English

Přestup Markéty Fialové z Novy na Primu?! Koho si vezme s sebou?

Blesk.cz

Na Primě, kam ji přetahují z Novy, by měla Markéta Fialová (48) nejen moderovat zprávy! Podle informací Blesku už dokonce sestavuje tým reportérů pro novou stanici CNN Prima News, která začne vysílat příští rok na jaře.

More from Blesk.cz

Jul 18

Proměny Markéty Fialové: Za nový účes může láska!

Blesk.cz / Celebrity

Zahrála si na modelku účesů. Moderátorka Markéta Fialová (50), hvězda zpravodajské televize CNN Prima NEWS, s kadeřníkem Honzou Kořínkem fotili speciální projekt Pure Love, což v překladu znamená Čistá láska.

Feb 5

Moderátorka Markéta Fialová slaví »50«: Bouček ji rozplakal!

Tohle opravdu nečekala! Markétu Fialovou v den jejích 50. narozenin přepadl v přímém přenosu její kolega Libor Bouček (40). Živé vysílání CNN Prima News se tak proměnilo v menší oslavu.

Feb 1

Moderátorka CNN Prima News Markéta Fialová: K padesátinám dostane pořad!

Tak přece! Markéta Fialová (49) se po pěti měsících opět dočká vlastního pořadu na stanici CNN Prima News, která jí loni v létě zrušila publicistickou hodinku Silný hlas.

Jun 27

Velký návrat Markéty Fialové k Voříškovi! A co bude s Doležalovou?

Blesk.cz / Celebrity

Ti, kteří na Nově milovali zprávařskou dvojici Karel Voříšek (56) a Markéta Fialová (49), jásají. Po sedmi letech totiž tihle dva v létě opět zasednou vedle sebe a budou tentokrát hlásit večerní zprávy na CNN Prima News.

May 3

Moderátorka Eva Perkausová nás provedla po zákulisím CNN Prima NEWS: Začínám vždy nahoře!

„Tyto dny jsou pro mě obdobím velkých změn a začátkem nové životní etapy,“ říká Eva Perkausová (26). Skončila jako moderátorka Velkých zpráv na Primě, dnes moderuje první díl pořadu Showtime na CNN Prima NEWS a navíc se stěhuje se svým…

Mar 30

Hvězdy CNN Prima News Fialová a Wolfová: Utajené fotky z mládí!

Blesk.cz / Celebrity

Začnou spolupracovat na nové zpravodajské televizní stanici CNN Prima News. Ještě před tím ale na Markétu Fialovou (49) a Pavlínu Wolfovou (48) vytáhl jejich kolega utajené fotky z mládí.

Mar 26

Markéta Fialová po přestupu na Primu: Návrat na obrazovku z obýváku!

Blesk.cz / Celebrity

Odešla z Novy na Primu, kde měla v těchto dnech rozjet s kolegy novou stanici CNN Prima News. Nakonec se Markéta Fialová (49) vrátila na obrazovku přes hlavní stanici Primy, a rovnou ze svého obýváku!

Mar 6

Odchod Markéty Fialové z Novy: 3 důležité osoby jí daly požehnání!

Po čtrnácti letech dala vale TV Nova a rozhodla se odejít na konkurenční Primu. Moderátorka Markéta Fialová (49) přiznala, že se pro televizní přestup roku nerozhodla sama, ale nechala si dobře poradit…

Feb 5

Tajný život moderátorky Markéty Fialové: Schumacher v sukních!

Má být novou hvězdou stanice CNN Prima News. Kdyby to Markétě Fialové (49) ale v televizi nevyšlo, mohla by oprášit svoje staré dovednosti na závodním okruhu. Řekli byste do ní, že bývala automobilovou závodnicí?!

Sep 18

Fialová po přestupu na Primu: Tajná schůzka s exparťákem Voříškem!

Blesk.cz / Celebrity

Největší radost z přestupu Markéty Fialové (48) z Novy na Primu má její bývalý moderátorský parťák Karel Voříšek (55). Po svém návratu z cest po Indii si s ní okamžitě sjednal schůzku.

Sep 12

Voříšek neskrývá nadšení z přestupu Fialové na Primu: Konečně spolu!

Blesk.cz / Celebrity

Návrat ztracené parťačky! O televizním přestupu Markéty Fialové (48), kterou Nově zlanařila Prima, se její bývalý moderátorský kolega Karel Voříšek (55) dozvěděl až z Blesku. O to víc byl nadšený...

Sep 11

Rozhodnuto, Fialová jde na Primu: První reakce Novy vás překvapí!

Blesk.cz / Celebrity

Markéta Fialová (48) už se rozloučila s televizí Nova! A nejsledovanější televizní stanice na odchod své dlouholeté tváře zpravodajství a publicistiky veřejně zareagovala! Jak? Možná vás to překvapí!

Sep 11

Válka Novy a Primy o Fialovou je rozhodnuta! Moderátorka poprvé promluvila

Blesk.cz

Souboj televizí o služby Markéty Fialové (48) skončil! Moderátorka Střepinpřechází z Novy na Primu, kde se stane ústřední postavou nového zpravodajského projektu CNN Prima News.

Sep 10

Válka o moderátorku Fialovou: Markéto, zůstaň! prosí Nova zoufale

Blesk.cz

Takový boj o televizní hvězdu tady dlouho nebyl! Nova se nehodlá smířit s odchodem elitní moderátorky Markéty Fialové (48) do služeb konkurenční Primy a pokouší se o ni podle informací Blesku zabojovat.

Sep 9

Přestup Markéty Fialové z Novy na Primu?! Koho si vezme s sebou?

Blesk.cz

Na Primě, kam ji přetahují z Novy, by měla Markéta Fialová (48) nejen moderovat zprávy! Podle informací Blesku už dokonce sestavuje tým reportérů pro novou stanici CNN Prima News, která začne vysílat příští rok na jaře.

Oct 17

Zdravotní kolaps Markéty Fialové před Střepinami: Museli ji vyměnit!

Blesk.cz

Každou neděli moderátorka Markéta Fialová (46) uvádí pořad Střepiny na Nově. Jenže tentokrát za ni musela zaskočit reportérka Michaela Šmídová. Ta měla dokonce živý vstup. Co se stalo?

Oct 6

Konvalinková o smrti Fialové (†80): Nezradilo ji srdce, byla to otrava!

Léta bojovala s Alzheimerovou chorobou, kvůli níž poslední roky života trávila v centru pro takto postižené. Nakonec se mělo za to, že Květa Fialová (†80) zemřela na selhání srdce. Jenže až na jejím pohřbu Naďa Konvalinková (66) prozradila…

Sep 27

Harapes nařčený z homosexuality: Fialové neodpustil ani po smrti!

Blesk.cz

Ani úmrtí Květy Fialové (†88) ho neobměkčilo. O herečce, která o něm v televizi prohlásila, že »je dost teplej«, Vlastimil Harapes (71) nechce ani mluvit. „O ní se bavit nebudu!“ odsekl Blesku po její smrti.

Sep 27

Poslední rozhovor Květy Fialové (†88): Smrt bude úžasná!

Blesk.cz / Celebrity

Přestože Květa Fialová (†88) mluvila o vlastní smrti se stejnou samozřejmostí jako třeba o nákupu v samoobsluze, rozhodně jí nechtěla jít naproti. Z obavy z rakoviny třeba pravidelně podstupovala onkologickou prohlídku prsou. Co o smrti…

Aug 19

Fialové hody v Jeseníkách: Borůvky, kam se podíváš

Blesk.cz

Tradiční borůvkové knedle se šlehačkou jsou hlavní specialitou Borůvkových hodů v Malé Morávce, v Karlově pod Pradědem a na Pradědu. Hody tam pořádají jen jednou ročně.