English

vladimir-putin / Čeština

Stories published on May 6
  • Related stories in the last 90 days
  • Stories published on May 6

Monday, May 6

14

Putin nařídil uspořádat cvičení taktických jaderných sil

Vladimir Putin nařídil uspořádat cvičení nestrategických (takže "slabších" taktických) jaderných sil na jihu Ruska !!!

11

Ruský prezident Vladimir Putin přikázal provést cvičení zaměřená na použití...

Deník N

Ruský prezident Vladimir Putin přikázal provést cvičení zaměřená na použití taktických jaderných zbraní. Oznámilo to ruské ministerstvo obrany, podle kterého jde o „odpověď na výhrůžky jistých západních politiků“. Manévry se uskuteční v…

Sunday, May 5

13

Putin by měl tápat. Západ by neměl oznamovat své další kroky, říká polský ministr zahraničí

pravda24.cz

Polský ministr zahraničí Radoslaw Sikorski vyjádřil názor, že ruský prezident Vladimir Putin by neměl být informován o možných budoucích krocích Západu.

10

Putin a další 6leté funkční období. Disponuje mimořádnou mocí v Rusku

EuroZprávy.cz

Za pouhých pár měsíců před dosažením čtvrtstoletí ve funkci, ruský vůdce, na kterého byl vydán mezinárodní zatykač, Vladimir Putin v úterý složí přísahu na kopii ústavy a zahájí další šestileté funkční období prezidenta, které bude opět…

Friday, May 3

18

Putin má „paranoidní strach“. Utrácí kvůli němu rekordní částky na armádu

www.forum24.cz

Ruský prezident Vladimir Putin utrácí rekordní částky na armádu kvůli svému „paranoidnímu strachu“ z údajného záměru Západu omezit moc Ruské federace, uvedla Americká rozvědka. "Paranoidní strach ruského prezidenta Vladimira Putina ze…

16

Putin má paranoidní strach, že Západ omezí moc Ruska. Moskva proto enormně zbrojí

eurozpravy.cz

Ruský vůdce Vladimir Putin je „paranoidní" z údajného záměru Západu omezit moc Ruska ve světě, což ho vede k tomu, že vynakládá historicky rekordní částky na militarizaci země.

15

Putin se americké pomoci Ukrajině nebojí. Příští měsíce budou temné

Lidovky.cz

Dobrá zpráva je, že americký Kongres nakonec pomoc Ukrajině schválil. Špatná zpráva je, že se toho ruský prezident Vladimir Putin nebojí. Je o tom přesvědčen Hal Brands ve svém sloupku pro Bloomberg.

Putin údajně chce potrestat ministra obrany Šojgua za neschopnost dosáhnout vojenských cílů, tvrdí ISW

pravda24.cz

2. května se ruský diktátor Vladimir Putin setkal s gubernátorem Tulské oblasti Alexejem Djuminem, který je spojen se soukromou vojenskou společností Wagner.

Thursday, May 2

06

Putin chtěl na přehlídce vyděsit Západ. Nakonec se ale pořádně ztrapnil

TN.cz / Zahraničí

Šéf Kremlu Vladimir Putin chtěl na vojenské přehlídce v Moskvě poslat děsivý vzkaz. Vystavuje totiž tanky údajně poslané Ukrajině západními spojenci, které měli Rusové zabavit. Podle expertů se ale pravděpodobně ztrapnil falzifikáty.

Wednesday, May 1

10

Putin tvrdí, že nebýt Ukrajiny, válka by už dávno skončila

pravdive.eu

Vladimir Putin vyjádřil nespokojenost s neochotou Ukrajiny přistoupit na jednání a odsoudil ukrajinskou stranu s tím, že nebýt jí, „už by bylo dávno po všem“. (Foto: Flickr)

09

Putin tvrdí, že nebýt Ukrajiny, válka by už dávno skončila

www.ac24.cz

Vladimir Putin vyjádřil nespokojenost s neochotou Ukrajiny přistoupit na jednání a odsoudil ukrajinskou stranu s tím, že nebýt jí, „už by bylo dávno po...

Tuesday, Apr 30

13

Putin nechává popravovat zločince z doby COVIDismu

tadesco.org

Vladimir Putin minulý týden nařídil hromadnou popravu 450 zločinců z období COVIDu-19, které ruská armáda zajala a uvěznila na základě Putinova dekretu z března 2023 o zákazu očkování a výzkumu vakcín na ruském území. Agent FSB Zacharov…

Monday, Apr 29

Vladimir Putin a jeho nabídka Zelenskýmu

medium.seznam.cz

Vladimir Putin se určitě snaží docílit vítězství nad Ukrajinou všemi svými dostupnými zdroji. Tiskový mluvčí Kremlu Dmitrij Peskov uvedl, že osud ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského „je zpečetěn“.

10

Sikorski: Doufám, že Putin nebude tak šílený, aby zaútočil na NATO

EuroZprávy.cz

Polský ministr zahraničí Radoslaw Sikorski doufá, že ruský prezident Vladimir Putin nebude tak šílený a nezaútočí na Severoatlantickou alianci (NATO). Řekl to během živého streamování na sociálních sítích, uvedla agentura PAP.

09

Zpravodajské služby uvádějí, že za předčasnou smrt Navalného nemůže přímo Putin

pravda24.cz

Podle nové zprávy americké zpravodajské služby signalizují, že ruský prezident Vladimir Putin možná neplánoval, že Alexej Navalnyj zemře v době, kdy zemřel.

Sunday, Apr 28

23

Putin hromadně popravuje zločince COVID-19

knihya.cz

Vladimir Putin minulý týden nařídil hromadnou popravu 450 zločinců COVID-19, které ruská armáda zajala a uvěznila podle Putinova ediktu z března 2023 zakazujícího očkování sraženinou a výzkum vakcín na ruské půdě.

10

Pokud Putin na Ukrajině vyhraje, udělá s ní totéž co Hitler s Československem, varoval Sikorski

Novinky.cz

Pokud by Rusko na Ukrajině vyhrálo, udělal by s ní ruský prezident Vladimir Putin totéž, co kdysi Hitler s Československem: zabral by průmysl, zmobilizoval lidi a pokračoval ve válečném tažení. Tvrdí to polský ministr zahraničí Radosław…

08

Putin nenařídil zabít Navalného, tvrdí americké zpravodajské služby

www.forum24.cz

Americké zpravodajské služby se domnívají, že ruský vůdce Vladimir Putin je sice v konečném důsledku zodpovědný za smrt opozičního vůdce Alexeje Navalného, ale nedal k ní pokyn. Napsal to v sobotu list Wall Street Journal. Toto zjištění,…

01

V.V. Putin: "Naši občané v Doněcku, Záporoží a Chersonu jsou hrdinové - brzy budou svobodní" "osvobodíme země Nového Ruska"

Ruský prezident, Vladimir Putin, poprvé oslovil rusky mluvící obyvatele Doněcka, Záporoží a Chersonu a označil je za hrdiny pro to, čím trpí od Ukrajinců. Požádal je o trpělivost, protože budou brzy osvobozeni!

Saturday, Apr 27

20

Putin podle amerických zpravodajských služeb nenařídil zabít Navalného, píše WSJ

Deník.cz / Ze světa

Americké tajné služby dospěly k závěru, že ruský prezident Vladimir Putin pravděpodobně přímo nenařídil zabít předáka ruské opozice Alexeje Navalného. Uvedl to v sobotu americký deník The Wall Street Journal (WSJ). Navalnyj v Rusku patřil…