English

Jablonec - Karviná 2:1, výhru nad předposledním zajistili útočníci

iDNES.cz / Sport

Jablonečtí fotbalisté zůstávají suverénně nejlepším týmem jara, dorážejí na třetí příčku a zároveň odřízli rivala z Liberce i od teoretické naděje na poháry. To všechno zařídili vítězstvím v 28. kole nad Karvinou 2:1, která zůstala…

More from iDNES.cz / Sport

Mar 9

Liberec - Karviná 1:0, jediný gól vstřelil v závěru z penalty Rabušic

iDNES.cz / Sport

Měli hodně šancí, gól ale nakonec vstřelili pouze z pokutového kopu. Fotbalisté Liberce zásluhou útočníka Rabušice porazili Karvinou, která i po 24. kole zůstává na posledním místě tabulky Fortuna ligy.

Dec 16

Jablonec - Karviná 0:0, zase remíza, tentokrát ovšem góly nepadly

www.idnes.cz

Fotbalisté Jablonce a Karviné si i ve druhém vzájemném ligovém zápase sezony rozdělili body za remízu. Zatímco v srpnu to bylo 1:1, tentokrát v 19. kole branky nepadly.

May 1

Jablonec - Karviná 2:0, dva góly do půle, prohra a pád, hosté sestupují

iDNES.cz / Sport

Karvinští fotbalisté po šesti letech sestupují z nejvyšší soutěže. V druhém kole nadstavby skupiny o záchranu podlehli na hřišti dosud předposledního Jablonce 0:2 a tři zápasy před koncem sezony už nemohou poslední příčku opustit.

Jan 8

Osm gólů Plzně, sedm od Boleslavi. Liberec i Jablonec v přípravě prohrály

iDNES.cz

Na úvod přípravy na jarní část sezony si fotbalisté Plzně zastříleli, třetiligovému Písku nasázeli osm branek. Dařilo se i Mladé Boleslavi, která v zimní Tipsport lize deklasovala Táborsko z druhé nejvyšší soutěže 7:0. Bohemians zdolali…

Jul 31

Mladá Boleslav - Jablonec 3:0, rychlé údery v úvodu, dva góly dal Škoda

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Mladé Boleslavi po minulé porážce v Plzni se vytáhli´. V druhém kole Fortuna ligy smetli Jablonec 3:0, když dvě branky vstřelil veterán Milan Škoda.

Apr 20

Jablonec - Karviná 3:0, tři góly do půle, domácí se posunuli na druhé místo

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Jablonce hravě zvládli domácí utkání 28. ligového kola proti Karviné a po vítězství 3:0 jsou v tabulce na druhém místě. Vydrží tam minimálně do středy.

Sep 26

Karviná - Mladá Boleslav 0:0, minimum šancí, žádný gól

www.idnes.cz

Karvinští fotbalisté ne a ne doma vyhrát. V 5. kole první ligy remizovali s Mladou Boleslaví. V utkání si oba týmy vytvořily minimum příležitostí, z kterých by mohly skórovat.

Dec 14

Liberec - Karviná 3:0, góly vítězů přišly až po půli, u dvou byl Potočný

www.idnes.cz

Liberečtí fotbalisté podzimní část zakončili vítězstvím, ve 20. kole Fortuna ligy porazili houževnatou Karvinou 3:0. U dvou branek byl Potočný, první dal, po přestávce rozehrál přímý kop, po kterém skórovala ale Kamso Mara skóroval z…

May 14

Karviná - Dukla 3:0, sestup hostů stvrzen za půli, Wágner dal 13. gól

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Dukly pokračovali ve špatných výsledcích, ve 3. kole nadstavbové části Fortuna ligy skupiny o záchranu podlehli na hřišti předposlední Karviné 0:3, ztratili i matematickou naději na záchranu a po osmi letech sestupují do druhé…

Feb 23

Boleslav - Jablonec 1:0, přeci jen gól, v nastavení rozhodl Přikryl

iDNES.cz / Sport

Jablonečtí fotbalisté promarnili možnost vyhoupnout se na třetí příčku prvoligové tabulky. Ve 22. kole podlehli Mladé Boleslavi 0:1, utkání, které nabídlo několik šancí na obou stranách, rozhodl až v poslední nastavené minutě Přikryl.

Feb 22

Liberec - Dukla 2:0, vítězové jsou v elitní šestce, u obou gólů Kozák

iDNES.cz / Sport

Liberečtí fotbalisté se probili mezi elitní šestku, která po základní části bude hrát o titul a o poháry. V předehrávce 22. kola porazili poslední Duklu Prahu 2:0 a o bod přeskočili dosud šestý Zlín. Ten má však sobotní duel proti…

Nov 9

Boleslav - Dukla 0:0, bez Komličenka i bez gólů, předehrávka nenadchla

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Mladé Boleslavi bez potrestaného autora dvanácti ligových branek Nikolaje Komličenka gól nevstřelili. A protože totéž nezvládla ani Dukla, předehrávka 15. kola nejvyšší soutěže skončila 0:0.

Nov 5

Liberec - Boleslav 1:0, zahozená penalta, šance. Gól padl až na konci

iDNES.cz / Sport

Liberečtí fotbalisté měli dlouho převahu, spoustu příležitostí promarnili, penaltu jim Šeda chytil. Až dvě minuty před koncem mladoboleslavský brankář zaváhal a domácí rozjásal střídající Oršula. Slovan díky vítězství 1:0 ve 14. kole…

Apr 29

Jablonec - Liberec 2:0, vítěz přeskočil Spartu, první gól dal z ofsajdu

iDNES.cz / Sport

Jablonečtí fotbalisté střídají Spartu na čtvrté příčce v ligové tabulce. Podještědské derby s Libercem vyhráli ve 26. kole 2:0 díky brankám Doležala s Divišem, úvodní gól však platit neměl, padl z ofsajdu.

Feb 23

Dukla - Jablonec 0:1, po výpadku světel dal jediný gól Lischka

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Jablonce napravili předchozí nezdary na Dukle – po třech porážkách v řadě zvítězili na Julisce v předehrávce 18. kola 1:0. Utkání provázely technické potíže, začalo o dvanáct minut později a po čtvrt hodině bylo přerušeno kvůli…

Mar 11

Dukla - Jablonec 1:0, rozhodl první ligový gól teenagera Mustedanagiče

iDNES.cz

Je mu jen osmnáct let, ligu pravidelně hraje teprve od začátku jara. A teď se Zinedin Mustedanagič dočkal první branky mezi dospělými: zařídil tak vítězství 1:0 nad Jabloncem - pro Duklu první domácí výhru od loňského září.

Oct 26

V dohrávce 8. kola gól nepadl, Karviná remizovala s Libercem

iDNES.cz / Sport

Původně se mělo hrát už před měsícem, tehdy ale zápas fotbalistů Karviné proti Liberci musel být kvůli onemocnění několika hostujících hráčů přeložen. Osmé kolo se tak dohrávalo až nyní, ale gólů se diváci nedočkali: zápas skončil 0:0.

Aug 2

Fotbalová liga: Slavia - Liberec 2:2, Boleslav - Brno 1:0, Jablonec - Bohemians 1:1

iDNES.cz / Sport

Fotbalová liga má v neděli na programu tři utkání, v nichž se představí pohároví zástupci. Od 17.00 Slavia hostí Slovan Liberec a Mladá Boleslav, která už z kvalifikace o Evropskou ligu vypadla, hraje s Brnem. O hodinu později nastoupí…

May 10

Jablonec - Liberec 2:0, výhru v derby obstaraly dva góly po přestávce

fotbal.idnes.cz

Jablonečtí fotbalisté ztrácejí tři kola před koncem na druhou Spartu jen tři body. Na sobotní zaváhání letenského týmu totiž zareagovali výhrou 2:0 v derby proti Liberci. Zkraje druhého poločasu se trefili Jan Kopic a Martin Pospíšil.

Apr 18

Dukla - Jablonec 1:0, naděje na titul uhasil Berger gólem v úvodu

fotbal.idnes.cz

Jablonečtí fotbalisté poprvé v jarní části první ligy prohráli. V 24. kole nestačili na domácí Duklu. Jediný gól utkání dal už ve 12. minutě Berger. Hosté si příliš šancí nevypracovali a jejich naděje na titul znatelně poklesly.