English

Bagárová po vyhazovu ze StarDance: Tajné schůzky s tanečníkem!

Blesk.cz

I když se Monika Bagárová (24) po vypadnutí v prvním kole StarDance snažila být statečná, přesto ji to velmi mrzí. Oporou je jí nyní její taneční partner, s nímž se bude setkávat i nadále! Je na obzoru láska?

More from Blesk.cz

TODAY

StarDance 2024: Soutěžící, taneční páry, porota a čerstvé novinky

www.blesk.cz

Na show České televize StarDance …když hvězdy tančí se opět můžete těšit na podzim. Pozvání na taneční parket letos přijaly tři herečky, sportovkyně a influencerka. O přízeň diváků se bude ucházet hvězda seriálu Kukačky Marta Dancingerová,…

Mar 29

Monika Bagárová: Pravda o těhotenství!

Blesk.cz / Celebrity

Spekulace o těhotenství zpěvačky Moniky Bagárové vyvolaly vlnu zvědavosti mezi jejími fanoušky. Po dlouhém čekání česká hudebnice prolomila mlčení a řekla všem, kde je pravda!

Oct 29

StarDance 2023: Vypadl druhý pár!

Blesk.cz

Třetí soutěžní večer StarDance se nesl v rytmu českých a slovenských hitů. Tančila se rumba, jive a quickstep. Komu se stalo třetí soutěžní kolo posledním?

May 28

Monika Bagárová pár hodin před císařem: Bendig šílel strachy, Konvičková brečela!

Blesk.cz / Celebrity

Poslední fotky těhotné Moniky Bagárové (25) s přáteli Markétou Konvičkovou (26) a Janem Bendigem (26) rozhodně nenaznačovaly, že za pár hodin přivede na svět dceru Rumii.

May 15

A je to tady! Monika Bagárová měsíc před porodem ve svatebním

Blesk.cz / Celebrity

Nejkrásnější zpěvačka českého šoubyznysu Monika Bagárová (25) šla krátce před porodem do svatebních šatů! Bylo to její první a zároveň poslední těhotenské focení, ze kterého vzešly nádherné fotky.

Jan 18

Těhotná Monika Bagárová: Strach z porodu! Její zápasník u toho nebude?!

Blesk.cz / Celebrity

Čeká miminko se svým přítelem, zápasníkem Makhmudem Muradovem (29)! Z letošního porodu má ale zpěvačka Monika Bagárová (25) strach.

Jan 10

Monika Bagárová si divoké hrátky se svalnatým milencem nahrává

Blesk.cz / Celebrity

Zpěvačka Monika Bagárová (24) se s novým přítelem Makhmudem Muradovem (28) doma rozhodně nenudí. Po večerech ji úspěšný bojovník MMA učí výkopy. Ale ne vždy to pro Moniku dopadá dobře.

Nov 18

Drexler po skončení StarDance: Nespravedlnost! Nedokázala sledovat taneční páry

Blesk.cz

Po pátém vyřazovacím večeru StarDance skončil Dalibor Gondík s Alicí Stodůlkovou. Jaké měla z průběhu včerejšího kola dojmy porotkyně Tatiana Drexler, prozradila po vysílání.

Oct 23

Vyřazená Monika Bagárová v šoku: Ve StarDance se vrátí na parket!

Blesk.cz

Porota i diváci byli nelítostní. V prvním kole taneční soutěže StarDance vyřadili krásnou Moniku Bagárovou (24), která to oplakala. Teď jí ale její taneční partner Robin Ondráček (27) překvapil. Na parket se ještě vrátí!

Oct 16

Monika Bagárová a tanečník Ondráček ze StarDance: Oba jsme nezadaní a...

Blesk.cz

Devátá řada StarDance začala. Půvabná Monika Bagárová (24) ani galantní Robin Ondráček (27) v současné době nemají vážnou známost, což svádí k úvahám. Nevznikne v soutěži další milostný vztah?

Apr 20

Šťastně zamilovaná Monika Bagárová ve svatebním! Už nastal její čas?

Blesk.cz / Celebrity

Zpěvačka Monika Bagárová (23), kterou znáte z pěvecké show SuperStar, sdílela na sociální sítí fotografii, na které je společně se svým pěveckým kolegou Janem Bendigem (24) ve svatebních šatech. Že by se vztah zpěvačky se Slovákem posunul…

Feb 26

Monika Bagárová předvedla dokonalou postavu. Kde jsou její špeky z fastfoodu?

www.blesk.cz

Před dvěma týdny šokovala Monika Bagárová (23) svou zakulacenou postavou v teplácích! Za její špíčky prý může stravování ve fastfoodech. Ale na sobotním plese v róbě, která kopírovala její postavu, předvedla dokonalou figuru.

Aug 24

Monika Bagárová se pochlubila zadečkem! Takové reakce ale nečekala

Blesk.cz / Celebrity

Zpěvačka Monika Bagárová (23) se často fotí v plavkách, ale nikdy ne zezadu. Nedávno to napravila a zapózovala v bílých šortkách před obrostlým domem. Ale některé reakce jejích fanoušků ji asi nepotěší.

Jun 11

Monika Bagárová opouští Česko. Co se stalo?

Blesk.cz / Celebrity

Zpěvačka Monika Bagárová (22) už delší dobu randí se slovenským přítelem Dávidem Hodekem (19). Nyní prozradila, že plánují společné bydlení. Kde?

May 28

Je to tam! Monika Bagárová (22) konečně odmaturovala

Blesk.cz

Krásná zpěvačka Monika Bagárová (22) to má konečně za sebou. Střední školu završila maturitou a teď už může jenom slavit!

Apr 3

Monika Bagárová už není volná: Zámožného Američana vystřídal další cizinec

I když dlouho věřila, že vztah na dálku bude fungovat, tak se mýlila. Zpěvačka Monika Bagárová (22) se loni se zámožným Američanem, s nímž víc jak rok chodila, rozešla. Ale už opět září štěstím, jejím novým partnerem je Slovák.

Feb 19

Monika Bagárová: Šaty za statisíce od Diora z Paříže, ale jen půjčené!

www.blesk.cz

Nejvíce obdivované šaty vynesla na Česko-Slovenský ples zpěvačka Monika Bagárová (22). Elegantní černý střih nenechal nikoho na pochybách, že musely být pěkně drahé. Byly, jenže Monice paní neříkají…

Nov 8

Monika Bagárová: Rozchod s bohatým Američanem! Co boháč neustál?

Zpěvačka Monika Bagárová (22) trávila víc času v Americe. Měla tam práci a hlavně přítele. Ale teď je všechno jinak. Už několik měsíců za velkou louží nebyla a ani Američan se nechystá za ní do Čech.

Jul 30

Monika Bagárová otevřeně o svém původu: Jsem moderní Romka!

Blesk.cz / Celebrity

Zpěvačka Monika Bagárová (21) už dávno přiznala, že je romského původu z otcovy strany. I přes kořeny však zpěvačka žije životem běžné české holky. Avšak na kulturu, jazyk nebo historii romské kultury nezanevřela a obdivuje je.

Mar 25

Sexy Monika Bagárová: Odhalila zadeček v ultrakrátkých šortkách

Blesk.cz / Celebrity

Jedna z nejkrásnějších českých zpěvaček Monika Bagárová (21) si momentálně užívá na dovolené v Karibiku na Arubě. Tam nevyrazila s nikým jiným než se svojí americkou láskou, kvůli které často létá za oceán. Navíc předvedla své dokonalé…