci. Utkání začíná šestnáctého května od 20:20 hodin.

Feb 3

ONLINE mistrovství světa v hokeji: Česko - Velká Británie, 13. května 2020

www.idnes.cz

Čtvrtým soupeřem české reprezentace na mistrovství světa v hokeji je Velká Británie. Utkání začíná třináctého května od 16:20 hodin.

Feb 3

ONLINE mistrovství světa v hokeji: Česko - Kanada, 11. května 2020

www.idnes.cz

Třetím soupeřem českých hokejistů na mistrovství světa ve Švýcarsku je silná Kanada. Utkání začíná jedenáctého května od 16:20 hodin.

Feb 3

ONLINE mistrovství světa v hokeji: Česko - Bělorusko, 9. května 2020

www.idnes.cz

Hned další den po prvním zápase hraje česká reprezentace na mistrovství světa znovu. Hokejisté se utkají s Běloruskem. Utkání začíná devátého května od 20:20 hodin.

Jan 31

ONLINE mistrovství světa v hokeji: Česko - Švédsko, 8. května 2020

iDNES.cz

Prvním soupeřem českých hokejistů na mistrovství světa ve Švýcarsku jsou Švédové. Utkání začíná osmého května od 20:20 hodin.

Aug 26

Další šok nepřišel. Basketbalisté USA v generálce na MS porazili Kanadu

iDNES.cz / Sport

Američtí basketbalisté v generálce na mistrovství světa, do kterého vstoupí 1. září v Šanghaji zápasem s českou reprezentací, další překvapení nedopustili. Dva dny po nečekané porážce s Austrálií si v Sydney poradili s Kanadou 84:68.

May 9

MS v hokeji ONLINE: Česko - Norsko, v sobotu od 20:15

www.idnes.cz

Druhým soupeře českých hokejistů na mistrovství světa v Bratislavě jsou Norové. Zápas začíná v sobotu (11. května) od 20:15. Utkání sledujte online na iDNES.cz.

Jan 6

Dvacítka za rok na domácím MS narazí na USA, Rusko, Kanadu a Německo

iDNES.cz / Sport

Česká hokejová dvacítka bude na příštím mistrovství světa v Ostravě a Třinci hrát v základní skupině B se Spojenými státy americkými, Ruskem, Kanadou a nováčkem Německem.

May 15

Čtvrtfinále MS: Češi jdou znovu na USA, Kanada si zahraje s Ruskem

iDNES.cz / Sport

Ve čtvrtek půjde českým hokejistům o vše. Jejich souboj se Spojenými státy není na velkých turnajích rozhodně ničím neobvyklým. Finové jsou sice proti Švýcarsku favoritem, na mistrovství světa už ale dvakrát padli s papírově slabším celkem…

Apr 10

USA, Mexiko a Kanada chtějí společné fotbalové mistrovství světa 2026

iDNES.cz / Sport

Spojené státy americké, Mexiko a Kanada se budou společně ucházet o právo uspořádat v roce 2026 fotbalové mistrovství světa. Záměr podat společnou kandidaturu v New Yorku oznámili zástupci fotbalových federací všech tří zemí.