English

Vážně nemocný Václav Postránecký (75): Náhlý konec! Musel vzdát i Krejzovy

Blesk.cz

Pořád věřil, že to zvládne a zůstane u toho, co tak miluje. Václav Postránecký (75), který prodělal těžkou operaci střev a chodí na chemoterapie, ale musel kapitulovat. Na natáčení seriálu Krejzovi nemá dost sil.

More from Blesk.cz

Mar 13

Panika v Národním divadle: Dva herci v podezření na koronavirus!

Blesk.cz / Celebrity

Celou slovenskou divadelní scénou otřáslo počátkem tohoto týdne zjištění, že u jedné z kostymérek Slovenského národního divadla (SND) byl potvrzen pozitivní nález koronaviru. Ona dotyčná si chorobu přivezla pravděpodobně z Belgie, kde byla…

May 15

Dva pohřby Václava Postráneckého (†75): Noblesa v Národním, pak emoce v krematoriu!

Blesk.cz

Letos zažilo Národní divadlo už podruhé velký smutek. Po velkolepém pohřbu Luďka Munzara (†85) se zde totiž veřejnost, rodina, přátelé a kolegové rozloučili s hvězdou »komedie století« Václavem Postráneckým (†75). Tři hodiny po skončení…

May 9

Pohřeb Václava Postráneckého (†75) bude v Národním divadle, které tolik miloval

Oblíbený herec Václav Postránecký (†75) zemřel po ročním boji s těžkou nemocí v úterý večer. Jeho kolegové, kamarádi i rodina teď truchlí a řeší, kdy se budou moci se zesnulým naposledy rozloučit. Na kdy je naplánovaný pohřeb?

Apr 3

Těžce nemocný Václav Postránecký stále v nemocnici: Jsem a budu vděčný!

Nikdy v životě se necítil být tak vděčný jako teď. A Václav Postránecký (75), který už rok bojuje se zákeřnou nemocí, je z toho celý nesvůj. V životě byl zvyklý na nic si nestěžovat a po nikom nic nechtít.

Mar 26

Vážně nemocný Václav Postránecký (75): Co mu tají doktoři?!

Blesk.cz / Celebrity

Ač se mu už rok nedaří porazit zákeřnou nemoc a musel být opět hospitalizován, vinných hroznů se Václav Postránecký (75) vzdát nehodlá. Před kameru kvůli zdraví už nemůže, aspoň tak ve filmu 3Bobule uslyšíme jeho hlas.

Mar 19

Nemocný Václav Postránecký (75) po chemoterapiích: Další komplikace! Zpátky v nemocnici

Blesk.cz

Už rok bojuje Václav Postránecký (75) s vážnou chorobou, kvůli které musel podstoupit operaci dutiny břišní a chemoterapie. A teď nastaly vážné komplikace, s nimiž se herec ocitl opět v nemocnici.

Dec 19

Nemocný Václav Postránecký se loučí: Naposledy v Krejzových!

Blesk.cz

Dlouho mu práce pomáhala v boji s krutou nemocí, ovšem pak ho natáčení začalo zmáhat. Proto se Václav Postránecký (75) vzdal milované role v primáckém seriálu Krejzovi. A právě ve středu večer se na obrazovkách objeví úplně naposledy.

Dec 7

Vážně nemocný Václav Postránecký: Jsem nepohyblivý! Nevím, jak co bude…

Osm měsíců statečně zápasí o život se zákeřnou nemocí. Podstoupil operaci dutiny břišní a chemoterapie, které ho donutily přestat hrát. Václav Postránecký (75) však zůstává optimistou a těší se na vánoční svátky.

Nov 9

Václav Postránecký (75): Vážnou nemoc léčil jako chřipku!

Blesk.cz

Všichni mysleli, že se potýká jen s chřipkou. Přitom to byly první příznaky vážné nemoci! Václav Postránecký (75) trpěl už při natáčení filmu Ten, kdo tě miloval. Přesto jel naplno!

Sep 25

Vážně nemocný Václav Postránecký (75): Náhlý konec! Musel vzdát i Krejzovy

Blesk.cz

Pořád věřil, že to zvládne a zůstane u toho, co tak miluje. Václav Postránecký (75), který prodělal těžkou operaci střev a chodí na chemoterapie, ale musel kapitulovat. Na natáčení seriálu Krejzovi nemá dost sil.

Sep 10

Těžce nemocný Václav Postránecký slavil 75: Gratulovat přišel i syn Vilém

Blesk.cz / Celebrity

Jako první popřáli Václavu Postráneckému k 75. narozeninám na Primě, kde točí seriál Krejzovi. O víkendu přišla na řadu také hercova rodina.

Aug 30

Pohublý Postránecký o své zákeřné nemoci: Poprvé přiznal chemoterapie!

Blesk.cz / Celebrity

Pere se statečně jako lev. Ačkoliv Václava Postráneckého (74) zasáhlo závažné onemocnění, snaží se neopouštět svou milovanou práci a dál natáčí nový seriál Krejzovi. A i když o své nemoci nemluví, nyní poprvé přiznal, že dochází na…

Aug 28

Krejzovi bez Krejzy: Nemocný Václav Postránecký se opět omluvil

Blesk.cz / Celebrity

Společnosti se prý hvězda rodinného seriálu Krejzovi Václav Postránecký (74) bojující s vážnou nemocí nevyhýbá. Přesto chyběl na setkání herců při představení prvního dílu. Byla to už třetí akce, kterou odřekl!

Aug 12

Václav Postránecký (74): První rozhovor o těžké nemoci! Co musel slíbit rodině...

Blesk.cz / Celebrity

Klobouk dolů před ním! Václav Postránecký (74) se kvůli zákeřné nemoci podrobil operaci v dutině břišní a teď podstupuje náročnou léčbu. Přesto herec přijal roli v novém seriálu TV Prima Krejzovi a je téměř denně na place.

Aug 3

Velká sláva televize Prima bez její hvězdy: Postránecký opět chyběl! Nemocný herec nabírá síly

Zákeřná nemoc a hlavně extrémně vysoké teploty mohly za to, že se hvězda TV Prima Václav Postránecký (74) omluvil z další její velké akce. Na tiskové konferenci se přitom představoval seriál Krejzovi, kde má hlavní roli!

Jun 29

Václav Postránecký po dlouhé době na veřejnosti: Takhle ho nemoc změnila!

Blesk.cz

Je to už více než měsíc, co na veřejnost prosákla informace, že hvězda komedie S tebou mě baví svět Václav Postránecký (74) podstoupil náročnou operaci břicha a že bojuje s vážnou nemocí. Na nějaký čas musel opustit i divadelní prkna. Teď…

Jun 12

Nový seriál Primy Krejzovi: Postránecký se Suchánkem mají bavit

www.blesk.cz

V pražských ateliérech padla první klapka chystaného seriálu o jedné bláznivé rodině, která, ač by se chvílemi „pozabíjela“, drží pohromadě a vzájemně si pomáhá z průšvihů a starostí.

Jun 6

Vážná nemoc Václava Postráneckého: Kamarád Větvička mu poslal dojemný vzkaz!

Myslí na něj a drží mu palce. „Václavu Postráneckému přejeme, aby se zase vrátil mezi nás,“ vzkázal za všechny televizní spolupracovníky botanik Václav Větvička (80).

Jun 3

Léčba prací: I přes vážnou nemoc bude Václav Postránecký (74) dál natáčet

Postavil se k tomu jako chlap! Václav Postránecký (74) se rozhodl, že se nemoci postaví tím, co dělá nejraději: herectvím. Pracovat bude i nadále, věří, že mu to pomůže. „Je jen na mně, abych se k celé věci postavil statečně a čelil tomu…

Jun 1

Přiznání Václava Postráneckého (74): Boj s vážnou nemocí! Nechci se skrývat, čelím tomu

Herec Václav Postránecký (74) se pere se zákeřným onemocněním, které změnilo jeho život. Ale nevzdává se. Pevně věří jak lékařům, tak své chuti dál žít a pracovat.