English

sport / Čeština

Stories published on May 27
  • Related stories in the last 90 days
  • Stories published on May 27

Monday, May 27

22

Politika a sport: Zapomenuté příběhy českých olympioniků

plus.rozhlas.cz

Tentokrát se vypravíme za bývalými českými olympioniky, kteří zavzpomínají na své sportovní úspěchy i neúspěchy.

21

16

Festival Vyznání růžím zabaví celou rodinu. Rozárium ožije sportem, workshopy, kosmetikou i kvalitní gastronomií

www.floranazahrade.cz

Sport zóna plná zábavy pro děti, beauty zóna s kosmetikou, art zóna nabitá workshopy a gastrozóna vonící kvalitou. K tomu floristické show, hudba, přednášky či komentované prohlídky jedinečného olomouckého rozária.

Centrum míčových sportů u českobudějovického výstaviště už zná termín dokončení

novinykraje.cz

ČESKÉ BUDĚJOVICE Centrum míčových sportů (CMS) u českobudějovického výstaviště – další z projektů Jihočeského kraje pro zlepšení života Jihočechů začíná dostávat konkrétní podobu. Konkrétní podoba

15

Finále hokejového mistrovství světa bylo nejsledovanějším přenosem v historii ČT sport

Lupa.cz

Finálové utkání Mistrovství světa v ledním hokeji sledovalo na ČT sport 3,74 milionu diváků starších čtyř let. Alespoň na tři minuty v kuse si přenos utkání mezi českými a švýcarskými hokejisty pustilo 4,81 milionu diváků.

Mistrovství světa přilákalo k obrazovkám ČT sport 6,82 milionu diváků, on-line přenosy trhaly rekordy

Mistrovství světa v ledním hokeji se stalo nejsledovanějším šampionátem za poslední čtyři roky. Alespoň tři minuty turnaje si pustilo 6,82 milionu diváků. Finálové utkání Švýcarsko – Česko sledovalo v televizi nebo na internetu celkem 3,74…

MS v hokeji přilákalo k ČT sport 6,82 milionu diváků

www.parabola.cz

Mistrovství světa v ledním hokeji se stalo nejsledovanějším šampionátem za poslední čtyři roky. Alespoň tři minuty turnaje si pustilo 6,82 milionu diváků.

Jičínská konírna ožila Imagináriem. Formanův tým spojil sport a umění

jicinsky.denik.cz

/FOTO/ V sobotu odpoledne se v jičínské zámecké galerii uskutečnila vernisáž výstavy Divadla bratří Formanů a jejich Imaginária. Osobně jí zúčastnil i Matěj Forman.

Televize mění program: Oslavy mistrů světa na ČT Sport a TV Nova

www.parabola.cz

Pondělní odpolední program na sportovním programu veřejnoprávního vysílatele dozná významných změn. Do vysílání byly zařazeny Oslavy mistrů světa ze Staroměstského náměstí v Praze.

14

Slovo předsedy ČSA Gabriela Waage: Sport spojuje

www.softball.cz

Slovo předsedy ČSA p. Gabriela Waage v newsletteru ze dne 27.5.2024.

13

OBRAZEM: Víkend patřil kouzlům, divadlu a umění, degustaci i sportu

www.blansko.cz

(Blansko.cz) Obyvatelé Blanska mají za sebou víkend nabitý jedinečnými událostmi. Zámek hostil kouzelnickou muzejní noc, které patřil i zámecký park, Setkání s divadlem zaplnilo vnitřní i venkovní prostory zázemí ochotníků v Kollárově…

12

Festival Vyznání růžím zabaví celou rodinu. Rozárium ožije sportem, workshopy, kosmetikou i kvalitní gastronomií

floristikaweb.cz

Sport zóna plná zábavy pro děti, beauty zóna s kosmetikou, art zóna nabitá workshopy a gastrozóna vonící kvalitou. K tomu floristické show, hudba,

Hasičské klání na Podhradí spojilo sport s fanděním hokeji

jicinsky.denik.cz

V sobotu 25. května se konala na Podhradí u Jičína Okrsková soutěž 10. okrsku. Sjelo se zde 8 družstev mužů, 2 družstva mužů nad 35 let, 4 družstva žen a 4 družstva dětí z obcí tohoto okrsku.

11

Rozhýbat lidi a ukázat různé druhy sportů, to je cíl Hradeckých sportovních her

hradecka.drbna.cz

Začátek června bude v Hradci Králové ve znamení sportu. Sportovat se bude na Den dětí vydatně. Smetanovo nábřeží bude už posedmé hostit Decathlon Hradecké sportovní dny.

Kam 27.května 2024 za sportem? Hurá na setkání hokejistů Česka s fanoušky

www.prvnizpravy.cz

Sportovní program je sice už nyní na jaře poměrně pestrý pro diváky, ale to neznamená, že zapomenete, že i vy si můžete zasportovat a nemusíte mít u toho vůbec žádné diváky. Někdy, zvláště v těchto dnech, je to dokonce to nejlepší, co…

Speciální Bugatti Chiron Super Sport vzdává hold legendě 30. let

Novinky.cz / AutoMoto

Kombinace žlutého a černého lakování spolu s detaily připomínající Type 55 ze 30. let minulého století jsou charakteristické pro speciální chiron, označený 55 1 of 1.

10

Okresní kolo v požárním sportu

www.musobeslav.cz

Okresní sdružení hasičů v Táboře, sbor dobrovolných hasičů Soběslav a HZS Tábor Vás zve na okresní kolo v požárním sportu, které se bude konat v sobotu 8. června od 8 hodin na fotbalovém stadionu v Soběslavi.

Koncerty, kongresy i sport. To je vize nové haly u budějovického výstaviště

www.metro.cz

Centrum míčových sportů má stát v Českých Budějovicích v roce 2028. Tribuny pojmou pět tisíc fanoušků. Nyní se radnice chystá vyhlásit architektonickou soutěž. Odhadovaná cena stavby je 1,3 miliardy korun.

Koncerty, kongresy i sport. To je vize nové haly u budějovického výstaviště

www.idnes.cz

Centrum míčových sportů má stát v Českých Budějovicích v roce 2028. Tribuny pojmou pět tisíc fanoušků. Nyní se radnice chystá vyhlásit architektonickou soutěž. Odhadovaná cena stavby je 1,3 miliardy korun.

08

Media Club se díky zařazení Canal+ dostává ke sportu

www.mediaguru.cz

Zastupitelství Media Club rozšířilo nabídku svého inventory pro prodej videoreklamy o Canal+. Přináší sportovní obsah a také kvalitu zásahu, říká Petr Hatlapatka.