English

Babiš v Duelu Jaromíra Soukupa: Uprchlická krize? Česko se nemá čeho bát

Týden.cz

Generální ředitel TV Barrandov Jaromír Soukup si do premiérového dílu po dvouměsíční pauze pozval do pořadu Duel Jaromíra Soukupa předsedu vlády a zároveň lídra hnutí ANO Andreje Babiše.

More from Týden.cz

Jun 26

TV Barrandov přivítá novou mluvčí

www.tyden.cz

TV Barrandov s potěšením oznamuje, že novou mluvčí stanice se stává Kristýna Synáčová. Kristýna Synáčová přináší bohaté zkušenosti v oblasti mediální komunikace a analytiky, a její jmenování představuje důležitý krok pro posílení vztahů s…

Feb 16

Jaromír Soukup to na Barrandově pěkně odbrzdil!

sedmicka.tyden.cz

Není žádným tajemstvím, že Jaromír Soukup má silnou základnu příznivců. Lidé jeho pořady a názory vyhledávají nejen na obrazovkách televize Barrandov, ale sledují také Soukupovy sociální sítě, youtubový kanál a časopisy z vydavatelského…

Mar 8

Jan Rosák točí pro Barrandov

sedmicka.tyden.cz

Jak jsme již informovali, Jan Rosák je novou tváří televize Barrandov. Někteří diváci si přitom myslí, že se na Barrandově pouze reprízují staré díly pořadu Poklad z půdy. Není to pravda. Reprízuje pouze stanice Prima.

Aug 17

Vydavatelství Empresa Media uvádí na trh týdeník TV KOMPLET

Týden.cz

Vydavatelství Empresa Media, které vydává krom jiného i velice úspěšné časopisy Sedmička, Týden a Instinkt a provozuje rovněž televizní stanici TV Barrandov, uvedlo na trh v nedávném čase úspěšnou novinku VIP SVĚT, nyní přichystalo nový…

Apr 19

Vydavatelství Empresa Media ani TV Barrandov nejsou provozovateli Rychlé hry

Týden.cz

Barrandov Televizní Studio je provozovatelem televizních programů Televize Barrandov, Kino Barrandov a Barrandov Krimi, nikoli však provozovatelem Rychlé hry.

Mar 22

Sledujte pondělní Týden podle Jaromíra Soukupa s Jiřím Pospíšilem a Janem Trnkou

Týden.cz

Jaromír Soukup komentuje s nadhledem, humorem a ironií současné dění a nešvary, které hýbou společností.

Feb 9

Stanovisko EMPRESA MEDIA k probíhajícímu konkurzu Mladá fronta a.s.

Týden.cz

V uplynulých měsících se EMPRESA MEDIA, a.s., pokusila získat v rámci konkurzního řízení vydavatelství Mladá fronta, knižní divizi zmíněného vydavatelství.

Nov 25

Řada nových titulů do konce roku z vydavatelství Empresa Media

Týden.cz

Vydavatelství Empresa Media si pro diváky TV Barrandov a čtenáře nejúspěšnějších časopisů Sedmička a Týden připravilo na konec roku řadu nových zajímavých titulů.

Sep 10

Hosty Jaromír Soukup Live budou epidemiolog Roman Prymula, senátor Jan Žaloudík a poslanec Jiří Mašek

Týden.cz

Exkluzivními hosty Jaromíra Soukupa ve čtvrtečním Jaromír Soukup Live budou vládní zmocněnec pro vědu a výzkum ve zdravotnictví Roman Prymula, lékař a senátor za ČSSD Jan Žaloudík a poslanec za hnutí ANO Jiří Mašek.

Dec 23

Silvestr na Barrandově: Přípitek s Jaromírem Soukupem

sedmicka.tyden.cz

Moderátor a majitel TV Barrandov Jaromír Soukup si o svátcích konečně odpočine. SEDMIČCE se svěřil s tím, jak se chystá na příchod nového roku. A my vám už nyní můžeme prozradit, že si s diváky 31. 12. slavnostně připije.

Sep 6

Okamura v Duelu Jaromíra Soukupa: ČT? Jen zmanipulované a podvodné médium

Generální ředitel TV Barrandov Jaromír Soukup si tentokrát pozval do pořadu Duel Jaromíra Soukupa předsedu SPD a místopředsedu sněmovny Tomia Okamuru. V nejoblíbenější politické diskusi v Česku se řešila různá témata, která hýbou…

Dec 22

Televize Barrandov nabídne tradiční české komedie a silvestr s Jaromírem Soukupem

Týden.cz

Televizní stanice TV Barrandov chystá pro své diváky během vánočních svátků bohatou nadílku složenou nejen z českých filmových klasik, ale také z řady tradičních pořadů, které se ponesou v poklidném a přátelském duchu Vánoc. Zlatým hřebem…

Sep 5

Duel Jaromíra Soukupa speciál dnes večer na TV Barrandov

Nejlepší předvolební debata v Česku, nejvýznamnější politické osobnosti, jasné názory a odpovědi – to je nový politicko-diskusní pořad Duel Jaromíra Soukupa speciál. Co všechno nám jsou schopni politici naslibovat? Kolik investují do svých…

Aug 29

Duel Jaromíra Soukupa speciál startuje již dnes na TV Barrandov

Týden.cz

Jedna z nejúspěšnějších tuzemských soukromých televizních stanic TV Barrandov přichází s další novinkou. Co všechno nám jsou schopni politici naslibovat? Kolik investují do svých kampaní? A kdo u nich přijde zkrátka? To všechno se dozvíte…

Jul 31

EMPRESA MEDIA spustila nový web, cílí na ženy a dívky

Týden.cz

Vydavatelství EMPRESA MEDIA, a. s., spustilo v pondělí 31. července nový web určený ženám a dívkám s názvem ŽenyDívky.cz. Čtenářky jej naleznou na adrese www.zenydivky.cz.

May 11

Duel Jaromíra Soukupa na TV Barrandov

Týden.cz

Jedna z nejúspěšnějších tuzemských soukromých televizních stanic TV Barrandov odvysílá nový politický diskusní pořad – Duel Jaromíra Soukupa. Premiérový díl plný aktuálních otázek a pádných argumentů startuje již dnes večer na televizi…

Nov 11

EMPRESA MEDIA vydává nový magazín Týden Historie

www.tyden.cz

Mediální dům Empresa Media uvedl na trh nový magazín HISTORIE, který vychází jako speciál pod hlavičkou zpravodajského časopisu TÝDEN.

Oct 17

Celebrity, rozhovory, bydlení. Nové knihy vydavatelství Empresa Media

Týden.cz

Vydavatelství Empresa Media založilo minulý měsíc knižní divizi. Do konce letošního roku plánuje vydání až patnácti knih. Představujeme vám ty, které jsou již v prodeji.

Feb 19

Společné prohlášení EMPRESA MEDIA a MÉDEA GROUP a CEFC China

Týden.cz

Partnerství mezi významnou čínskou investiční společností CEFC China Energy Company Limited a tuzemskou skupinou MÉDEA GROUP a EMPRESA MEDIA vstupuje do další fáze.

Sep 5

Do Médea Group a Empresa Media vstupuje čínská CEFC

mediamania.tyden.cz

Vydavatel časopisu TÝDEN a on-line deníku TÝDEN.CZ získává nového strategického a finančního partnera z nejlidnatější země světa.