English

Předzvěst smrti? Stanislav Zindulka (†86) a Vlastimil Brodský byli zvláštně propojeni

Blesk.cz / Celebrity

Nebyli jen herečtí kolegové, ale pojilo je i velmi silné přátelství. Dokonce tak blízké, že dnes zesnulý Stanislav Zindulka (†86) předem věděl, že jeho kamarád Vlastimil Brodský (†81) chce spáchat sebevraždu. Nyní dokonce prozradil i…

More from Blesk.cz / Celebrity

Jan 18

Zemřel herec a hudebník Norbert Lichý (†59)! Slavní kolegové v slzách

Blesk.cz / Celebrity

Velmi smutnou zprávu o skonu herce a hudebníka Norberta Lichého (†59) přineslo ostravské Divadlo Petra Bezruče, podělilo se o ni na sociální síti.

Jan 14

Herecký svět se zahalil do černé: Kolegové pláčou za Janu Hlaváčovou (†85)!

Blesk.cz

Dva měsíce před 86. narozeninami zemřela herečka Jana Hlaváčová. Poslední roky žila nezapomenutelná umělkyně v ústraní. Její slavní kolegové teď truchlí pro svou dobrou kamarádku a charismatickou herečku.

Sep 15

Pohřeb herce Milana Slepičky: Hrstka kolegů!

Blesk.cz / Celebrity

Ve čtvrtek 14. září ve 14:15 hodin se v motolském krematoriu veřejnost i nejbližší naposledy rozloučili s „velkým hercem malých rolí“ Milanem Slepičkou (†84). V posledních letech (mimo jiné) zazářil v seriálech ZOO a Slunečná, kolegové na…

Jul 21

Kolegové slavného herce v šoku: Zrodil se VAZounar!

Blesk.cz / Celebrity

Před čtyřmi měsíci se obézní Martin Zounar (54) poprvé v životě svěřil do rukou specialisty. K tomu přidal pravidelný pohyb, změnu jídelníčku a výsledky na sebe nenechaly dlouho čekat. Doktor Bobo z Ordinace je doslova vazba a jeho…

Nov 25

Záhadná smrt nadějné herečky (†27) Národního divadla: Kolegové promluvili!

Blesk.cz / Celebrity

Byla mladá, talentovaná a kariéru měla před sebou. Smrt mladé herečky Slovenského národního divadla Moniky Potokárové (†27) zasáhla veřejnost i herecké kolegy, kteří se k nečekané události vyjadřují na sociálních sítích.

Aug 17

Zemřel herec z Balady pro banditu: Františka Derflera (†77) oplakávají kolegové i studenti

Blesk.cz / Celebrity

V Brně v sobotu zemřel herec a divadelní pedagog František Derfler (+77). Informovala o to Janáčkova akademie múzických umění, kde vynikající umělec od roku 2003 vyučoval na Divadelní fakultě.

Mar 15

Předzvěst smrti? Stanislav Zindulka (†86) a Vlastimil Brodský byli zvláštně propojeni

Blesk.cz / Celebrity

Nebyli jen herečtí kolegové, ale pojilo je i velmi silné přátelství. Dokonce tak blízké, že dnes zesnulý Stanislav Zindulka (†86) předem věděl, že jeho kamarád Vlastimil Brodský (†81) chce spáchat sebevraždu. Nyní dokonce prozradil i…

Mar 14

Stanislav Zindulka (†86): Týdny ležel s chřipkou, zabil ho zápal plic!

Blesk.cz

Ve své nejslavnější televizní roli Josefa Pumplměho v seriálu Vlak dětství a naděje pořád běhal, Helena Růžičková mu něžně říkala: Ty můj »Sralbotko«. Smrt Stanislava Zindulku (†86) zastihla na lůžku. „Už nemohl ani vstávat,“ prozradila…

Mar 14

Kolegové oplakávají Zindulku (†86): Ulehl a už nemohl vstát, řekl Zelenka

Blesk.cz / Celebrity

Do hereckého nebe odešla další hvězda. Stanislav Zindulka (†86) zemřel jen dva měsíce poté, co se loučil s diváky na jevišti. Už se necítil nejlépe a chystal se k věčnému spánku. Jeho herečtí kolegové na něj se smutkem v hlase vzpomínají.

Mar 14

Zemřel Stanislav Zindulka (†86): V lednu se loučil s jevištěm

Blesk.cz

Ve věku 86 let dnes zemřel člen hereckého souboru Činoherního klubu Stanislav Zindulka. Jilemnický rodák prý zemřel pokojně v rodinném kruhu. ČTK to řekl ředitel divadla Vladimír Procházka.

Jan 31

Ve stejný den jako Munzar (†85) zemřel i jeho herecký kolega (†85) z Dobrodružství kriminalistiky

Blesk.cz / Celebrity

Z podoby jejich odchodu až mrazí. České herecké nebe se opět rozrostlo - ve stejný den jako slavný herec Luděk Munzar (†85), totiž naposledy vydechl i jeho kolega Antonín Brtoun (†85). Společně si zahráli ve snímku Lev s bílou hřívou.

Jan 5

Herec Stanislav Zindulka (86) po derniéře: Leží v horečkách

Na Silvestra se s velkými ovacemi rozloučil s Divadlem Bez zábradlí, o dva dny později ulehl Stanislav Zindulka (86) s horečkami.

Jan 2

Stanislav Zindulka naposledy na jevišti: Smutné loučení na Silvestra

Kromě loučení s uplynulým rokem si Stanislav Zindulka (86) odbyl také jednu velkou derniéru. Rozhodl se totiž skončit s divadlem a s prkny, která znamenají svět, se rozloučil v Divadle Bez Zábradlí přímo na Silvestra!

Dec 6

Herecký kolega rozvádějící se Vondráčkové řekl, s čím se svěřila: Nevěra tam byla!

Zatímco se jí rozpadalo manželství, musela se usmívat a dělat jako by nic. Dokonce i scénář nového filmu Léto s gentlemanem ale Lucii Vondráčkové (37) předepisoval rozvod! Prozradil to nyní její kolega a kamarád Miroslav Šimůnek (40).

Dec 27

Letos jim zemřeli jejich nejbližší: Jak strávily Vánoce vdova po legendárním herci nebo dcera slavné herečky?

Blesk.cz / Celebrity

Vánoce jsou dobou, kterou většina z nás nejraději tráví v kruhu rodiny. Některým rodinám však letos jeden nebo více členů odešlo a svátky pro ně měly trochu smutný ráz. Jak vypadaly letošní Vánoce u například u rodiny herečky Květy Fialové…

Jun 23

Hvězda Ulice Šárka Vaculíková v objetí s hereckým kolegou!

Blesk.cz / Celebrity

Jak se říká, ať se mládí vydovádí! Herečka a neteř slavného idola Lukáše Vaculíka Šárka (30) to umí roztočit. V jedné ruce drink, druhou ruku obtočenou kolem krku mladého herce Marka Lambory (22)!

Jan 16

Pohřeb herečky Gajerové (†88): Loučila se jen dcera s dětmi, kolegové nepřišli

Blesk.cz

Půl hodiny po dvanácté na Olšanských hřbitovech začal pohřeb s bývalou členkou činohry Národního divadla v Praze Naděždou Gajerovou. S legendární herečkou se přišla rozloučit dcera Veronika Gajerová (53) a její sestra Naďa a bratr Václav.

Mar 26

Ceny Thálie 2016: Nejvyšší ocenění získal Ladislav Županič a Stanislav Zindulka

Blesk.cz

V Národním divadle v Praze byly dnes předány ceny Thálie za mimořádné jevištní výkony předvedené v roce 2015.

Mar 12

Zemřel kolega Reese Witherspoon z filmu Pravá Blondýnka: Čivavímu herci bylo 18 let!

Blesk.cz

Psí kolega Reese Witherspoon zemřel ve čtvrtek, herečka o tom informovala na svém Instagramu. Čivava známá z filmu Pravá blondýnka se dožila úctyhodných 18 let.

Jan 15

Kolegové herečky Šteflové jsou v šoku: Lucie, a prostitutka? To je strašný!

Blesk.cz

To ne! Bleskem oslovení herci a tvůrci odmítají uvěřit, že se Lucie Šteflová (20) živila prostitucí. „Ano, byla jsem Izabel. Potřebovala jsem peníze na potrat,“ přiznala herečka Blesku.