English

FIFA / Čeština

Stories published on Jun 8
  • Related stories in the last 90 days
  • Stories published on Jun 8

Saturday, Jun 8

20

Nová FIFA dostala první ránu, nemá licence slavných soutěží. Jak to bude s českou ligou?

cnn.iprima.cz

Fotbalová videohra EA Sports FC by měla dostat novou konkurenci. Několik týdnů se spekuluje, že se americký gigant Take-Two Interactive dohodl s mezinárodní federací fotbalových asociací FIFA na vývoji nové videohry. Herní série FIFA…

Tuesday, Jun 4

11

Nsue hrál za Rovníkovou Guineu neoprávněně 11 let, FIFA přišla s prohlášením až teď

EuroFotbal.cz

Nejlepší střelec letošního mistrovství Afriky Emilio Nsue nastupoval posledních 11 let za Rovníkovou Guineu neoprávněně. Vyplývá to z detailního odůvodnění šestiměsíčního zákazu startu, který mezinárodní federace FIFA čtyřiatřicetiletému…

Monday, Jun 3

17

Premier League se obává redukce počtu účastníků kvůli plánům FIFA

Manažeři a hráči předních evropských klubů si stěžují na čím dál hustší rozpis zápasů. Hráči nemají dostatek času, aby se stihli dát dohromady po náročném rozpisu. Není se čemu divit, v poslední době došlo k rozšíření účastníků evropského…

Friday, May 31

FIFA zavádí změny na podporu matek a trenérek

www.sports24.cz

FIFA odhalila změny, které mají lépe chránit fotbalistky a trenérky během těhotenství, po porodu a v případě nebiologického mateřství. Jedná se například o minimální mateřskou dovolenou s platem a další výhody.

14

Fotbalisté hrozí stávkou kvůli pracovní zátěži. FIFA dostala varování

www.sports24.cz

Světový fotbalový řídící orgán, FIFA, byl varován hráčskou unií Fifpro, že hráči se mohou uchýlit ke stávce, pokud nebude řešena jejich rostoucí pracovní zátěž.

11

Anglické fotbalové odbory kvůli nabitému kalendáři pohrozily FIFA stávkou

Sport.cz

Unie zastupující fotbalisty anglické ligy (PFA) pohrozila světové federaci FIFA stávkou hráčů. Důvodem je neustále se navyšující počet zápasů v sezoně. V rozhovoru pro BBC to uvedl předseda PFA Maheta Molango.

10

Anglické odbory kvůli nabitému kalendáři pohrozily FIFA stávkou

EuroFotbal.cz

Unie zastupující fotbalisty anglické ligy (PFA) pohrozila světové federaci FIFA stávkou hráčů. Důvodem je neustále se navyšující počet zápasů v sezoně. V rozhovoru pro BBC to uvedl předseda PFA Maheta Molango.

Wednesday, May 29

12

Vláda v Kamerunu se snažila dosadit trenéra k nároďáku. Africké zemi hrozí sankce od FIFA

EuroFotbal.cz

Kamerunský fotbalový svaz odmítl reprezentačního trenéra dosazeného ministerstvem sportu a jmenoval jako dočasného kouče Martina Ndtoungoua. Informoval o tom web federace.

Tuesday, May 28

20

Značka FIFA se vrátí možná ještě letos

xboxweb.cz

Electronic Arts to po dlouhých třiceti letech zabalili a už dále nechtěli FIFA platit za licenci, podle níž se jejich nejúspěšnější sportovní hra jmenovala. To už ale všichni dobře víme, protože zatím stále aktuální fotbal z jejich…

09

Pořádná konkurence pro EA Sports FC? Licenci FIFA měla získat 2K - INDIAN

indian-tv.cz

Sportovní divize společnosti 2K Games, která spadá pod Take-Two Interactive (majitel Rockstar Games), měla získat licenci FIFA poté, co se s mezinárodní federací fotbalových asociací nedohodla EA.

08

2K získává licenci FIFA pro novou hru

gamepress.cz

Brzy možná odstartuje nová fotbalová série, protože se proslýchá, že společnost 2K uzavřela smlouvu s FIFA a získalo tuto licenci. Zatímco EA pracuje na vlastních fotbalových hrách v rámci série EA Sports FC, zdá se, že licenci FIFA…

Monday, May 27

20

Novinkový souhrn: Středověký Doom, plná verze Soviet Republic, FIFA od 2K a Xboxy od různých firem

www.vortex.cz

Novinkový souhrn: Středověký Doom, plná verze Soviet Republic, FIFA od 2K a Xboxy od různých firem

2K Games pravděpodobně připravuje FIFA 2K25

www.tyden.cz

FIFA se vrací na scénu, ale tentokrát pod taktovkou 2K Games. Nová hra s názvem FIFA 2K25 by měla být oficiálně oznámena v blízké budoucnosti.

19

14

FIFA a UEFA podle soudu v Madridu zneužily v boji proti superlize své postavení

EuroFotbal.cz

FIFA a UEFA podle obchodního soudu v Madridu zneužily v boji proti superlize své dominantní postavení. Soud obě organizace současně vyzval, aby okamžitě přestaly projekt ohrožovat. Informovala o tom agentura AFP.

12

Další díl FIFA by měl vznikat údajně pod patronátem 2K

games.tiscali.cz

Dostane EA Sports FC velkou konkurenci?

11

FIFA se vrátí. Novou fotbalovou hru s tímto názvem má letos vydat 2K

doupe.zive.cz

Vypadá to, že herní FIFA bude mít jen jednoletý výpadek. Čím dál více zdrojů tvrdí, že novou hru s licencí Mezinárodní federace fotbalových asociací připravuje společnost 2K. Naposledy o tom mluvil herní ghanský obchod MohPlay na X.

09

Další FIFA bude od 2K, tvrdí nový zdroj

www.vortex.cz

Další FIFA bude od 2K, tvrdí nový zdroj. Množí se neoficiální zprávy, že nová fotbalová hra dorazí ještě letos

Friday, May 17

17

Delegace FAČR se zúčastnila kongresu FIFA

www.fotbal.cz

Předseda FAČR Petr Fousek, místopředseda Jiří Šidliák a generální sekretář Martin Procházka se v pátek 17. května zúčastnili Kongresu FIFA v Bangkoku v Thajsku.

08

Palestinský svaz vyzval FIFA: Suspendujte Izrael kvůli válce v Pásmu Gazy

www.idnes.cz

Palestinský fotbalový svaz na kongresu v Bangkoku vyzval FIFA, aby kvůli válce v Pásmu Gazy suspendovala Izrael. FIFA podle agentur hlasování odmítla, návrh však předala právníkům a více se k němu vyjádří do konce července.