English

Peštová se chtěla pochlubit dcerou: Reakce slavné kolegyně je zarážející!

Blesk.cz

Pyšní rodiče Daniela Peštová (48) a Pavol Habera (56) na sociální síti popřáli své dceři Elle k 17. narozeninám. Jelikož se dívka téměř neobjevuje na veřejnosti, tak mnozí byli její aktuální podobou šokováni.

More from Blesk.cz

May 26

Krásná Daniela Peštová (52) překvapila: Otevřeně o plastikách! Kolik jich podstoupila?

Blesk.cz / Celebrity

Topmodelka Daniela Peštová (52) je slavná svou přirozenou krásou. Jak ale víme, v branži je tlak na vzhled opravdu extrémní a plastiky a kosmetické zákroky proto nejsou žádnou výjimkou... Kolik jich má Daniela na svém kontě?

Jul 4

Krásná, ale opuštěná Daniela Peštová ve Varech! Proč s ní není Habera?

Blesk.cz

Randění bez dětí, tak před rokem Daniela Peštová (51) a Paľo Habera (60) pojali karlovarský filmový festival. Bohužel letos je v Karlových Varech krásná modelka sama.

Apr 26

Čerstvý šedesátník Pavol Habera: Kdo je matkou jeho krásné dcery Zuzany?!

Blesk.cz / Celebrity

Slovenský zpěvák a lídr kapely Team Pavol Habera (60), jenž před pár dny oslavil kulaté životní jubileum, neodmyslitelně patří v očích všech svých fanoušků po bok překrásné a nestárnoucí modelky Daniely Peštové (51). Ještě předtím, než se…

Oct 4

Modelka zahradníkem? Krásná Peštová se nebojí ani špinavé práce!

Že je modelka Daniela Peštová (50) jenom krásným „ramínkem na šaty“? I když o sobě tato kráska prohlašuje, že neumí nic jiného nežli modeling, opak je pravdou! Klidně vezme do ruky zahradní náčiní a předvede se fanouškům tak, jak ji…

Sep 6

Krásná dcera Ivany Christové (51) Daniela: 7 měsíců po narození dcery Zoji předvedla super postavu v plavkách!

Jediná dcera někdejší Miss Československou 1989 Ivany Christové (51) Daniela (28) by z fleku mohla dělat modelku i po porodu dcery Zoji (7 měsíců). V jednodílných plavkách předvedla v jak skvělé je kondici.

Aug 27

Svůdná Daniela Peštová ve Varech: Mezi filmy se louhuje nahá ve vaně!

www.blesk.cz

Nuda ve Varech? Ani za mák! Prostor mezi premiérami filmů vyplňuje modelka Daniela Peštová (50) focením neřestného lenošení ve vaně.

Aug 26

Roman Šebrle ve Varech bez manželky: Řádil s krásnou blondýnkou!

Blesk.cz

Ženatý moderátor zpravodajství na Primě Roman Šebrle (46) si zopakoval svou minulost a roztočil to ve Varech. Středeční večer strávil v baru blízko Thermalu ve společnosti kamarádů a půvabné blondýnky v klobouku.

Aug 25

Filip Kaňkovský to rozjel ve Varech: Krásná přítelkyně se nudila!

Blesk.cz

Dlouho očekávaný karlovarský filmový festival je tu! A mnoho českých celebrit si sem přijelo, jak se říká, upustit páru. Po dvouleté pauze, kterou zapříčinila pandemie koronaviru, to ostatně bylo potřeba. V rozdováděné náladě se nám…

May 25

Daniela Peštová popírá padesátku: Dokonalé tělo v modrých plavečkách!

Blesk.cz / Celebrity

Mít v padesáti letech krásně vyrýsovaný pekáč buchet? Úplná brnkačka. Tedy, pokud oplýváte stejným zapálením do zdravého životního stylu jako modelka Daniela Peštová.

Nov 16

Daniela Peštová se činí i po padesátce: Zase je andílkem! Co na to Habera?

Blesk.cz / Celebrity

Do starého železa rozhodně nepatří! Před měsícem oslavila Daniela Peštová padesátku. S gratulací jí přiletěla do klína i nabídka, která se neodmítá. Zase patří ke kráskám z Victoria's Secret!

Oct 14

Krásná Daniela Peštová slaví „50“: Neskutečné tělo a jedno velké tajemství s Haberou!

Blesk.cz / Celebrity

Nafotila desítky titulních stran, reklamních kampaní, byla andílkem Victoria's Secret a její tělo se objevilo i na titulce prestižního plavkového magazínu Sports Illustrated. Ano, to všechno jsou pracovní střípky ze života topmodelky…

Apr 16

Skvost, který si hýčká Habera: Daniela Peštová předvedla zadeček!

Blesk.cz / Celebrity

Na blížící se padesátku vůbec nevypadá! Daniela Peštová (49) odhalila svůdné křivky v posteli. Krajkové růžové kalhotky na fotce přímo zářily.

Mar 17

Krásná, ale bez talentu: Rozzuřený Habera si v SuperStar podal arogantní modelku!

www.blesk.cz

SuperStar, to není jenom boj mezi účastníky, ale i boj s porotou. Paľo Habera (57) je tvrďák, a když se mu něco nelíbí, bez ostychu to projeví. Někdy si ale postěžuje i adept na zpěváka roku. Jako tahle dívčina, která to v soutěži zkouší…

Jun 29

Dejdar a jeho krásná Daniela: Ve Varech slaví 25 let manželství! Řekli, kdy se Martin nejvíc opil!

www.blesk.cz

Martin Dejdar (54) s manželkou Danielou (48) oslaví na festivalu v Karlových Varech 25 let od své svatby! Na žárlivost tak v jejich vztahu není místo, a proto Daniela Martina nechá na festivalu samotného a odjede domů!

Jan 11

Mahulena Bočanová na unikátních fotkách: Krásná a divoká, shodují se kolegyně

Blesk.cz / Celebrity

Tenkrát holčička, dneska dámička, okomentoval černobílé snímky Mahuleny Bočanové (51) jeden z jejích fanoušků. Herečka totiž zalovila v archivu a vytáhla na světlo fotky, kdy jí bylo sladkých sedmnáct.

May 27

Provokatér Pavol Habera: Prstem prozkoumal Peštové dutinu nosní!

Blesk.cz / Celebrity

Ti dva se spolu opravdu nenudí. Zpěvák Pavol Habera (55) svoji partnerku Danielu Peštovou (46) umí tedy pořádně pozlobit. A ani to nevypadá, že by to světové topmodelce nějak vadilo. Strčil jí prst do nosu a ona ani nemrkla.

Oct 14

Daniela Peštová slaví 46! Co si nadělila za dárek a co jí popřál Habera?

Blesk.cz / Celebrity

Topmodelka Daniela Peštová dnes slaví 46. narozeniny. Při pohledu na její dokonalou a sportem zpevněnou postavu se nechce věřit, že jí je tolik a hlavně že je matkou tří dětí!

Oct 13

Zpěvák Pavol Habera může být právem hrdý! Tohle krásné miminko je jeho vnučka

Blesk.cz / Celebrity

Frontman kapely Team Pavol Habera (54) je už dvojnásobným dědečkem. Dcera Zuzana (31) před několika dny porodila dceru Elisabet. Z prvního manželství už má sedmiletého syna Matthiase.

Dec 3

Začátky krásné Peštové: Dělala vlasovou modelku, mrkněte na její výtvory

Byla odjakživa jako obrázek. Supermodelka Daniela Peštová (45) se už krásná narodila, a tak bylo jasné, že její životní dráha se bude ubírat směrem módy. Dnes stále patří mezi nejkrásnější ženy u nás, ale jak vypadala ve svých začátcích?

Sep 13

Habera se v Superstar nestačil divit: Soutěží Daniela Peštová

Blesk.cz

To byl pořádný šok! „Dobrý den, jmenuji se Daniela Peštová,“ představila se soutěžící SuperStar a Pavol Habera (53) málem omdlel, když zaslechl jméno své partnerky.