English

lando-norris / Čeština

Stories published on Jul 14
  • Related stories in the last 90 days
  • Stories published on Jul 14

Sunday, Jul 14

13

Schumacher: Norris není připravený získat titul šampiona

svetformule.cz

Jezdec McLarenu Lando Norris v letošní sezóně bojuje v čele startovního pole formule 1, ale bývalý pilot F1 Ralf Schumacher si nemyslí, že je připravený získat titul šampiona.

Monday, Jul 8

12

McLaren "odstřelil" oba piloty. Norris kritizoval týmová rozhodnutí

tn.nova.cz

Po zhruba dvaceti odjetých kolech nedělní Grand Prix Velké Británie na okruhu v Silverstonu drželi obě vedoucí příčky. Pak ale přišel zmatek a zbytečný chaos, který stál oba piloty stáje Formule 1 McLaren lepší umístění. Jak Lando Norris,…

Sunday, Jul 7

23

Že jsme zahodili vítězství? To už říkáme moc často, zlobí se Norris

gpf1.cz

Lando Norris dosáhl na Velké ceně Velké Británie 2024 třetího místa, ale jeho výkon naznačoval, že měl šanci na vítězství.

22

Norris: Kvůli strategickým rozhodnutím jsme zahodili vítězství

svetformule.cz

Pilot McLarenu byl po své domácí Velké ceně velmi frustrovaný. Lando Norris v pozávodních rozhovorech dokonce přiznal, že McLaren kvůli svým strategickým rozhodnutím zahodil v Silverstonu vítězství.

19

Rád bych, aby všechno šlo skvěle, ale dnes to nevyšlo, říká třetí Norris

f1sport.auto.cz

Lando Norris prohrál bitvu Britů o vítězství v domácí Velké ceně Velké Británie formule 1, když na Silverstonu dojel třetí za Lewisem Hamiltonem a Maxem Verstappenem.

Saturday, Jul 6

22

Norris popírá, že by jej chyba připravila o pole position

svetformule.cz

Lando Norris popřel, že by mu chyba při závěrečném pokusu ve třetí části kvalifikace zabránila v tom, aby porazil jezdce Mercedesu a získal pole position v domácí Velké ceně Velké Británie.

19

Norris: Udělal jsem drobnou chybu, s třetím místem jsem ale spokojen

f1sport.auto.cz

Lando Norris vyrazí do domácí Velké ceny Velké Británie formule 1 z třetí pozice za dalšími dvěma Brity Georgem Russellem a Lewisem Hamiltonem z Mercedesu. Pilot McLarenu na pole position nestačil o ...

Russell, Hamilton a Norris o kvalifikaci v Silverstonu

svetformule.cz

Kvalifikace na Velkou cenu Velké Británie byla vskutku plná nečekaných momentů. Do domácího závodu budou z první trojky startovat tři Briti. Na první pozici skončil George Russell, za ním se umístil jeho kolega Lewis Hamilton a ze třetího…

Friday, Jul 5

20

Norris byl nejrychlejší v obou trénincích na VC Velké Británie, za ním byli Stroll a Piastri

www.livesport.cz

Domácí jezdec Lando Norris (24) z McLarenu byl nejrychlejší v obou dnešních trénincích před víkendovou Velkou cenou Británie formule 1. Rodák z Bristolu zajel nejprve na trati v Silverstone o 134 tisícin sekundy lépe než Kanaďan Lance…

19

V úvodních trénincích na závod F1 v Británii byl nejrychlejší domácí Norris

iDNES.cz

Domácí jezdec Lando Norris z McLarenu byl nejrychlejší v obou dnešních trénincích před víkendovou Velkou cenou Británie formule 1. Rodák z Bristolu zajel nejprve na trati v Silverstone o 134 tisícin sekundy lépe než Kanaďan Lance Stroll z…

Ve druhém tréninku VC Velké Británie znovu zvítězil Norris

svetformule.cz

Druhý volný trénink Velké ceny Velké Británie, již se všemi piloty, ke konci přerušil déšť. Nejrychlejším pilotem byl Lando Norris. Na druhém místě skončil Oscar Piastri a na třetím místě se umístil Sergio Pérez.

17

Druhý trénink v Silverstonu ovládali jezdci McLarenu. Na čele zůstal Lando Norris

f1sport.auto.cz

Druhý trénink „skončil“ o pár minut dříve kvůli dešti. Nejrychlejší čas zajel Lando Norris před týmovým kolegou Oscarem Piastrim. Třetí místo obsadil Sergio Pérez.

16

Poznámka: Norris má pravdu, nejde trestat závodníky za to, že závodí

f1sport.auto.cz

Proč má Lando Norris pravdu v tom, že není porušení traťových limitů jako porušení traťových limitů?

V úvodních trénincích na závod F1 v Británii byl nejrychlejší domácí Norris

Sport.cz

Domácí jezdec Lando Norris z McLarenu byl nejrychlejší v obou dnešních trénincích před víkendovou Velkou cenou Británie formule 1. Rodák z Bristolu zajel nejprve na trati v Silverstone o 134 tisícin sekundy lépe než Kanaďan Lance Stroll z…

15

První trénink opanoval Norris. Piastrimu selhal vůz

f1news.autoroad.cz

V prvním tréniinku na GP Velké Británie zajel nejrychlejší kolo Lando Norris. Druhý skončil Lance Stroll a třetí Oscar Piastri.

Norris: Pokud bude FIA trestat jezdce za porušování limitů během soubojů, závody budou nudné

f1sport.auto.cz

Lando Norris nesouhlasí s tím, aby byli penalizováni jezdci poté, co během souboje se soupeřem poruší traťové limity a zároveň nezískají žádnou výhodu.

V prvním tréninku byl v Silverstonu nejrychlejší Lando Norris. Jeho týmového kolegu zradila technika

f1sport.auto.cz

Nejrychlejší čas zajel v prvním tréninku Lando Norris před Strollem a Piastrim.

Norris ovládl první trénink v Silverstonu

svetformule.cz

První volný trénink odstartoval závodní víkend v Silverstonu. Na první pozici skončil Lando Norris, na druhém místě se umístil Lance Stroll a na třetím místě dojel Oscar Piastri.

Lando Norris Verstappenovi srážku odpustil, teď chce nastudovat jeho jezdecký styl

www.nastartu.cz

Pořádně nasupený byl pilot McLarenu Lando Norris na svého protějška z Red Bullu a dosavadního velkého kamaráda Maxe Verstappena po jejich vzájemném střetu na Red Bull Ringu. Jak moc to bude mezi nimi jiskřit v Silverstone při Velké ceně…

Thursday, Jul 4

18

Norris: Po závodě jsem byl velmi frustrovaný

svetformule.cz

Lando Norris po kolizi s Maxem Verstappenem na Red Bull Ringu požadoval od Nizozemce omluvu. V jeho úsudku hrál roli i adrenalin a nyní od omluvy odstoupil. Chyby udělali oba dva.