English

miami / Čeština

Stories published on May 6
  • Related stories in the last 90 days
  • Stories published on May 6

Monday, May 6

20

Vítězové a poražení po GP Miami 2024

f1sport.auto.cz

Lando Norris získal první vítězství ve F1. McLaren ukázal dobré tempo. Ferrari bude muset reagovat. Se smíšenými pocity odjíždí z Miami Ricciardo a se slušnou sbírkou trestných bodů Kevin Magnussen.

18

Norris si připsal první vítězství v F1, Piastrimu se ve Velké ceně Miami nedařilo

www.sports24.cz

Ve vzrušující Velké ceně Miami slavil Lando Norris z McLarenu své vůbec první vítězství ve Formuli 1. Jeho týmový kolega Oscar Piastri zažil sérii nešťastných událostí, které vyústily v neuspokojivé 13. místo.

17

Dozvuky GP Miami: Lando konečně vystoupil z vedlejší role, pak mu ale vedení F1 zavařilo

www.livesport.cz

Vzhledem k pokračující dominanci Maxe Verstappena (26) a skutečnosti, že floridský okruh patří od zařazení do kalendáře v roce 2022 k nejhorším v seriálu, jsem se na Velkou cenu Miami zrovna dvakrát netěšil. I když trať opět nedokázala…

16

Výsledky F1 v Miami se přes noc změnily. Hvězda dostala penalizaci hodiny po závodě

tn.nova.cz

Španělský pilot Carlos Sainz původně dojel v nedělní Velké ceně Miami Formule 1 na čtvrtém místě, ale hodiny po závodě dostal od komisařů dodatečnou pětisekundovou penalizaci a propadl se na pátou pozici za Mexičana Sergia Péreze.

Úspěšní a ti méně úspěšní z GP Miami

gpf1.cz

Formule 1 v roce 2024 zoufale potřebovala napínavou akci na dráze, a McLaren, který vyzval Red Bull na souboj, to dokázal.

Kdo je Lando Norris? Vítěz Velké ceny Miami prolomil kletbu, ve volném čase hraje golf i videohry

www.autorevue.cz

Max Verstappen byl opět poražen. Ano, hrál v tom roli safety car, ale Lando Norris dokázal této příležitosti využít a naložil celému startovnímu poli.

13

Levně z Prahy do MIAMI - 11 200 Kč

honzovyletenky.cz

Akční letenky na Floridu pořídíme u Level. Zpáteční letenky z Prahy do Miami pořídíme už za 431 EUR, což je v přepočtu asi 11 200 Kč. Po cestě nás čeká jeden delší přestup v Barceloně, který můžete využít na prozkoumaní města. Letenky za…

12

GP MIAMI: PROHLÁŠENÍ po závodě - zářící Norris a zástup gratulantů

f1news.autoroad.cz

Po americkém závodě došlo k zajímavému úkazu, naznačujícím, jaké oblibě se ve startovním poli těší Lando Norris, prakticky více než polovina týmů a soupeřů mu upřímně blahopřáli k premiérovému vítězství. A s čím se dále svěřovali piloti a…

11

Idol i skvělý závodník. Norris ukončil triumfem v Miami pět let čekání

iDNES.cz / Sport

Jako rockový zpěvák. Rozběhl se, odrazil a skokem přes hrazení přistál na oranžovém hloučku svých mechaniků. Ti ho zvedli nahoru na ruce a chvíli nim potřásali. Přesně tak si to Lando Norris představoval. O tomhle okamžiku snil několik let…

Oznámkujte jezdce za jejich výkony v GP Miami

f1sport.auto.cz

Miami potřetí v historii hostilo velkou cenu F1. Jak si podle vás jezdci po dobu celého víkendu vedli?

10

GP MIAMI: Norris se zapsal do Zlaté knihy vítězů, penalizace mění pořadí

f1news.autoroad.cz

Lando Norris absolvoval 109 závodů a patnáct z nich dokončil na stupních vítězů. Ten stodesátý mu přinesl to, oč přišel před třemi roky v Soči. Využil výhody, poskytnuté mu safety carem a sesadil z piedestalu dominantního Verstappena.

09

Údiv v Miami. Norris slaví premiérový triumf, Verstappen dojel druhý

iDNES.cz / Sport

Celý tým McLaren slaví, mechanici skáčou radostí po cílové rovince. Lando Norris výská v kokpitu a zdraví diváky i soupeře. Velmi nečekaný obrázek po Velké ceně Miami, kterou britský pilot ovládl. Ve formuli 1 zvítězil poprvé, potřeboval…

08

Norris vyhrál Velkou cenu Miami před suverénním Verstappenem. Vítězství vybojoval poprvé v kariéře

iROZHLAS / Sport

Velkou cenu Miami formule 1 vyhrál nečekaně Lando Norris z McLarenu a zaznamenal první triumf v kariéře. Čtyřiadvacetiletý Brit zdolal o více než sedm sekund úřadujícího šampiona Maxe Verstappena z Red Bullu, třetí dojel Charles Leclerc z…

07

Velkou cenu Miami formule 1 včera nečekaně vyhrál Brit Lando Norris...

Deník N

Velkou cenu Miami formule 1 včera nečekaně vyhrál Brit Lando Norris z McLarenu a slavil tak svůj první triumf ve své kariéře. Druhý dojel úřadující mistr světa Max Verstappen (Red Bull), třetí skončil Charles Leclerc (Ferrari). (F1)

06

Formule 1 v Miami přilákala záplavu slavných tváří: Rejdiště celebrit

isport.blesk.cz

Milionové hvězdy kroužily po rozpáleném asfaltu, miliardové megastar jim k tomu tleskaly. GP Miami formule 1 se stala hotovým rejdištěm celebrit, o které fanoušci zakopávali na každém kroku.

05

Fotogalerie: Grand Prix Miami 2024 a oslavy Landa Norrise

f1sport.auto.cz

Výběr fotografií z Velké ceny Miami, kterou vyhrál Lando Norris před Maxem Verstappenem a Charlesem Leclercem. Závod ovlivnil safety car po kolizi Sargeanta a Magnussena.

03

GP Miami 2024: Nejrychlejší kola a strategie

f1sport.auto.cz

Nejrychlejší kolo zajel po mimořádné zastávce kvůli výměně předního křídla Oscar Piastri. Dojel ale mimo první desítku, takže bod nezískal.

02

Lando Norris poprvé vyhrává závod F1: V Miami se mu podařilo zdolat Verstappena

Stars24.cz

Velkou cenu Formule 1 v Miami vyhrál k překvapení všech Lando Norris z Mclarenu, který zdolal Maxe Verstappena na Red Bullu. V cíli je od sebe dělil náskok sedmi sekund. třetí v cíli dojel Charles Leclerc na Ferrari.

01

Velkou cenu Miami překvapivě ovládl Norris z McLarenu, triumfoval poprvé v kariéře

www.livesport.cz

Velkou cenu Miami formule 1 nečekaně vyhrál Lando Norris (24) z McLarenu a zaznamenal první triumf v kariéře. Britský jezdec zdolal o více než sedm sekund úřadujícího šampiona Maxe Verstappena (26) z Red Bullu, třetí dojel Charles Leclerc …

Vítězný Norris, Verstappen a Leclerc o VC Miami

svetformule.cz

Lando Norris dnes pošestnácté stanul na pódiu, poprvé ovšem jako vítěz. Za ním se umístili Max Verstappen a Charles Leclerc. Jak se tato první trojice po závodě vyjádřila?