English

Velká starost o zdraví známé celebrity: Komu tají smrt Postráneckého (†75)?

Blesk.cz

Čtyři desítky let se kamarádili a vzájemně se o sebe strachovali. Právě proto se teď všichni zdráhají s těžce nemocnou Marií Poledňákovou (77) o Václavu Postráneckém (†75), který v úterý zemřel, vůbec hovořit.

More from Blesk.cz

Dec 6

Strach o Marii Rottrovou: Kvůli nemoci ruší koncerty!

Zpěvačka Marie Rottrová (82) má pro fanoušky špatnou zprávu! „Od soboty se léčím z covidu. Musíme, bohužel, přeložit pár koncertů,“ prozradila smutně na sítích.

Nov 1

Herec Bahúl se vrací do Ordinace: Zpátky po těžké nemoci!

Jeho šarmu podlehla nejedna divačka! Milan Bahúl (63) se jako doktor Pusenský alias Pusáč po dlouhých 12 letech vrací zpátky do Ordinace v růžové zahradě. A skoro není k poznání!

Nov 18

Vdova po Postráneckém o přátelství s Poledňákovou (†81): Václava její „NE“ ranilo

Blesk.cz / Celebrity

Tak se zamiloval do komedie století, že herec Václav Postránecký (†75) napsal pokračování – S tebou mě baví svět 2. A nebýt hercovy manželky Heleny Postránecké (75), tak by si dnes toto tajemství režisérka Marie Poledňáková (†81) vzala do…

Nov 17

Rozloučení s Marií Poledňákovou (†81): Kde zůstali Preissová s Němcem?!

Blesk.cz / Celebrity

Plejáda hvězd přišla dát poslední sbohem režisérce Marii Poledňákové (†81). Chyběly jen hvězdy filmů Jak vytrhnout velrybě stoličku a Jak dostat tatínka do polepšovny Jana Preissová (74) a František Němec (79). Proč nedorazili?

Nov 15

ONLINE Poslední rozloučení s Marií Poledňákovou (†81): Kdo jí přišel vzdát hold?

Blesk.cz

Oblíbená režisérka Marie Poledňáková (†81), která stojí za komedii století S tebou mě baví svět či filmy s Tomášem Holým (†21) Jak vytrhnout velrybě stoličku či Jak dostat tatínka do polepšovny, se v úterý dočká svého posledního rozloučení…

Jan 8

Nejmladší český milionář Václav Staněk: Zbohatl i díky vážné nemoci!

Blesk.cz

Raketově zbohatl. V Milionáři mezi námi se Václav Staněk (22) ale musel spokojit s 550 Kč na týden. Peklem si prošel i v civilu. K podnikání ho přivedla nemoc, která pohřbila jeho sportovní kariéru.

Jul 8

Herec Cameron Boyce (†20) zemřel v záchvatu ve spánku: Detaily záhadné nemoci

Jen pár hodin před smrtí zveřejnil americký herec Cameron Boyce na instagramu svůj portrét. Druhý den se komentáře pod fotkou začaly plnit vyjádřením upřímné soustrasti. Mladičký miláček Hollywoodu zemřel ve spánku při záchvatu. Rodina…

May 15

Dva pohřby Postráneckého (†75): Rodina se loučila v krematoriu, Národní praskalo ve švech!

Blesk.cz

Rodina, přátelé a kolegové se v Národním divadle rozloučili s legendárním Václavem Postráneckým (†75), který podlehl 7. května dlouhému boji se zákeřnou nemocí. Po obřadu ve Zlaté kapličce se rodina přesunula na soukromý obřad do pražského…

May 15

Dva pohřby Václava Postráneckého (†75): Noblesa v Národním, pak emoce v krematoriu!

Blesk.cz

Letos zažilo Národní divadlo už podruhé velký smutek. Po velkolepém pohřbu Luďka Munzara (†85) se zde totiž veřejnost, rodina, přátelé a kolegové rozloučili s hvězdou »komedie století« Václavem Postráneckým (†75). Tři hodiny po skončení…

May 9

Pohřeb Václava Postráneckého (†75) bude v Národním divadle, které tolik miloval

Oblíbený herec Václav Postránecký (†75) zemřel po ročním boji s těžkou nemocí v úterý večer. Jeho kolegové, kamarádi i rodina teď truchlí a řeší, kdy se budou moci se zesnulým naposledy rozloučit. Na kdy je naplánovaný pohřeb?

Apr 24

Zemřel herec a dabér Kepka! Pohádkový Rumplcimprcampr podlehl dlouhé nemoci

Blesk.cz / Celebrity

Další smutná zpráva zasáhla českou uměleckou scénu. Poté, co loni v červnu zemřela Gabriela Vránová (†78), odešel na věčnost nyní i její švagr Jaroslav Kepka (†83). Jeho skonu, o němž informoval Radiožurnál, předcházela dlouhá nemoc.

Nov 9

Václav Postránecký (75): Vážnou nemoc léčil jako chřipku!

Blesk.cz

Všichni mysleli, že se potýká jen s chřipkou. Přitom to byly první příznaky vážné nemoci! Václav Postránecký (75) trpěl už při natáčení filmu Ten, kdo tě miloval. Přesto jel naplno!

Aug 30

Pohublý Postránecký o své zákeřné nemoci: Poprvé přiznal chemoterapie!

Blesk.cz / Celebrity

Pere se statečně jako lev. Ačkoliv Václava Postráneckého (74) zasáhlo závažné onemocnění, snaží se neopouštět svou milovanou práci a dál natáčí nový seriál Krejzovi. A i když o své nemoci nemluví, nyní poprvé přiznal, že dochází na…

Aug 12

Václav Postránecký (74): První rozhovor o těžké nemoci! Co musel slíbit rodině...

Blesk.cz / Celebrity

Klobouk dolů před ním! Václav Postránecký (74) se kvůli zákeřné nemoci podrobil operaci v dutině břišní a teď podstupuje náročnou léčbu. Přesto herec přijal roli v novém seriálu TV Prima Krejzovi a je téměř denně na place.

Jun 29

Václav Postránecký po dlouhé době na veřejnosti: Takhle ho nemoc změnila!

Blesk.cz

Je to už více než měsíc, co na veřejnost prosákla informace, že hvězda komedie S tebou mě baví svět Václav Postránecký (74) podstoupil náročnou operaci břicha a že bojuje s vážnou nemocí. Na nějaký čas musel opustit i divadelní prkna. Teď…

Jun 6

Vážná nemoc Václava Postráneckého: Kamarád Větvička mu poslal dojemný vzkaz!

Myslí na něj a drží mu palce. „Václavu Postráneckému přejeme, aby se zase vrátil mezi nás,“ vzkázal za všechny televizní spolupracovníky botanik Václav Větvička (80).

Jun 3

Léčba prací: I přes vážnou nemoc bude Václav Postránecký (74) dál natáčet

Postavil se k tomu jako chlap! Václav Postránecký (74) se rozhodl, že se nemoci postaví tím, co dělá nejraději: herectvím. Pracovat bude i nadále, věří, že mu to pomůže. „Je jen na mně, abych se k celé věci postavil statečně a čelil tomu…

Jun 1

Přiznání Václava Postráneckého (74): Boj s vážnou nemocí! Nechci se skrývat, čelím tomu

Herec Václav Postránecký (74) se pere se zákeřným onemocněním, které změnilo jeho život. Ale nevzdává se. Pevně věří jak lékařům, tak své chuti dál žít a pracovat.

Apr 11

Herec Bolek Polívka poprvé o své vážné nemoci: Jsem vyřazen ze života!

Blesk.cz / Celebrity

Nenápadné zdravotní potíže vyústily v drsnou diagnózu: lymská borelióza! Bolka Polívku (66) zcela vyřadila z běžného provozu. Kvůli bolestem rušil představení a přišel o všechny radosti života.

Feb 26

Zemřel trenér Rockyho: Herec Tony Burton (†78) podlehl dlouhé nemoci

Blesk.cz / Celebrity

Filmový trenér legendárního Rockyho odešel do nebe. Americký herec Tony Burton (†78), který se objevil v celkem šesti filmech po boku Sylvestera Stalloneho (69), zemřel po dlouhé nemoci.