English

fbi / Čeština

Stories published on May 19
  • Related stories in the last 90 days
  • Stories published on May 19

Sunday, May 19

15

4 tajemství Elvise Presleyho: Byl tajným špionem FBI?

enigmaplus.cz

Americký zpěvák a herec Elvis Presley je často označován za krále rock ‚n‘ rollu. S jeho životem je spjato také mnoho nezodpovězených otázek. Pracoval někdy pro tajnou službu? Zabýval se numerologií? Jsou v jeho písních zašifrované vzkazy?…

11

FBI: International: Upoutávka k finálovému dílu: Nenechat se prozradit

www.edna.cz

Agentka Voová se nevzdává a s pomocí agenta Langea hodlá najít Forrestera. Mezitím tým zamíří do Norska, kde se pokusí zachránit dva vězně, kteří padli do rukou Rusům.

FBI: Most Wanted: Upoutávka k finálovému dílu: Svatba Raye s Corou

www.edna.cz

Příští týden bude finále všech tří seriálů ze světa FBI. V našem seriálu se Zločinecké komando bude snažit dopadnout padoucha, který chce nechat vybouchnout bombu na Manhattanu. A Ray se mezitím bude připravovat na svoji svatbu.

FBI: Upoutávka k finálovému dílu: Ohnivý prstenec

www.edna.cz

Příští týden bude finále všech tří seriálů ze světa FBI. V hlavním seriálu se newyorští agenti FBI pokusí definitivně zničit somálskou teroristickou skupinu, která stojí za smrtí agenta Hobbse.

Tuesday, May 14

22

FBI: International: Fotky k epizodě Gift

www.edna.cz

Mezinárodní tým FBI zamíří ve dvanáctém díle do dánského Kodaně, kde byl zabit majitel společnosti pro kybernetickou společnost. O případ se tedy bude zajímat i NSA, která do města kromě svých agentů pošle i jejich styčného důstojníka FBI.

20

FBI: Most Wanted: Fotky k epizodě Derby Day

www.edna.cz

Agenti FBI ze Zločineckého komanda se ve dvanáctém díle pustí po stopách vrahů, jež zabili informátora, který měl svědčit proti velkému zločineckému bossovi. A Hana se mezitím začíná sbližovat s novým mužem.

FBI: Fotky k epizodě Consequences

www.edna.cz

Agenti FBI budou ve dvanáctém díle pátrat po drogách, které banda zločinců ukradla z náklaďáku, jehož řidiče zabila. A poté co identifikují jednoho z pachatelů jako Jubalova blízkého, Jubal se bude více do případu angažovat.

Sunday, May 12

18

FBI: International: Upoutávka k dvanáctému dílu: Forrester zmizel

www.edna.cz

Velící agent Scott Forrester ze záhadného důvodu zmizel a ostatní členové týmu to nechtějí nechat být. Jenže nikdo neví, jestli se Scott chce nechat najít.

FBI: Most Wanted: Upoutávka k dvanáctému dílu: Nájemní zabijáci pracující pro mafii

www.edna.cz

Poté co je zabit informátor policie, který dělal pro mafii, Zločinecké komando se pustí po stopách párku nájemných zabijáků, kteří očividně berou zakázky od mafiánských gangů.

17

FBI: Upoutávka k dvanáctému dílu: Špatná várka drog

www.edna.cz

Newyorský tým FBI se pustí do zlikvidování nové drogy, která působí v ulicích škody, protože je říznutá smrtícím fentanylem. Na svědomí už má minimálně čtrnáct obětí.

Friday, May 10

10

NSA a FBI varují před severokorejskými hackery, kteří falšují e-maily z důvěryhodných zdrojů

cz.ict-nn.com

Americká vláda zveřejnila nové doporučení pro kybernetickou bezpečnost, které varuje před pokusy severokorejských aktérů posílat e-maily způsobem, který vypadá, že pocházejí od legitimních a důvěryhodných stran.

NSA a FBI varují před severokorejskými hackery, kteří falšují e-maily z důvěryhodných zdrojů

www.itsec-nn.com

Americká vláda zveřejnila nové doporučení pro kybernetickou bezpečnost, které varuje před pokusy severokorejských aktérů posílat e-maily způsobem, který vypadá, že pocházejí od legitimních a důvěryhodných stran. Společný bulletin byl vydán…

08

Šéf FBI Edgar Hoover byl jedním z nejmocnějších mužů v USA

Týden.cz

Americký Federální úřad pro vyšetřování (FBI) působí jako federální vyšetřovací úřad trestné činnosti i jako kontrarozvědka. Mocný úřad, jehož činnost je opletená řadou legend, byl založen 26. července 1908.

Thursday, May 9

13

Hlavně vědět, kam bezpečně utíkat. Bývalý agent FBI radí, co dělat při ozbrojeném útoku ve škole

www.lidovky.cz

Uběhlo už téměř půl roku od chvíle, kdy Českem otřásl útok na Karlově univerzitě. Je načase se...

Wednesday, May 8

16

V thrilleru Boneyard půjde Mel Gibson jako agent FBI po stopách sériového vrahouna - NerdFix

nerdfix.cz

Studio Lionsgate už brzy uvede zbrusu nový thriller jménem Boneyard, ve kterém si zahrají známé hvězdy jako Mel Gibson, 50 Cent a Brian Van Holt. O scénář a režii se postaral filmař Asif Akbar.

Monday, May 6

19

FBI: International: Upoutávka k jedenáctému dílu: Bývalý člen irské republikánské armády

www.edna.cz

V Londýně byl zastřelen bývalý člen Irské republikánské armády a Mezinárodní tým se vydá chytit zodpovědné osoby, protože muž měl také americké občanství.

18

FBI: Most Wanted: Upoutávka k jedenáctému dílu: Policisté cílem

www.edna.cz

Zločinecké komando bude lovit záhadného útočníka, který zastřelil dva strážníky z newoyrské policie. Pokusí se ho chytit dřív, než další policisté přijdou k úrazu.

FBI: Upoutávka k jedenáctému dílu: Únos členů Talibánu

www.edna.cz

Agenti FBI se budou snažit rozluštit, jak je možné, že na americké půdě byli uneseni čtyři členové Talibánu, aniž by věděli o jejich přítomnosti v zemi. A přestože unesení jsou teroristé, pokusí se je zachránit.

Wednesday, May 1

23

FBI: International: Ke konci třetí řady se nám vymění velitel týmu

www.edna.cz

Stejně jako u sesterského FBI: Most Wanted se nám v průběhu třetí řady vymění velitel týmu. Luke Kleintank, který hraje zvláštního agenta Scotta Forrestera, se totiž rozhodl ze seriálu odejít. A my už známe jeho náhradu.

Tuesday, Apr 30

21

Chceme osvobodit Haiti, říká šéf gangu. Je na seznamu nejhledanějších lidí FBI

Stíhá jej haitská policie, je na seznamu deseti nejhledanějších lidí americké FBI a OSN na něj kvůli únosům a vraždám uvalila sankce. To je Vitel’homme Innocent, vůdce haitského gangu Kraze Baryé, jenž stojí za současnou vlnou násilí v…