English

Nechtěli mě v televizi, tak jsem se stal zpěvákem, říká Leoš Mareš

iDNES.cz

Léta se snažil dokázat, že není zpívající blázen v kožichu, nýbrž především moderátor. A pak se před třemi lety něco stalo. Leoš Mareš (43) začal vyprodávat koncertní haly. „Vůči profesionálním zpěvákům je to vlastně nefér,“ řekl pro…

More from iDNES.cz

Mar 24

Moderátor Leoš Mareš poprvé ukázal dceru Alex

www.idnes.cz

Leoš Mareš (45) se před dvěma týdny stal trojnásobným tatínkem. Druhá manželka Monika (40) mu porodila dceru Alex. Moderátor se nyní poprvé pochlubil společnou fotkou.

Mar 10

A je to, oznámil moderátor Leoš Mareš narození třetího potomka. Má dceru

www.idnes.cz

Moderátor Leoš Mareš (45) oznámil ve čtvrtek odpoledne na Instagramu narození svého třetího potomka. Pro moderátorovu druhou manželku Moniku Marešovou (40), za svobodna Koblížkovou, je to první dítě, Mareš má už dva syny z prvního…

Nov 26

Leoš Mareš vysvětluje elektromobilitu na Škodě Enyaq

iDNES.cz / Auto

Tlak na rozšíření elektromobilů se stále stupňuje. Bateriové SUV Enyaq má u Škody absolutní prioritu úplně ve všem. České zastoupení značky tak nasazuje těžkou váhu – v dlouhém propagačně-osvětovém videu vysvětluje, jak se s autem na…

Oct 14

Leoš Mareš se pochlubil šťastnou novinou. Bude trojnásobným tatínkem

iDNES.cz

Leoš Mareš (45) a jeho druhá manželka Monika (40) čekají miminko. Moderátor se zprávou pochlubil v ranním vysílání Evropy 2 a později na sociálních sítích. Jeho třetí potomek se narodí na jaře.

Oct 12

Byl neuvěřitelně roztomilý a chytrý, říká o Leoši Marešovi jeho babička

www.idnes.cz

V létě jí bylo 89 let. Když jí její vnuk, populární moderátor Leoš Mareš, přijel popřát, domluvili se, že vystoupí na jeho koncertu. Nezůstalo u jednoho. Libuše Havránková se nakonec na pódium za doprovodu houslisty postavila

Feb 25

Mrzí mě, že na plesy nemáme s manželkou čas, postěžoval si Leoš Mareš

www.idnes.cz

Leoš Mareš (43) přiznává, že na soukromé návštěvy plesů nemá s manželkou Monikou (38) v současné době čas. V rozhovoru pro iDNES.cz prozradil moderátor a zpěvák své plány na letošní rok a zavzpomínal i na svůj maturitní ples.

Sep 5

Leoš Mareš před koncerty tajil nemoc. Nechtěl jsem vyděsit lidi, říká

iDNES.cz

Leoš Mareš (43) letos odehrál tři velkolepé koncerty v O2 areně, které byly hned vyprodány. Moderátor až nyní na Óčku řekl, že kvůli nemoci si je neužil tak, jak si představoval. Co přesně mu bylo, ovšem neprozradil.

May 17

GLOSA: Leoš Mareš na koncert v O2 areně přivedl i Freddieho Mercuryho

iDNES.cz / Kultura

Po roce je Leoš Mareš opět v O2 areně. Ve čtvrtek v Praze absolvoval první ze série tří koncertů. Měl vyprodáno a narvanou halu bavil od začátku do konce nadupanou show. Hudebně se tu odehrálo kupodivu dost, ale především u hostů.

May 16

Nechtěli mě v televizi, tak jsem se stal zpěvákem, říká Leoš Mareš

iDNES.cz

Léta se snažil dokázat, že není zpívající blázen v kožichu, nýbrž především moderátor. A pak se před třemi lety něco stalo. Leoš Mareš (43) začal vyprodávat koncertní haly. „Vůči profesionálním zpěvákům je to vlastně nefér,“ řekl pro…

Oct 22

KVÍZ: Kde si bral Mareš Koblížkovou? Znáte hvězdy let 2008–2018?

iDNES.cz

I v posledním kvízu na téma československé osobnosti 1918-2018 si můžete ověřit své vědomosti o celebritách. Připomeňte si při příležitosti oslav 100. výročí vzniku Československa známé tváře, které dnes platí za hvězdy.

Feb 22

Leoš Mareš potvrdil svatbu. Monika je moje Superstar, napsal

iDNES.cz

Moderátor Leoš Mareš (41) se nejdřív snažil svou druhou svatbu utajit a vůbec ji ani nekomentoval. Nyní ovšem fanouškům na sociálních sítích potvrdil, že se s Monikou Koblížkovou (36) vzali.

Feb 21

Leoš Mareš se podruhé oženil. Moniku Koblížkovou si vzal na zámku

iDNES.cz

Leoš Mareš (41) je od úterý podruhé ženáčem. Na zámku v Litomyšli si vzal svou přítelkyni Moniku Koblížkovou (36). Moderátor požádal bývalou módní redaktorku o ruku loni v říjnu.

Oct 29

Leoš Mareš se zasnoubil s přítelkyní Koblížkovou: Těhotná není

iDNES.cz

Přítelkyně Leoše Mareše (41) Monika Koblížková (36) se konečně dočkala. Moderátor ji o víkendu požádal o ruku v Mariánských Lázních, kde pro ni kromě prstenu přichystal i soukromý ohňostroj. Fanouškům na sociálních sítích pak dopodrobna…

Aug 24

Leoš Mareš zapózoval s novým Samsungem v New Yorku

iDNES.cz

Nejnovější samsung je na světě a po krátkém vyzkoušení vám přinášíme naše první dojmy. Mimo jiné jsme měli šanci také vyfotit Note 8 v rukou Leoše Mareše, který byl na premiéře také. Důvod je prostý, Mareš s českou pobočkou Samsungu…

Mar 27

Konec po devíti letech. Leoš Mareš se s manželkou dohodl na rozvodu

revue.idnes.cz

Manželství Leoše Mareše (40) a Moniky Marešové (42) po devíti letech skončí rozvodem. Moderátor a jeho manželka, s níž nežije ve společné domácnosti a se kterou má dva syny, se dohodli na klidném rozchodu.

Feb 8

Leoš Mareš ohlásil svůj první koncert, k lístku za milion bude kožich

iDNES.cz / Kultura

Moderátor Leoš Mareš na své narozeniny 27. dubna přichystal do pražského Fora Karlín svůj první a jak říká jediný koncert v životě. „Nechci tomu říkat comeback, protože to nic takového není,“ tvrdí Mareš o akci, kde chce živě přehrát svoje…

Sep 30

Být s Leošem je práce na plný úvazek, říká o Marešovi Koblížková

iDNES.cz

Módní redaktorka Monika Koblížková (35) a moderátor Leoš Mareš (40) tvoří pár už více než rok. Stále jim to prý klape jako na začátku. Monika přitom prozradila, že ještě před pár lety by s Leošem na rande nešla.

Nov 16

Show Leoše Mareše na Primě skončila a jde na Barrandov

iDNES.cz / Kultura

Rozchod Primy a Show Leoše Mareše, o němž iDNES.cz informoval minulý týden, neodvrátilo ani několikadenní jednání s producentem pořadu z TV Mňam. Moderátorův cyklus na Primě skončil, prakticky ihned přejde na TV Barrandov.

Sep 14

Show Leoše Mareše nakonec odstartuje na Primě. Po půlnoci

iDNES.cz / Kultura

Před časem oznámila nová lifestylová stanice Mňam, že nasadí původní pořad moderátora Leoše Mareše. Těsně před startem je všechno jinak: premiéru Show Leoše Mareše dnes pět minut po půlnoci uvede Prima.