English

Rallye Dakar 2019: Klymčiw po vážné nehodě tentokrát jako reportér

Auto.cz

Jedenačtyřicátý ročník slavné soutěže už klepe na dveře a tým Klymčiw Racing se postupně slétává na místo dění v Peru. Manažer Ondřej Klymčiw se již pustil do práce reportéra, natočil několik rozhovorů a nyní čeká na závodníky svého týmu.

More from Auto.cz

Jan 17

Dakar 2019, ohlasy Čechů po 9. etapě: Našim se dařilo!

Auto.cz

Předposlední etapa 41. ročníku Rallye Dakar zavedla účastníky soutěže do Pisca. Drtivá většina jezdců a posádek mluvila o náročných a vysokých dunách. Čechům se dařilo a navíc prokázali smysl pro fair play, když dokázali pomoci svým velkým…

Jan 4

Rallye Dakar 2019: Klymčiw po vážné nehodě tentokrát jako reportér

Auto.cz

Jedenačtyřicátý ročník slavné soutěže už klepe na dveře a tým Klymčiw Racing se postupně slétává na místo dění v Peru. Manažer Ondřej Klymčiw se již pustil do práce reportéra, natočil několik rozhovorů a nyní čeká na závodníky svého týmu.

Dec 31

Rallye Dakar 2019: Klymčiw šéfuje, už neřídí

Auto.cz

S jedním vyzkoušeným českým jezdcem Petrem Vlčkem a třemi novými zahraničními, dvěma z USA a jedním z Izraele, vstoupí pardubický Klymčiw Racing do nadcházejícího 41. ročníku slavné Rallye Dakar.

Jan 24

Dakar 2018: Jak se na Dakaru čiští neskutečně zašpiněná auta?

Auto.cz

Každý den přijížděli účastníci jubilejního ročníku rallye Dakar do bivaku s auty, která po odjetých kilometrech byla k nepoznání špinavá. Stačil jeden průjezd korytem plným bahna nebo dunou plnou prachu či písku.

Jan 21

Dějiny Dakaru (8. díl): Dakar se nejede!

Auto.cz

Slavná pouštní Rallye Dakar byla den před startem jubilejního 30. ročníku, zrušena.

Jan 16

Dakar 2018: Klymčiw se probouzí!

Auto.cz

Pondělní etapa byla s ohledem na přívaly deště na území Bolívie zrušena. Kolona účastníků 40. ročníku Rallye Dakar se, společně s doprovodnými vozy, přesunula do argentinské Salty. Odtud dnes vyráží na další kilometry.

Jan 15

Dakar 2018: Ohlasy po 8. etapě. Jak je na tom Klymčiw? A jak závod zatím hodnotí ostatní Češi?

Auto.cz

V neděli pokračovala na Dakaru maratonská etapa, tedy dva závodní dny s přenocováním mimo týmové a servisní zázemí. Povětrnostní podmínky znesnadnily vybudování dostačujícího bivaku v cíli etapy v Tupize.

Jan 14

Dakar 2018 - Ohlasy po 7. etapě: Klymčiw po operaci

Auto.cz

Po dni volna v bolivijském La Paz se opět naplno roztočil závodní kolotoč letošního 40. ročníku slavné Rally Dakar.

Jan 12

Dakar 2018: Ohlasy po 6. etapě. Bylo to utrpení!

Auto.cz

Bolivijská metropole uvítala početnou kolonu účastníků jubilejního dakarského maratonu. Všechny dnes čeká vítaný den odpočinku.

Jan 9

Dakar 2018: Jak po havárii dopadl Ondřej Klymčiw?

Auto.cz

Motocyklista Ondřej Klymčiw si při havárii v pondělní 3. etapě Rallye Dakar zlomil obratel a dnes by měl v Limě podstoupit operaci. Hybnost je ale zachována. Informace o poranění hlavy se nepotvrdily.

Jan 8

Dakar 2018 – 3. etapa: Klymčiw v bezvědomí, zářili Macík a Prokop

Auto.cz

Pilot kamionu Martin Macík byl díky čtvrtému místu v kategorii kamionů nejlépe umístěným Čechem ve třetí etapě čtyřicátého ročníku Rallye Dakar.

Jan 8

Dakar 2018: Ohlasy po 2. etapě. Byla pekelně náročná!

Auto.cz

Druhá etapa na Dakarské rallye byla pekelně náročná. Účastníci museli překonávat vysoké duny u peruánského města Pisco. Podle aktuálních informací ji zvládlo všech šestatřicet českých účastníků. Nabízíme vám jejich postřehy.

Jan 7

Dějiny Dakaru: Narodil se Monsieur Dakar (3. díl)

Auto.cz

Když se na podniku zahraničního obchodu Motokov, který v komunistickém režimu zastupoval české automobilky, mluvilo Rallye Dakar, hovořilo se hlavně o Tatře. Její koncepci terénních nákladních vozů tato soutěž lépe vyhovovala.

Jan 5

Dakar 2018: Klymčiw před startem

Auto.cz

Jubilejní 40. ročník rallye Dakar vypukne za pár dní, takže se do Limy, hlavního města Peru, sjíždí závodníci z celého světa.

Jan 14

Jedenáctá etapa Rallye Dakar 2017: Prokop a Klymčiw útočí na elitní desítku

Auto.cz

Automobilový jezdec Martin Prokop se na Rallye Dakar 2017 umístil podruhé za sebou v elitní desítce.

Jan 13

Desátá etapa Rallye Dakar 2017: Klymčiw zářil

Auto.cz

Český motocyklista Ondřej Klymčiw skončil devátý v desáté etapě 39. ročníku Rallye Dakar 2017, což je jeho životní výsledek.

Jan 8

Ohlasy po páté etapě Dakaru 2017: V hlavní roli počasí

Auto.cz

V metropoli jihoamerické země neustále prší, což dokresluje smutný kolorit jediného oficiálního dne odpočinku v osmatřicátém ročníku Rallye Dakar 2017.

Jan 10

Rallye Dakar 2016: Jak je to s penalizacemi na Dakaru?

Auto.cz

Na facebooku pan Jaroslav Joklík, několikanásobný účastník Dakaru v kabině kamionu Liaz nasdílel článek, ve kterém tohle téma rozvedl Tomáš Kocanda, publicista, který deset let podrobně sleduje kategorii motocyklů na Rallye Dakar a…

Jan 10

Dakar živě: Martin Kolomý popisuje nehodu v sedmé etapě (rozhovor)

Auto.cz

Martin Kolomý z týmu Tatra Buggyra Racing se kvůli nehodě v sedmé etapě propadl na celkové sedmnácté místo letošního Dakaru. Vyzpovídali jsme jej po dojetí do bivaku v argentinské Saltě.

Jan 13

Rallye Dakar, 8. etapa: Klymčiw dojel šestnáctý

www.auto.cz

Český motocyklový jezdec Ondřej Klymčiw obsadil 16. místo v osmé etapě Rallye Dakar.