English

Sparta - Teplice 0:1, další blamáž, zmar dokonal v závěru Moulis

iDNES.cz / Sport

Fotbalová Sparta je v herních troskách. V jediném nedělním utkání 18. kola Fortuna ligy doma podlehla 0:1 průměrným Teplicím, když předvedla odstrašující výkon. Fanoušci pískali a vyzývali k odchodu trenéra Ščasného.

More from iDNES.cz / Sport

Jan 28

Bohemians - Teplice 2:0, po změně stran úřadoval střídající Puškáč

www.idnes.cz

Fotbalisté Bohemians vstoupili do jarní části nejvyšší soutěže vítězně, v 17. kole porazili doma Teplice 2:0 především díky zlepšenému výkonu ve druhém poločase. A také díky náhradníkovi Davidu Puškáčovi, jenž vstřelil oba góly.

Feb 5

Teplice - Bohemians 1:0, důležité body pro boj o záchranu, rozhodl Vondrášek

iDNES.cz

Fotbalové Teplice zvládly vstup do ligového jara vítězně. Proti Bohemians, v přímém souboji dvou týmů, které se v závěru sezony především chtějí vyhnout sestupu, vstřelil jedinou branku obránce Tomáš Vondrášek.

Nov 21

Bohemians - Teplice 2:0, výhru zařídili Hronek s Pulkrabem, hosté v nesnázích

iDNES.cz / Sport

Bohemians mají třetí domácí výhru sezony díky gólům Petra Hronka a Matěje Pulkraba. Pro Teplice to byla v Ďolíčku v 8. ligovém kole třetí porážka v řadě a celkově už šestá od začátku sezony.

May 27

Bohemians - Teplice 4:0, jasná záležitost, fanoušci se sešli za plotem

iDNES.cz

Fotbalisté Bohemians se do obnovené ligové soutěže vrátili ve velkém stylu. V 25. kole nasázeli Teplicím tři góly a udělali radost i fanouškům, kteří utkání sledovali z okolních balkónů a střech nebo třeba z ulice na štaflích.

Mar 1

Bohemians - Karviná 0:0, bez větších šancí, hosté na jaře poprvé nevyhráli

iDNES.cz / Sport

Velice dobrý vstup do jarní části prožívají fotbalisté Karviné, ve třetím duelu však poprvé zaváhali. V nezáživném utkání 23. kola Fortuna ligy na půdě pražských Bohemians remizovali 0:0.

Nov 1

Bohemians - Slovácko 0:0, bojovná předehrávka kola gól nepřinesla

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Bohemians 1905 remizovali v 15. kole první ligy se Slováckem 0:0 a v Ďolíčku neprohráli ani posedmé v sezoně. Slovácko v nejvyšší soutěži po třech výhrách za sebou poprvé naplno nebodovalo, ale sérii neporazitelnosti natáhlo na…

Sep 27

Teplice - Bohemians 1:0, v závěru rozhodl střelec Jakub Mareš

iDNES.cz / Sport

Před třemi týdny byli poslední, stačila tři utkání a tepličtí fotbalisté se bodově dotáhli na sedmou Spartu. V předehrávce 11. kola doma porazili 1:0 Bohemians 1905, jediný gól utkání dal deset minut před koncem útočník Jakub Mareš.

Sep 15

Karviná - Bohemians 0:0, hosté si po boji připisují první bod zvenku

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Bohemians poprvé v ročníku bodovali na stadionu soupeře, v devátém kole ligy uhráli v Karviné remízu 0:0. Po bojovném střetnutí tak nadále platí, že domácí tým před vlastními fanoušky ještě nezvítězil. Slezané navíc potřetí za…

Sep 28

Bohemians - Karviná 0:0, trápení, domácí potřetí v řadě zůstali bez gólu

iDNES.cz / Sport

Měli převahu, víc střel i pár šancí. Jenže čekání na vstřelený gól fotbalisté Bohemians v utkání 10. ligového kola nepřerušili. V domácím prostředí jen remizovali 0:0 s Karvinou, která naopak poprvé v sezoně udržela čisté konto.

Aug 29

Pohárová střelba Teplic, dál jdou i Bohemians, Karviná a Boleslav

iDNES.cz / Sport

Žádný ze čtyř ligových týmů ve středečním programu druhého kola domácího fotbalového poháru nedopustil senzaci. Teplice vyhrály v Mol Cupu na pražské Admiře drtivě 6:0, jasně zvítězila i Karviná, která veze ze hřiště brněnské Líšně…

May 26

Bohemians - Sparta 0:0, bezradný výkon hostů, více šancí měli domácí

iDNES.cz

Fotbalisté Sparty se budou muset v příští sezoně o účast v Evropské lize bít ve zrádné kvalifikaci. V posledním kole domácí soutěže nevybojovali třetí místo, oni dokonce na hřišti Bohemians ani nevyhráli. Utkání v Ďolíčku skončilo bez…

Mar 18

Bohemians - Teplice 2:0, třetí domácí výhra v řadě pojistila záchranu

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Bohemians zdolali na domácím hřišti v 21. kole ligy Teplice 2:0 a přehoupli se přes hranici třiceti bodů, která zpravidla stačí k záchraně v nejvyšší soutěži. Góly vstřelili ve druhé půli David Bartek a Lukáš Hůlka.

Dec 2

Karviná - Bohemians 1:0, v závěru rozhodl bývalý klokan Budínský

iDNES.cz

Fotbalisté Karviné přezimují mimo sestupové pásmo. V 16. ligovém kole o tom rozhodlo těsné vítězství 1:0 nad Bohemians, které zařídil někdejší hráč Pražanů Budínský.

Sep 15

Teplice - Bohemians 0:0, v nudném souboji chyběly šance i góly

iDNES.cz / Sport

V sázce byl posun do špičky tabulky, ale Teplice ani Bohemians lákavou nabídku v předehrávce 7. kola fotbalové ligy nevyužily. Zápasu chyběly šance, i proto skončil bezbrankovou remízou.

May 20

Bohemians - Karviná 2:0, druhá jarní výhra přinesla záchranu v lize

fotbal.idnes.cz

Kolo před koncem ligového ročníku slaví fotbalisté Bohemians záchranu v první lize. Klid jim přineslo teprve druhé jarní vítězství, když v domácím utkání vyhráli 2:0 nad Karvinou. První gól dal už v desáté minutě Kabajev, před přestávkou…

May 14

Teplice - Bohemians 1:0, naději na poháry udržel Jeřábek, hosté klesli

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Bohemians 1905 jsou už jen bod od sestupové příčky. V 28. kole podlehli v Teplicích 0:1, byla to jejich čtvrtá porážka za sebou a v závěrečných dvou kolech je čeká tvrdý boj o záchranu. Teplice zůstávají ve hře o čtvrté pohárové…

Nov 26

Karviná - Bohemians 3:0, góly padaly po pauze, poprvé se trefil Panák

fotbal.idnes.cz

Karvinští fotbalisté zabrali. Po dvou porážkách a střeleckém půstu v 15. kole první ligy porazili Bohemians 3:0. Nováček o svém vítězství rozhodl ve druhém poločase, Bohemians naopak prohloubili nepovedené období, z posledních šesti zápasů…

Nov 19

Bohemians 1905 - Teplice 0:1, hodinová přesilovka k bodům nepomohla

iDNES.cz / Sport

Hodinu hráli proti deseti, přesto fotbalisté Bohemians 1905 na Teplice nestačili. Dlouhou přesilovku nevyužili a gólem Hory, který padl na začátku zápasu, prohráli doma 0:1.

Aug 7

Teplice - Sparta 0:0, patnáct tisíc lidí fotbal nadchnout nemohl

iDNES.cz / Sport

Sparťanští fotbalisté se po vyřazení z kvalifikace o Ligu mistrů ani v domácí soutěži nevytáhli. V mizerném utkání bez šancí, bez střel remizovali ve duhém kole v Teplicích 0:0. Jinak zápas před téměř patnácti tisíci diváky ani dopadnout…

Apr 25

Bohemians 1905 - Teplice 1:0, po chybě brankáře rozhodl Mikuš

fotbal.idnes.cz

Fotbalisté Bohemians 1905 vyhráli podruhé za sebou a téměř jistě si pět kol před koncem první ligy zajistili záchranu. V 25. dějství porazili Teplice 1:0, jediný gól utkání vstřelil po dvaceti minutách útočník Mikuš.