Čeština

Ostrovní souboj i duel Barcelony s United. Liverpool měl při losu štěstí

iDNES.cz / Sport

Barcelona narazí na Manchester United, Juventus s Cristianem Ronaldem vyzve Ajax. Po losu čtvrtfinále Ligy mistrů jsou vysmátí v Liverpoolu, kam přijede portugalské Porto. Manchester City se utká s Tottenhamem.

Více z iDNES.cz / Sport

26. 4.

Je tu semifinále Ligy mistrů, Manchester City vyzve Real Madrid

iDNES.cz / Sport

Semifinálová klání fotbalové Ligy mistrů odstartuje úterní šlágr mezi loňským finalistou Manchesterem City a Realem Madrid, který je s 13 triumfy nejúspěšnějším celkem elitní soutěže. Úvodní souboj lídrů anglické a španělské ligy začne v…

13. 4.

Manchester City a Liverpool jsou blízko. Projdou do semifinále Ligy mistrů?

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Manchesteru City i Liverpoolu budou po strhujícím vzájemném nedělním souboji v Premier League ve večerních odvetách čtvrtfinále Ligy mistrů hájit vítězství z prvního zápasu. Finalisté posledního ročníku vedou nad Atlétikem 1:0,…

5. 4.

Začíná čtvrtfinále Ligy mistrů, do akce jdou Manchester City i Liverpool

iDNES.cz / Sport

Fotbalová Liga mistrů dospěla do čtvrtfinále. Jako první jdou do akce v úterý večer anglické kluby Manchester City a Liverpool, který se představí na Benfice Lisabon. City hraje doma s Atlétikem Madrid.

26. 8.

Los Ligy mistrů: Chelsea vyzve Juventus, Manchester City narazí na PSG

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Chelsea, poslední vítězové Champions League, narazí ve skupině nového ročníku mimo jiné na Juventus. Zajímavé souboje nabídne „áčko“ s Manchesterem City či Paříží, nebo skupina E, v níž se potkají Bayern Mnichov s Barcelonou.

29. 5.

Chelsea slaví. Anglické finále Ligy mistrů proti City rozhodl Havertz

iDNES.cz / Sport

Nebyli favoritem, právě naopak. A přesto fotbalisté Chelsea po finále Ligy mistrů jásají. Jediný gól německého šikuly Kaie Havertze rozhodl o tom, že klub z Londýna přetlačil v ryze anglickém souboji v Portu Manchester City.

7. 5.

Barcelona, Real a Juventus se nezřekly Superligy, hrozí jim vyloučení z Ligy mistrů

iDNES.cz / Sport

Barcelona, Real Madrid a Juventus se oficiálně nezřekly účasti v superlize a budou čelit disciplinárnímu řízení evropské fotbalové unie UEFA. Podle agentury Reuters mohou být všechny tři velkokluby vyřazeny z Ligy mistrů.

6. 4.

Začíná čtvrtfinále Ligy mistrů. Real vyzve Liverpool, City hostí Dortmund

iDNES.cz / Sport

Startuje čtvrtfinále fotbalové Ligy mistrů, úvodní zápasy nejlepších osmi mužstev kontinentu se odehrají během úterý a středy. Jako první jdou dnes večer do akce Real Madrid proti Liverpoolu a Manchester City proti Dortmundu.

19. 3.

Bayern ve čtvrtfinále Ligy mistrů vyzve PSG, Real narazí na Liverpool

iDNES.cz / Sport

Reprízu loňského finále nachystal poťouchlý los Ligy mistrů, obhájce trofeje Bayern Mnichov se ve čtvrtfinále utká s Paris St. Germain. Real Madrid zase v opakování finále z roku 2018 narazí na Liverpool, Manchester City vyzve Dortmund a…

25. 11.

City stačí k osmifinále Ligy mistrů bod, blízko je i Bayern a Liverpool

iDNES.cz / Sport

Další tři celky si ve středečních zápasech Ligy mistrů můžou zajistit postup ze skupiny. Osmifinále mají už před 4. kolem na dosah obhájce Bayern Mnichov, loňský šampion Liverpool a také ambiciózní Manchester City.

24. 11.

Osmifinále Ligy mistrů mají jisté Juventus, Barcelona, Chelsea i Sevilla s Vaclíkem

iDNES.cz / Sport

Ve dvou skupinách fotbalové Ligy mistrů je o postupujících jasno. Juventus zvládl utkání s Ferencvárosem a zvítězil 2:1, Barcelona triumfovala 4:0 nad Dynamem Kyjev. Až v nastavení rozhodla o jistotě vyřazovací fáze Chelsea vítězstvím 2:1,…

14. 2.

Malér City. Anglický fotbalový gigant nesmí dva roky do Ligy mistrů

iDNES.cz

Obhájce titulu v anglické Premier League, jeden z nejbohatších fotbalový klubů planety má velké problémy. Manchester City byl na příští dva ročníky vyloučen z evropských pohárů, resp. z Ligy mistrů. Evropská fotbalová unie (UEFA)…

31. 5.

Anglické finále Ligy mistrů. Liverpool ho chce tentokrát vyhrát

iDNES.cz

Podruhé za sebou, počtvrté za posledních čtrnáct let. A právě v roce 2005 fotbalisté Liverpoolu vyhráli Ligu mistrů naposledy. Nyní, v anglickém souboji s Tottenhamem, chtějí dát zapomenout na dva předchozí nezdary a soutěž zase ovládnout.

14. 5.

Liga mistrů bez anglického šampiona? Manchesteru City hrozí trest od UEFA

iDNES.cz / Sport

Kvůli porušení pravidel finančního fair play, kterým UEFA kontroluje zdravé hospodaření klubů, hrozí Manchesteru City, čerstvému anglickému šampionovi, zákaz startu v jednom z příštích ročníku Ligy mistrů. Vyšetřovací komise Unie…

1. 5.

Těžké váhy v druhém semifinále Ligy mistrů: Barcelona vyzve Liverpool

iDNES.cz / Sport

Jedni o víkendu obhájili domácí mistrovský titul, druzí o něj v napínavém finiši dál bojují. Barcelona a Liverpool se ve středu potkají v úvodním semifinále Champions League, duel se hraje od 21 hodin.

9. 4.

Anglické čtvrtfinále. Pokračuje Liga mistrů, Tottenham narazí na City

www.idnes.cz

Teprve potřetí v historii a znovu po deseti letech je čtvrtfinále Ligy mistrů z poloviny anglické. Tři ostrovní kluby nastoupí v úterý, ten čtvrtý o den později. Těšíte se?

3. 4.

Manchester City zdolal Cardiff a vrátil se do čela anglické ligy

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Manchesteru City zdolali v anglické lize Cardiff 2:0 a vrátili se do čela tabulky. Obhájci titulu po 32 odehraných zápasech vedou o bod před Liverpoolem. Tottenham při premiéře na novém stadionu přehrál Crystal Palace také 2:0 a…

4. 4.

Liverpool v Lize mistrů smetl City, Barcelona děkuje za vlastní góly

iDNES.cz / Sport

Bez gólu, dokonce bez střely na bránu. Tvrdou ránu dostaly ambice fotbalistů Manchesteru City v Lize mistrů. Takřka jistý šampion Premier League v úvodním čtvrtfinále podlehl v Liverpoolu nečekaně vysoko 0:3. Ve druhém středečním utkání…

6. 3.

Bez překvapení. Do čtvrtfinále Ligy mistrů prošly Real Madrid a Liverpool

iDNES.cz / Sport

Prvními čtvrtfinalisty Ligy mistrů jsou od úterka fotbalisté Realu Madrid a Liverpoolu. Španělský klub porazil i podruhé ambiciózní Paříž (2:1), to Angličanům stačila k postupu domácí bezgólová remíza s Portem.

12. 9.

Manchester United bojuje ve šlágru anglické ligy proti Liverpoolu

iDNES.cz / Sport

Anglická fotbalová liga žije šlágrem víkendu. Manchester United hostí v 5. kole Liverpool. Průběh zápasu můžete sledovat on-line.

6. 6.

Evropě vládne Barcelona, ve finále Ligy mistrů porazila Juventus 3:1

fotbal.idnes.cz

Na evropský fotbalový trůn se po čtyřech letech vrátila Barcelona, která ve finále Ligy mistrů porazila Juventus 3:1. Nejprestižnější klubovou soutěž planety ovládla popáté v historii. Titul zůstává ve Španělsku, loni vyhrál Real Madrid.