English

Zdeněk Troška nekompromisně o Daně Morávkové: U mě si už nezahraje!

Blesk.cz / Celebrity

Kdo by si nepamatoval na zlou Doru z pohádky Z pekla štěstí? Jenže režisér Zdeněk Troška (66) nyní všechny překvapil tvrzením, že její představitelku Danu Morávkovou (48) už by znovu neobsadil. Kvůli čemu?

More from Blesk.cz / Celebrity

Jan 11

Zdeněk Mahdal: Výměna blondýnek!

Blesk.cz / Celebrity

Na letní románek s vnadnou Lenkou Dragounovou, která se ráda točí okolo slavných mužů, už jen s lišáckým úsměvem vzpomíná. Herec Zdeněk Mahdal (63) má totiž novou přítelkyni.

May 18

Zdeněk Troška slaví 70: Kamarádky mi přebíraly kluky!

Blesk.cz / Celebrity

Režisér Zdeněk Troška oslavil 18.5. sedmdesátku. Má na kontě pětadvacet filmů, a přestože od jeho poslední klapky uběhly už čtyři roky, ani jednou se mu nezastesklo. Proč měl mnohokrát chuť režisérskou taktovku odhodit a za co se mu pár…

May 11

Režisér Zdeněk Troška slaví „70“ a přiznává: Táta nepřijal, že jsem gay...

Blesk.cz / Celebrity

Na prahu sedmdesátky Zdeněk Troška promluvil o tom, jak jeho rodiče přijali, že se mu líbí muži. Zatímco maminka to vzala skvěle, táta se s tím nikdy nesmířil! Když jeho syn přivedl domů partnera, odcházel pryč...

Jan 11

Zdeněk Pohlreich vysvětluje: Proč jsem odešel z Primy?!

Blesk.cz / Celebrity

Populární český šefkuchař a bývalá tvář televize Prima Zdeněk Pohlreich (65) mění po třinácti letech působiště a míří na obrazovky k největšímu konkurentovi, televizi Nova. Co ho k tomu přimělo?

Dec 29

Zdeněk Troška (68) v režisérském důchodu: Pilně čtu, než mě klofne Alzheimer!

Blesk.cz / Celebrity

V páté třídě měl jasno, že jednou bude režisérem. Dnes, v osmašedesáti, se rozhodl, že s filmováním končí. Zdeněk Troška si prý chce v klidu užívat důchodu a za léta nakoupených knih. Po třiceti letech od dokončení filmu Slunce, seno…

Aug 20

Zdeněk Troška nekompromisně o Daně Morávkové: U mě si už nezahraje!

Blesk.cz / Celebrity

Kdo by si nepamatoval na zlou Doru z pohádky Z pekla štěstí? Jenže režisér Zdeněk Troška (66) nyní všechny překvapil tvrzením, že její představitelku Danu Morávkovou (48) už by znovu neobsadil. Kvůli čemu?

Mar 19

Rozděleni při porodu?! Manžel Morávkové vypadá jako Zdeněk Troška!

Blesk.cz / Celebrity

Na představení nové kolekce kabelek, které vycházely z návrhů herečky Dany Morávkové (47), se objevil i její manžel Petr Malásek (54) se svou novou vizáží. Jenže ve skutečnosti teď vypadá jako mladší verze režiséra Zdeňka Trošky (65)!

Feb 26

Zdeněk Troška je zdrcený ze smrti Jiřího Pomeje (†54): Byli jsme velcí kamarádi

Blesk.cz / Celebrity

Byl to bojovník, který se jen tak nevzdával. S rakovinou bojoval až do posledního výdechu. Přesto byla zákeřná nemoc silnější. Jiří Pomeje (†54) jí podlehl v úterý. Jeho smrt zasáhla mnoho slavných osobností. Těžce ji nese režisér Zdeněk…

Feb 25

Zadlužený Zdeněk Godla z Mostu!: Kvůli seriálu přišel o peníze od státu

Blesk.cz / Celebrity

Díky seriálu Most! se přes noc stal hvězdou. Kvůli roli Luďanova parťáka Franty ale Zdeněk Godla (43) přišel o peníze od státu a stále mu na dveře klepou exekutoři.

May 16

Oslavenec Zdeněk Troška se rozohnil: Schytala to obávaná filmová kritička!

Blesk.cz / Celebrity

Režisér Zdeněk Troška v pátek oslaví 65. narozeniny. Při této příležitosti žádnou oslavu dělat nebude, protože jak sám říká, svátky ani narozeniny nikdy neslaví a nerad dostává dárky. Během rozhovoru se rozpovídal i o kriticích, kteří jeho…

Oct 9

Zdeněk Troška zničený smrtí maminky: Pohřbí ji pod okny!

Přestože Zdeňku Troškovi (64) zemřela před týdnem maminka Růženka (†89), bude stále s ní. „Budu na maminku koukat z okna a v duchu jí předčítat své scénáře, jak jsem byl zvyklý,“ řekl režisér.

Jun 13

Režisér Zdeněk Troška: Do penze až v 79 letech!

Blesk.cz

Čertoviny. Tak se jmenuje pohádka, kterou právě na různých místech v Čechách natáčí režisér Zdeněk Troška (64), i když je vlastně už důchodce!

Jan 26

Zdeněk Troška zuří: Nova mě zneužívá, ale platit se jí nechce!

Blesk.cz / Celebrity

Zdeněk Troška (63) je zkušený a schopný režisér, který má za sebou plno projektů. TV Nova to moc dobře ví a vždy, když nějaká konkurenční televize zařadí do vysílání nový seriál nebo film, Nova sází na jistotu a do programu dá některý z…

Jan 17

Potomci herce Zdeňka Štěpánka (†71) zuří! Žaloba kvůli seriálu Bohéma?

Blesk.cz

V neděli večer odvysílala Česká televize první díl seriálu Bohéma. Bohužel sklidil spíše negativní ohlasy a neobešel se ani bez stížností. Mezi zklamanými byly hlavně dcery zesnulého herce Zdeňka Štěpánka.

Dec 14

Pohádkový Zdeněk Troška: Nesnáším Vánoce! Vypnu televizi, zavřu se doma...

Blesk.cz / Celebrity

Režisér Zdeněk Troška (63) se netají tím, že nesnáší jakékoliv svátky. A tak nastávající Vánoce jsou pro něj utrpení. Měl v plánu s kamarádem odletět na Kanárské ostrovy, ale bohužel to kvůli práci odložili na začátek roku.

Aug 18

Zdeněk Troška se netají tím, že je gay: Stálého přítele odmítá!

Blesk.cz / Celebrity

Režisér Zdeněk Troška (63) do kin uvedl svůj poslední rodinný film Strašidla. Na premiéře chyběla jeho maminka, protože je hodně nemocná, ale zato neteře si film ujít nenechaly. Byl tam i někde Zdeňkův partner?

Jun 8

Zdeněk Troška musel zastavit natáčení: Kapačky, umělá výživa a obrovský strach o maminku!

Režisér Zdeněk Troška (63) si právě prožívá velice obtížné období. Obává se totiž o zdraví své maminky Růženy (86), která už déle než měsíc leží v nemocnici. Jako správný syn chce být churavé matce nablízku, a tak se dočasně přestěhoval z…

May 31

Režisér Zdeněk Troška o chystané pohádce Strašidla: Carmen létá na motorce! A upír Dobrý se vznáší

Blesk.cz / Celebrity

Pohádkovou podívanou slibují Strašidla Zdeňka Trošky (63). Film se právě dokončuje v trikovém studiu, aby mohla Carmen Mayerová (71) létat na motorce a Karel Dobrý (47) se vznášet jako upír.

Mar 16

Zdeněk Troška kritizuje České lvy: „Dopředu se ví, kdo bude oceněn! Na diváky se kašle!“

Blesk.cz / Celebrity

Režisér Zdeněk Troška (62) je z udílení cen Český lev každý rok znechucenější a znechucenější. Nejprve vystoupil z Filmové akademie a nyní zase vůbec nešetří kritikou.

Mar 15

Manželka Zdeňka Pohlreicha: Drží hladovku kvůli rakovině!

Blesk.cz / Celebrity

Rakovina jim převrátila život naruby! Obávaný šéfkuchař Zdeněk Pohlreich (58) z »Ano, šéfe!« dokonce začal kvůli zákeřné chorobě manželky Zdeňky (43) vařit úplně jinak.