English

Boleslav má jistou záchranu. Jaké jsou šance Karviné, Baníku či Brna?

iDNES.cz / Sport

Komplikovaná situace osmi týmů z druhé poloviny tabulky se ve fotbalové lize začíná rozmotávat. Víkendové dějství přineslo klid pro Duklu, i když nehrála, a Mladou Boleslav. Ty už sestoupit nemohou. Blízko k záchraně je i Slovácko.…

More from iDNES.cz / Sport

Sep 2

Ostrava - Mladá Boleslav 2:0, Tanko zařídil gól, Baník doma zvítězil i potřetí

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Baníku Ostrava potvrdili aktuální dobrou formu a zvítězili i nad Mladou Boleslaví. Výsledek 2:0 v sedmém kole Fortuna ligy zajistili Ewerton a Tanko, jehož trefu nakonec ligoví statistici připsali jako vlastní hostujícímu…

Jan 29

Mladá Boleslav - Brno 0:0, žádné góly, pouze tyče. Na startu jara smír

www.idnes.cz

Střet týmů, které uprostřed ligové tabulky dělí pouhé dva body, skončil na začátku fotbalového jara bez branek. Mladá Boleslav si se Zbrojovkou Brno v 17. kole body rozdělila.

Jul 9

Fotbalová Mladá Boleslav získala talentovaného útočníka Filu z Brna

www.idnes.cz

Novou posilou fotbalistů Mladé Boleslavi se stal talentovaný útočník Daniel Fila. Osmnáctiletý ofenzivní hráč přestoupil z Brna a podepsal čtyřletou smlouvu. Klub o tom informoval na svých internetových stránkách.

Sep 26

Karviná - Mladá Boleslav 0:0, minimum šancí, žádný gól

www.idnes.cz

Karvinští fotbalisté ne a ne doma vyhrát. V 5. kole první ligy remizovali s Mladou Boleslaví. V utkání si oba týmy vytvořily minimum příležitostí, z kterých by mohly skórovat.

May 15

Další přípravy: Baník remizoval v Karviné, Bohemians nadále neporažení

iDNES.cz / Sport

Ostravští fotbalisté ve svém druhém přípravném utkání v přerušené sezoně remizovali v Karviné 2:2. Bohemians 1905 v tréninkovém areálu v Uhříněvsi dvakrát porazili druholigovou Jihlavou 4:1 a 3:0 a po čtyřech testovacích zápasech jsou bez…

Mar 1

Bohemians - Karviná 0:0, bez větších šancí, hosté na jaře poprvé nevyhráli

iDNES.cz / Sport

Velice dobrý vstup do jarní části prožívají fotbalisté Karviné, ve třetím duelu však poprvé zaváhali. V nezáživném utkání 23. kola Fortuna ligy na půdě pražských Bohemians remizovali 0:0.

Sep 15

Karviná - Bohemians 0:0, hosté si po boji připisují první bod zvenku

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Bohemians poprvé v ročníku bodovali na stadionu soupeře, v devátém kole ligy uhráli v Karviné remízu 0:0. Po bojovném střetnutí tak nadále platí, že domácí tým před vlastními fanoušky ještě nezvítězil. Slezané navíc potřetí za…

Jun 28

Fotbalový útočník Magera končí v Mladé Boleslavi a posílí Brno

iDNES.cz / Sport

Někdejší fotbalový reprezentant Lukáš Magera po šesti letech končí v Mladé Boleslavi a míří do druholigového Brna, kterému má pomoct s návratem do nejvyšší soutěže. Pětatřicetiletý útočník podepsal se Zbrojovkou smlouvu na dva roky.

May 13

Boleslav má jistou záchranu. Jaké jsou šance Karviné, Baníku či Brna?

iDNES.cz / Sport

Komplikovaná situace osmi týmů z druhé poloviny tabulky se ve fotbalové lize začíná rozmotávat. Víkendové dějství přineslo klid pro Duklu, i když nehrála, a Mladou Boleslav. Ty už sestoupit nemohou. Blízko k záchraně je i Slovácko.…

Mar 10

Brno - Mladá Boleslav 0:3, do půlhodiny hotovo, dva góly dal Valenta

fotbal.idnes.cz

Po šesti porážkách se mladoboleslavští fotbalisté dočkali vítězství. A velmi důležitého. V utkání 20. kolo první ligy v přímém souboji dvou týmů bojujících o záchranu vyhráli v Brně 3:0, hotovo bylo už v 29. minutě.

Feb 17

Mladá Boleslav - Karviná 0:1, hosté se bránili, pak udeřili v nastavení

iDNES.cz

Většinu zápasy se bránili, při mnoha nadějných možnostech soupeře podržel karvinské fotbalisty brankář Le Giang. A v nastaveném čase Mladou Boleslav šokovali, když se po centru z přímého kopu trefil někdejší boleslavský útočník Wágner.

Mar 6

Slavia v poháru vyzve Karvinou, Boleslav bude hrát na Bohemians

iDNES.cz / Sport

Slávističtí fotbalisté narazí ve čtvrtfinále domácího fotbalového poháru na Karvinou. Mladá Boleslav, která obhajuje loňský triumf, bude hrát na Bohemians. Rozhodl o tom pondělní los na Strahově.

Jan 28

Ve finále zimní fotbalové ligy se utkají Mladá Boleslav a Pardubice

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Mladé Boleslavi postoupili po semifinálové výhře 2:0 nad Bohemians Praha 1905 do finále jubilejního 20. ročníku zimní Tipsport ligy. Jejich soupeřem v nedělním finále budou Pardubice, které v duelu druholigových týmu porazili…

May 30

Fotbalový Hradec našel pro začátek ligy domov v Mladé Boleslavi

iDNES.cz / Sport

Nováček nejvyšší domácí fotbalové soutěže Hradec Králové bude mít v úvodu sezony domácí stadion v Mladé Boleslavi. Hradecký klub tím vyřešil současnou situaci, která vznikla tím, že Všesportovní stadion nesplňuje licenční podmínky pro to,…

Aug 2

Mladá Boleslav - Brno 2:0, první radost v sezoně podpořil i Baroš

iDNES.cz

Mladoboleslavští fotbalisté až ve čtvrtém zápase v novém ročníku prožili radost. V druhém ligovém kole porazili doma Zbrojovku Brno 2:0. O góly se krátce po poločase postaral záložník Čermák a v závěru střídající Chramosta.

Aug 2

Fotbalová liga: Slavia - Liberec 2:2, Boleslav - Brno 1:0, Jablonec - Bohemians 1:1

iDNES.cz / Sport

Fotbalová liga má v neděli na programu tři utkání, v nichž se představí pohároví zástupci. Od 17.00 Slavia hostí Slovan Liberec a Mladá Boleslav, která už z kvalifikace o Evropskou ligu vypadla, hraje s Brnem. O hodinu později nastoupí…

May 30

Mladá Boleslav - Jihlava 3:0, výhra znamená postup do pohárů

iDNES.cz

Druhý gól mladíka Klobásy při druhém ligovém startu pomohl fotbalistům Mladé Boleslavi zajistit účast v předkole Evropské ligy. Proti Jihlavě díky němu vedli 1:0, ve druhé půli ještě důležité vítězství potvrdili Ščuk s Magerou.

Apr 19

Brno - Mladá Boleslav 1:0, důležité body vystřelil Markovič z penalty

fotbal.idnes.cz

Brněnští fotbalisté po dvou porážkách zabrali a udělali velký krok k záchraně v první lize. Ve 24. kole porazili čtvrtou Mladou Boleslav 1:0, když jediný gól utkání dal už v úvodu Markovič z penalty.

Apr 19

Brno - Mladá Boleslav 1:0, v úvodu Markovič proměňuje penaltu

fotbal.idnes.cz

Fotbalová liga má v neděli na programu dvě utkání 24. kola. Od 16.00 Zbrojovka Brno hostí Mladou Boleslav. O hodinu později Hradec Králové, který je na sestupových příčkách, půjde proti Příbrami. Sledujte on-line.

Feb 28

Fotbalová liga: Příbram - Boleslav 2:0, Budějovice - Brno 0:3

fotbal.idnes.cz

Středočeské derby a přímý souboj dvou týmů, které bojují o záchranu. Sobotní podvečerní program fotbalové ligy obstarají zápasy Příbram - Mladá Boleslav a České Budějovice - Brno. Od 17.00 sledujte v on-line reportáži.