English

David Koller se pustil do Jaromíra Jágra! Pak přišla ledová sprcha

Blesk.cz / Celebrity

Frontman kapely Lucie David Koller (59) si nebral servítky a vyjádřil svůj názor na Jaromíra Jágra (47). Muzikantovi se totiž nelíbí hokejistova spolupráce s čínským gigantem. A tak od některých fanoušků za svá přímá slova dostal co proto.

More from Blesk.cz / Celebrity

Jun 2

Zpěvák David Koller o konci v Lucii: Přežil jsem 2000 mejdanů

Byly časy, kdy spolu členové kapely Lucie jezdili na dovolené, společně lyžovali a užívali si koncerty jiných kapel v řadách fanoušků. S tím je ale konec, vztah se prý vyčerpal a David Koller (63) kapelu po odehrání nasmlouvaných koncertů…

Feb 4

David Koller opouští skupinu Lucie! Fanoušci jsou v šoku

Zasvěcení možná tušili, pro naprostou většinu fanoušků jedné z nejvýraznějších rockových skupin Československa a následně Česka je to ale šok. Zpěvák a bubeník David Koller končí. Kapela to uvedla na svém facebookovém účtu.

Jun 22

Festival Metronome zahájil David Koller a 17 Ukrajinek: Máme svá tajemství!

Blesk.cz / Celebrity

Sedmnáct ukrajinských muzikantek úspěšně křižuje Evropou. Ve středu večer Queens Orchestra zahájily na Výstavišti v Praze vystoupením s Davidem Kollerem (62) letošní festival Metronome.

Oct 11

Koller přišel o hlas: Skupina Lucie překládá zítřejší koncert v O2 aréně!

Blesk.cz / Celebrity

Už jednou odkládaný koncert kapely Lucie, který měl proběhnout už zítra v pražské O2 aréně, se ruší! Důvod? Totální ztráta hlasu Davida Kollera (62)!

Mar 29

David Koller z Lucie: Bude dvojnásobný děda!

Blesk.cz / Celebrity

Muzikantská rodina Davida Kollera (61) se rozroste o dalšího člena. Syn Adam (35) čeká s partnerkou Evou (32) druhého potomka a po chlapci Vincentovi (2) se jim narodí holčička.

Feb 25

Kapela Lucie ruší koncert! Může za to Robert Kodym v léčebně?

Blesk.cz / Celebrity

Jedna z nejúspěšnějších tuzemských kapel Lucie měla 4. června odstartovat letní turné, ale hned první koncert v Třebívlicích zrušili! Co se děje? Může za to kytarista Robert Kodym (55), který se momentálně zotavuje v psychiatrické léčebně…

Feb 4

Překvapený Jaromír Jágr: Velké setkání jeho »bejvalek«!

Už zanedlouho oslaví Jaromír Jágr (49) neuvěřitelné abrahámoviny a k této příležitosti natočila televize Prima jako jediná s oslavencem speciální show »Máme rádi Jardu«! V týmu potká i dvě své »ex« a o zábavu nebude nouze.

Jun 22

Jaromír Jágr a jeho ženy: Které krásky ho zahřívaly, když slezl z ledu?!

Blesk.cz / Celebrity

Některé z nich máme s jeho jménem a tváří dodnes bytostně spojené, na jiné bychom už dávno dost možná zapomněli. Tohle byly krásky, které prošly náručí Jaromíra Jágra (48) a oficiálně stály po jeho boku při veřejných i soukromých rodinných…

Jan 30

U Jágrů se těší na miminko! S tímhle Jaromír nejspíš nepočítal

Blesk.cz / Celebrity

V rodině Jaromíra Jágra (47) se brzy rozezní dětský pláč. Neteř hokejového boha Pavlína Jágrová (26) dělá vše proto, aby brzy byla těhotná! S přítelem randí už víc jak rok a vypadá to, že je to vážné.

Dec 17

David Koller se pustil do Jaromíra Jágra! Pak přišla ledová sprcha

Blesk.cz / Celebrity

Frontman kapely Lucie David Koller (59) si nebral servítky a vyjádřil svůj názor na Jaromíra Jágra (47). Muzikantovi se totiž nelíbí hokejistova spolupráce s čínským gigantem. A tak od některých fanoušků za svá přímá slova dostal co proto.

Sep 24

David Koller byl okraden! Rázem přišel o půl milionu

Blesk.cz / Celebrity

Zpěváka, bubeníka a skladatele Davida Kollera (58) okradli! Kdosi se vloupal do nahrávacího studia a odcizil tam majetek v hodnotě půl milionu korun! Co přesně zmizelo?

Jun 23

Jaromír Jágr promluvil o konci s Kopřivovou: Prosil jsem ji, ať nic neříká!

Blesk.cz

Po rozchodu s Veronikou Kopřivovou (28) se hokejista Jaromír Jágr (47) poprvé oficiálně objevil ve společnosti, aby oslavil narozeniny národem milovaného zpěváka Karla Gotta (79). Přestože na sociálních sítích byla jeho vyjádření o konci…

Apr 12

Rockeři David Koller a Kamil Střihavka: Budou z nich dědečkové

Blesk.cz / Celebrity

V hudbě se spíš míjeli, teď ale budou chodit na prolézačky se stejnými vnoučaty. Syn Davida Kollera (58) a dcera Kamila Střihavky (54) prý čekají trojčata! Kamilova dcera Eva je v 6. měsíci těhotenství. Kollerův syn s ní randí už 8 let.

May 9

Naštvaný David Koller na koncertě vletěl na fotografa! Teď mu poslal vzkaz

Muzikant David Koller (57) neustál, když si ho jeden z fotografů během jeho vystoupení na benefičním festivalu v Českých Budějovicích fotil. Naštvaný zpěvák mu vytrhl mobil z ruky.

Mar 14

Kapela Chinaski: První koncert v nové sestavě! A hned převzali cenu

www.blesk.cz

Premiérové vystoupení v nové sestavě má za sebou populární kapela Chinaski! V úterý večer zahrála v populárním pražském klubu Roxy.

May 5

Jaromír Jágr o vztahu s Kopřivovou: Veronika ještě bude muset počkat!

Hokejový bůh Jaromír Jágr (45), který žije s modelkou Veronikou Kopřivovou (26) promluvil o tom, jak to s ní teď má. Dítě ani zásnuby prý nejsou aktuální...

Mar 18

Rozjetý Artur Štaidl: Na koncertě to s kapelou pořádně rozbalil

Blesk.cz / Celebrity

Páteční noc bude zřejmě ještě divoká. Syn zesnulé zpěvačky Ivety Bartošové (†48) Artur Štaidl (19) to totiž se svojí kapelou Behind the mirror rozbalil v rámci festivalu Žižkovská noc na koncertě.

Feb 25

Jaromír Jágr a jeho sexy Veronika: Obklopil ji zlatem a diamanty

Blesk.cz / Celebrity

Několik měsíců vztah tajili a teď Instagram plní jedním společným selfie za druhým. Hokejista Jaromír Jágr (43) a Veronika Kopřivová (24) se chovají jako zamilovaní puberťáci. Poslední společný snímek je z natáčení reklamy na luxusní…

Feb 9

A je to venku: Jaromír Jágr má novou lásku!

Blesk.cz

Tak tohle je ten jeho tajný elixír mládí! Seznamte se: Veronika Kopřivová (24), nová přítelkyně nezničitelného hokejového veterána Jaromíra Jágra (43). Už si spolu několik měsíců užívají na prosluněné Floridě.

Dec 22

David Koller Vánoce neslaví! Pro děti má hodně netradiční sváteční program

Blesk.cz

Muzikant David Koller (55) neví, co je vánoční stres, protože žádné běhání po obchodech neabsolvuje. Své dva malé syny - Benjamina (10) a Nikolu (8) - totiž až do nového roku vyveze na hory.