English

Plzeň - Liberec 4:1, domácí využili hodinu proti deseti a otočili skóre

iDNES.cz / Sport

Plzeňští fotbalisté se po nevydařeném období výsledkově zvedli, vítězstvím 3:1 nad Libercem napravili nedávná zaváhání se Zlínem a Slavií. V 16. kole první ligy prohrávali, po vyloučení Baluty ale skóre otočili.

More from iDNES.cz / Sport

Mar 20

Pro finále první ligy se rýsuje derby. Vsetín vede 2:0, Zlín má bod

www.idnes.cz

Stačí si udržet v sérii domácí neporazitelnost a fanoušci si můžou těšit ve finále hokejové Chance ligy na atraktivní valašské derby. Robe Vsetín se po dvou domácích zápasech ujal nad Prostějovem vedení 2:0, PSG Zlín odjel z Třebíče za…

Sep 3

Liberec - Plzeň 0:1, páté vítězství za sebou trefil Sýkora, hosté jsou první

www.idnes.cz

Bolelo to, dřelo to, ale plzeňští fotbalisté opět vyhráli o gól. V 7. kole Fortuna ligy jim páté vítězství za sebou vystřelil Sýkora. Domácí Liberec se snažil, po přestávce byl lepší, měl tlak, ale nebyl schopen si vytvořit pořádnou šanci.

Dec 11

Plzeň - Liberec 2:0, oba góly v první půli, domácí se dotáhli na Slavii

iDNES.cz / Sport

Plzeňští fotbalisté se alespoň dočasně dotáhli na vedoucí Slavii. V 18. kole Fortuna ligy zdolali Liberec a přerušili tak jeho úspěšné období. Vítězství 2:0 zařídili góly v prvním poločase Řezník a Sýkora.

Nov 29

Frýdek dal gól „své“ Spartě, na body to fotbalistům Liberce ale nestačilo

www.idnes.cz

Fotbalisté Liberce po čtyřech výhrách v řadě padli. V 16. ligovém kole podlehli na Letné pražské Spartě 1:2. Vítěznou branku domácího týmu dal deset minut před koncem po rohu střídající Pulkrab.

Oct 17

Teplice - Plzeň 0:1, podeváté výhra o gól, body pro lídra trefil Beauguel

iDNES.cz / Sport

Zase o gól. Plzenští fotbalisté nejtěsnějším poměrem vyhráli od začátku sezony už devátý zápas, v 11. kole jim na tři body v Teplicích stačil jediný gól, který sal už po pěti minutách nejlepší střelec týmu Beauguel. Teplice pod novým…

Sep 26

Jablonec - Liberec 0:1, Tuptova paráda, pak hosté výhru v derby ubránili

iDNES.cz / Sport

Liberečtí fotbalisté slaví druhé vítězství v řadě: podještědské derby v Jablonci zvládli díky povedené střele Lubomíra Tupty z přímého kopu nejtěsnějším rozdílem 1:0. Domácí své šance pálili.

Aug 15

Liberec - Plzeň 0:1, hosté jsou první, domácí poslední. Rozhodl Řezník

iDNES.cz / Sport

Fotbalová Plzeň vyhrála i čtvrté ligové utkání sezony a v tabulce se posunula na první místo. Vypjatý duel v Liberci rozhodl krátce po pauze obránce Řezník, domácí po třetí porážce ve čtvrtém duelu klesli na dno tabulky.

Jul 8

Plzeň - Liberec 4:0, domácí dominovali, dva góly vstřelil Čermák

iDNES.cz / Sport

Plzeňští fotbalisté v posledním domácím zápase sezony 2019/20 hladce zvítězili, Liberec deklasovali 4:0 i díky dvěma trefám Čermáka. Zbylé dva góly přidali Kovařík s Mihálikem. Slovan se propadl na pátou příčku a čeká jej dodatečné utkání…

Jun 2

Jablonec - Liberec 0:1, podještědské derby rozhodl v závěru Malinský

www.idnes.cz

Liberečtí fotbalisté pokračují ve vítězných tažení. V 27. kole Fortuna ligy uspěli v podještědském derby v Jablonci (1:0). O jejich sedmé výhře z posledních osmi zápasů rozhodl v závěru po samostatné akci a povedené střele Malinský.

May 26

Jablonec - Liberec 1:0, podještědské derby rozhodl Holeš, hrál i Lischka

iDNES.cz / Sport

Po dvou bezbrankových remízách v základní části má podještědské derby poprvé v sezoně vítěze. Stal se jím Jablonec, který v 5. kole nadstavbové části porazil rivala z Liberce 1:0, gól dal krátce po půli obránce Holeš. Poražení přišli o…

Jul 30

Plzeň - Liberec 1:0, mistr i podruhé vítězně, jediný gól dal Krmenčík

iDNES.cz / Sport

Plzeňští fotbalisté si Slavii a Spartu v tabulce utéct nenechali. V dohrávce 2. kola vydřeli vítězství nad houževnatým Libercem, jediný gól dal po hodině hry Krmenčík po akci z levé strany.

Aug 6

Jablonec - Plzeň 0:1, tři body za gól ze standardky, trefil se Hájek

iDNES.cz / Sport

Ještě nedostali gól a neztratili ani bod. Plzeňští fotbalisté si spravili chuť po zklamání v kvalifikaci o Ligu mistrů a v druhém kole první ligy zvítězili v Jablonci 1:0.

Mar 11

Plzeň - Liberec 1:0, rozhodla ofsajdová situace v závěru první půle

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Plzně ve 20. kole porazili doma Liberec 1:0 a přiblížili se vedoucí Slavii, na kterou v neúplné tabulce ztrácejí bod. K vítězství jim ale pomohl sporný moment: jediný gól utkání, vlastní branka Kúdely, padl v závěru prvního…

Oct 23

Plzeň - Sparta 1:0, nudný šlágr ligy rozhodl skluz Krmenčíka

iDNES.cz / Sport

Měl to být ligový hit, ale fotbalové hitparády rozhodně dobývat nebude. Plzeň v souboji dvou nejlepších českých týmů posledních let porazila Spartu 1:0 gólem Krmenčíka z prvního poločasu. Vítězové se bodově dotáhli na vedoucí Mladou…

Aug 27

Brno - Slovácko 1:0, moravské derby rozhodl gól navrátilce Poláka

iDNES.cz / Sport

Tomu se říká návrat! Za fotbalové Brno nastoupil záložník Jan Polák po čtrnácti letech, na staronové prostředí si ale zvykl rychle. Díky jeho brance z úvodu druhého poločasu tým v moravském derby porazil doma Slovácko 1:0.

Aug 18

Larnaka - Liberec 0:1, postup do Evropské ligy přiblížil Coufal

iDNES.cz / Sport

Liberečtí fotbalisté pokračují v parádním tažení pohárovou kvalifikací. V úvodním utkání 4. předkola Evropské ligy na hřišti AEK Larnaka zvítězili 1:0. Po půlhodině se po centru Bartošáka prosadil Coufal, pohárový střelec.

Mar 20

Liberec - Plzeň 0:1, důležité body zařídil patnáctou trefou Ďuriš

iDNES.cz / Sport

Ani ve 22. ligovém kole fotbalisté Plzně nezaváhali. Na hřišti čtvrtého Liberce vyhráli 1:0 a minimálně do nedělního večera, kdy se hraje pražské derby, povedou ligu o devět bodů. O tom, že náskok navýší, rozhodl gól kanonýra Ďuriše z 24.…

Mar 20

Plzeň nezaváhala v Liberci, Sparta otočila derby. Dál ztrácí šest bodů

iDNES.cz / Sport

Ti, kteří čekají, až fotbalová Plzeň v lize zakopne, se nedočkali ani ve 22. kole. Obhájce titulu vyhrál na hřišti čtvrtého Liberce 1:0 a ligu dál vede s náskokem šesti bodů. Druhá Sparta ukázala sílu v derby se Slavií: i když od úvodu…

May 10

Jablonec - Liberec 2:0, výhru v derby obstaraly dva góly po přestávce

fotbal.idnes.cz

Jablonečtí fotbalisté ztrácejí tři kola před koncem na druhou Spartu jen tři body. Na sobotní zaváhání letenského týmu totiž zareagovali výhrou 2:0 v derby proti Liberci. Zkraje druhého poločasu se trefili Jan Kopic a Martin Pospíšil.

Mar 31

Slovensko - Česko 1:0, fotbalisté nebezpeční nebyli a derby prohráli

fotbal.idnes.cz

Série českých fotbalových reprezentantů bez porážky skončila. Prohráli poprvé po pěti zápasech, když v improvizované sestavě nezvládli přípravný zápas na Slovensku. Jediný gól zápasu vstřelil zkraje druhého poločasu Ondrej Duda.