English

O nás bez nás. Starosty štve, že se o čtvrti jedná bez nich

Týden.cz / Domácí

Starostové Letňan a Kbel jsou rozčarováni z toho, že o záměru výstavby vládní čtvrti v Letňanech se jedná bez nich. V příštím týdnu se kvůli možné výstavbě chtějí sejít se starosty dalších dotčených městských částí, tedy se starosty Prahy…

More from Týden.cz / Domácí

Dec 30

Polští vojáci pátrají po možné části objektu, který v pátek narušil u hranic s Ukrajinou polský vzdušný prostor, mělo by se jednat o část ruské střely

Týden.cz

Polští vojáci pátrají po možné části objektu, který v pátek narušil u hranic s Ukrajinou polský vzdušný prostor. Informují o tom dnes servery TVN 24 a Onet s odvoláním na armádu. Náčelník polského generálního štábu Wieslaw Kukula v pátek…

Sep 14

Debata kandidátů na starostu Letňan

Týden.cz

Debata kandidátů na post starosty pražské čtvrti Letňany se uskuteční ve středu 14. září od 19:00. Vedle stávajícího starosty městské části Praha 18 Zdeňka Kučery (ANO) své vize představí lídři kandidátek z dalších politických stran a…

May 6

Z letiště Kbely nebudou kvůli údržbě plochy dva měsíce startovat letadla

Kvůli plánované údržbě plochy nebudou z vojenského letiště Praha Kbely létat letadla. Po dva měsíce budou startovat z ruzyňského a čáslavského letiště.

Oct 19

V městské části Praha 9 u O2 arény by měla vzniknout nová čtvrť s 3500 byty

Týden.cz

Místo nevyužívaných výrobních hal v blízkosti 02 Arény v Praze 9 by měla vzniknout nová čtvrť. Jejím jádrem by mělo být náměstí Emila Kolbena, vzniknout by měly bytové domy, školy a technické centrum.

Jun 16

Nikol Štíbrová je dvojnásobnou mámou!

sedmicka.tyden.cz

Jen pár hodin poté, co se objevila zpráva o porodu Martiny Pártlové, sdílela na svém profilu fotku přímo z porodnice také Nikol Štíbrová.

Jun 6

Jan Smigmator bude dvojnásobným tátou

sedmicka.tyden.cz

Radostných zpráv není nikdy dost. Swingový zpěvák a moderátor Jan Smigmator se s manželkou Kateřinou dočkají druhého potomka. Bude to chlapeček, nebo holčička? A jak se na sourozence těší jejich syn Fred?

Aug 18

Letňany se zaplnily tisíci příznivců kapely Metallica

Týden.cz / Domácí

Okolí letiště v pražských Letňanech se odpoledne zaplnilo tisícovkami příznivců americké kapely Metallica, která tady večer vystoupí v rámci svého turné WorldWired Tour. Tisíce hudebních fanoušků všech generací, často v černých trikách s…

Feb 15

Hřib pochybuje o záměru přestěhovat úředníky do Letňan

www.tyden.cz

Pražský primátor Hřib považuje seznam budov určených k vyprázdnění, který zveřejnil Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových (ÚZSVM), za neúplný. Má pochybnosti o tom, jestli je celý projekt stěhování 10 tisíc státních úředníků do…

Jan 31

O nás bez nás. Starosty štve, že se o čtvrti jedná bez nich

Týden.cz / Domácí

Starostové Letňan a Kbel jsou rozčarováni z toho, že o záměru výstavby vládní čtvrti v Letňanech se jedná bez nich. V příštím týdnu se kvůli možné výstavbě chtějí sejít se starosty dalších dotčených městských částí, tedy se starosty Prahy…

Jan 24

Nemocnici v Letňanech by postavil i provozoval stát

Týden.cz / Domácí

Novou nemocnici, kterou vedení Prahy navrhuje v Letňanech, by měl postavit i provozovat stát. Na čtvrtečním jednání pražských zastupitelů to uvedl primátor Zdeněk Hřib (Piráti).

Dec 28

Bohumín dobudoval další část cyklostezky na chystaném okruhu

Týden.cz / Sport

Cyklisté a bruslaři v Bohumíně na Karvinsku mají k dispozici novou cyklostezku téměř za osm milionů korun o délce 1,6 kilometru. Vede mezi Vrbickým jezerem a řekou Odrou. Jde o dobudování další části chystaného okruhu, řekla mluvčí radnice…

Apr 11

V Letňanech byla zavražděna prodavačka. Podezřelý dopaden

Týden.cz / Domácí

Pražská policie od úterý vyšetřuje vraždu prodavačky v obchodním centru v Letňanech. Pachatel je na útěku, informoval policejní mluvčí Jan Daněk.

Mar 24

Na stavbě v Praze-Letňanech našli neškodnou část letecké pumy

Týden.cz / Domácí

Během archeologického průzkumu na stavbě v pražských Letňanech se našel předmět, který připomíná leteckou pumu.

Mar 22

Příští stanice Čakovice. Bude mít "metro pro krtky" pokračování?

Týden.cz / Domácí

Vedení radnice v Praze-Čakovicích požaduje prodloužit trasu metra C z Letňan do Čakovic. Nová konečná stanice by mohla být v areálu Avie, kde firma do budoucna plánuje výstavbu. Informoval o tom starosta Alexander Lochman.

Jan 28

Škoda po požáru stánků v Letňanech je až deset milionů korun

Týden.cz / Domácí

Páteční požár stánků s občerstvením na výstavišti v Praze Letňanech způsobil předběžnou škodu osm až deset milionů korun, uvedl obchodní a marketingový ředitel provozovatele výstaviště František Martin Přívětivý.

Jan 27

Na výstavišti v Letňanech hořely stánky, dva zranění

Týden.cz

Na výstavišti v Praze - Letňanech vzplanuly čtyři stánky s občerstvením. Požár vznikl při výměně propanbutanové lahve, několik dalších následně explodovalo.

Oct 18

Pražští radní budou jednat o nové podobě části Žižkova

Týden.cz / Domácí

Pražští radní na svém jednání měli projednat urbanistickou soutěž na výstavbu na Nákladovém nádraží Žižkov. Studie by se měla určit strukturu využití pozemků.

May 24

Střežený areál? Haló, Kbely: Máte problém!

Týden.cz

Vojenské letiště v pražských Kbelích je jedním nejstřeženějších areálů v zemi. Tedy mělo by být. Starou nehlídanou štolou jsme totiž došli přímo pod letištní plochu.

Apr 18

Vražda seniora v Letňanech: nejstarší ze tří dívek je ve vazbě

www.tyden.cz

Obvodní soud pro Prahu 9 poslal do vazby osmnáctiletou ženu podezřelou z vraždy dvaasedmdesátiletého muže z Prahy 9.

Mar 27

Hejtman: V Brdech by měla zůstat nedotčená příroda

www.tyden.cz

Středočeský kraj je proti nové výstavbě v Chráněné krajinné oblasti (CHKO) Brdy, která počátkem příštího roku vznikne na území rušeného vojenského újezdu.