English

Erotické dusno ve StarDance: Mišíkova přítelkyně svedla všechny pohledy ke svému výstřihu!

Blesk.cz

Adam Mišík (21) vedle své přítelkyně, modelky Diany Kratochvílové (20), působí velmi spokojeně a šťastně. Byť po skončení sobotního StarDance vypadal, že bude každou chvíli plakat, stačilo, aby ho půvabná blondýnka přivinula ke své…

More from Blesk.cz

Apr 10

Marek Eben a Tereza Kostková: Rozhodnuto o jejich budoucnosti ve StarDance

Blesk.cz

Ze dne na den musel po 18 letech skončit v porotě StarDance obávaný kat Zdeněk Chlopčík (67). A podle zdroje ze zákulisí měla loni co vysvětlovat i Tereza Kostková (47). Teď ale ČT oficiálně potvrdila, že i s parťákem Markem Ebenem (66)…

Mar 19

Tereza Kostková: Radikální změna po StarDance!

Blesk.cz / Celebrity

Rozhodla se pro razantní změnu! Charismatická moderátorka a herečka Tereza Kostková (47) díky proměně dokonce omládla o několik let!

Nov 16

Tereza Kostková překvapila: Konec po letošním StarDance?!l

www.blesk.cz

Neodmyslitelně jako k Fredovi Ginger patří k taneční soutěži StarDance od samého počátku moderátoři Marek Eben (65) a Tereza Kostková (47). Ta teď ovšem přiznala, že přemýšlí o odchodu!

Mar 2

Tvrdá rána pro Kostkovou s Ebenem: StarDance má stopku!

www.blesk.cz

Po úspěchu loňské StarDance věřila, že další ročník udělá Česká televize hned za rok! Tereza Kostková (45) nedala na klepy z ČT, že přípravy vypadají bledě, a doufala v to, že vedení veřejnoprávní televize s další taneční show otálet…

Nov 2

Moderátorka StarDance Kostková s covidem: Modlitby a ubíjející karanténa!

www.blesk.cz

Už více jak týden je moderátorka StarDance Tereza Kostková (45) kvůli nákaze covidem-19 v domácí karanténě. Pro tak aktivní ženu, jakou herečka bezesporu je, to musí být vysloveně ubíjející.

Oct 30

Covid pozitivní Tereza Kostková: Ve StarDance nakonec bude!

www.blesk.cz

Česká televize dnes večer odvysílá speciální díl StarDance bez Terezy Kostkové (45) a také několika soutěžících – ať už z řad celebrit, nebo tanečníků. I když je moderátorka už od pondělka uvězněna doma s covidem-19, přesto se má v dnešním…

Oct 27

Kostkovou ve StarDance nahradí Aleš Háma! Má to ale podmínku...

Blesk.cz

Česká televize už rozhodla, kdo se postaví vedle Marka Ebena (63) v chystaném sobotním kole StarDance namísto Terezy Kostkové (45), která měla pozitivní test na covid. Překvapivě to není žádná žena, ale muž! Sekundovat Markovi bude Aleš…

Oct 26

Kostková má covid: ČT řekla, co bude se StarDance!

Blesk.cz

Ještě v sobotu se usmívala do televizních kamer a dělala rozhovory se soutěžícími. O dva dny později přišel šok! Tereza Kostková (45) končí ve StarDance. Tedy na čas, má totiž pozitivní test na koronavirus!

Sep 8

Tereza Kostková otevřeně o osudu StarDance: Řeknu vám, co mi zavolali!

Tahle revoluce se jí naštěstí nedotkne. Jedenáctý ročník taneční soutěže StarDance bude sice až další rok, ale bude. A moderovat ho bude opět Tereza Kostková (44). Místo má jisté, na rozdíl třeba od bývalé hvězdy soutěže Jana Ondera (34).

Dec 10

Moderátorka StarDance Kostková: Utěšovala manžela kvůli dalšímu muži!

www.blesk.cz

Večer před přímým přenosem StarDance musela moderátorka Tereza Kostková (43) chlácholit manžela. Co ho tolik sebralo?

Jun 16

Revoluce ve StarDance: Samá nová jména! Co bude s Ebenem a Kostkovou?!

Blesk.cz

StarDance se otřásá v základech! S jubilejní desátou řadou došlo k výměně všech tanečníků i půlky poroty. Jen moderátoři se o židli nemusí bát – Marek Eben (61) i Tereza Kostková (42) zůstávají!

Dec 9

Vyměňte necitlivou Kostkovou, zuří diváci StarDance! Kvůli čachrům se jmény

Blesk.cz

Rozhodování mezi dvěma Veronikami a velké zmatky! Přesně tak to vypadalo v samém závěru semifinále StarDance, kdy se jen málokdo vyznal v tom, který z párů vlastně postupuje a který vypadnul. Pořádná sprška kritiky se kvůli tomu snesla na…

Nov 27

Tereza Kostková ze StarDance: Nečekaně nechala nahlédnout do soukromí!

Blesk.cz

Každou sobotu moderuje s Markem Ebenem (61) přímé přenosy StarDance a v dalších dnech hraje v divadle, a ještě dohlíží na rekonstrukci domu. Tereza Kostková (42) sdílí s manželem Jakubem Nvotou (42) samé nádherné starosti.

Nov 4

Hvězda StarDance Tereza Kostková: První fotky s novým manželem

Blesk.cz

Jsou tak vytížení, že si dávají dostaveníčko v ulicích večerní Prahy. Moderátorka StarDance Tereza Kostková (42) a její manžel, režisér Jakub Nvota (41), se spolu smáli a vášnivě debatovali v centru metropole.

Oct 28

Diváci StarDance zařízli Šinkorovou! Adam Mišík: Byl jsem připravený, že vypadnu já!

Blesk.cz / Celebrity

Opět tekly slzy! Ze StarDance totiž v sobotu večer vypadla herečka Daniela Šinkorová (45). Nečekala to, proto také konec v soutěži oplakala. Zato Adam Mišík (21) počítal s tím, že vypadne. Jenže jeho fanynky si to evidentně nepřály. Proto…

Oct 20

Moderátorka Tereza Kostková: Před StarDance šla na funus!

Blesk.cz / Celebrity

Třpytivou róbu vyměnila za černý smuteční šat. Tereza Kostková (42), která s Markem Ebenem (60) provází sobotní taneční soutěží StarDance, doprovodila na poslední cestě svého strýce, herce Břetislava Slováčka (†70).

Oct 11

Tereza Kostková ze StarDance: Tajná svatba! Změnila si jméno!

Blesk.cz / Celebrity

Románek přerostl v manželství! To je případ Terezy Kostkové (42). V úředních záznamech má totiž nové jméno Tereza Nvotová Kostková.

Oct 31

Souboj dekoltů ve StarDance: Vyprsené tanečnice trumfla Kostková!

www.blesk.cz

Minisukně, vrtící se zadečky, úklony a hlavně hluboký výstřih. V takovém duchu se neslo sobotní kolo taneční soutěž StarDance, kde dámy bojovaly o nejlepší dekolt večera.

Sep 10

Vysmátá Tereza Kostková (40): StarDance nejdřív odmítla!

Blesk.cz / Celebrity

Stačilo málo a po boku noblesního Marka Ebena (58) ve StarDance stála úplně jiná moderátorka než Tereza Kostková (40). Když jí před deseti lety zvonil telefon s nabídkou, chtěla odmítnout.

Sep 9

Moderátorka StarDance Tereza Kostková: V overalu a celá zničená!

Moderátorka 8. řady StarDance se už na přímé přenosy pilně chystá. Každodenní náročné přípravy se na ní ale dost podepisují.