English

Převrácený kamion s masem komplikoval provoz na D1 na Novojičínsku

iDNES.cz

Provoz na dálnici D1 omezila na velkou část pátku nehoda kamionu na 319. kilometru u obce Vražné na Novojičínsku. Vůz převážející maso se převrátil na bok, komplikace kvůli překládce zboží trvaly až do půl páté odpoledne.

More from iDNES.cz

Jun 30

Dálnici D1 zastavila v Brně nehoda čtyř vozů, tvořily se menší kolony

iDNES.cz / Zprávy

Nehoda čtyř osobních vozů v neděli odpoledne asi na hodinu zastavila provoz na dálnici D1 v Brně na 193. kilometru ve směru na Ostravu. Následně se jezdilo levým jízdním pruhem. Vyžádala si dva lehce zraněné, řekl mluvčí policie Pavel Šváb.

Jun 4

Provoz na dálnici D1 zkomplikoval požár kamionu, u Divišova byly kolony

iDNES.cz / Zprávy

Dálnice D1 byla dnes na 40. kilometru ve směru na Prahu zhruba hodinu a půl uzavřená kvůli požáru kamionu. Událost se obešla bez zranění, během odpoledne se provoz opět kompletně obnovil.

Dec 16

Nehoda dvou kamionů uzavřela odpoledne dálnici D5 u hranic s Německem

www.idnes.cz

Dva kamiony se v sobotu odpoledne střetly na dálnici D5 na Tachovsku. Z jednoho se na 128. kilometru ve směru na Prahu vysypaly na vozovku pytle se stavebním materiálem. Dálnice je podle policistů již zprůjezdněna.

Jul 30

Kolony po nehodách brzdily provoz na dálnici D1. Bouraček bylo několik

www.idnes.cz

Několik nehod na dálnici D1 omezovalo v neděli provoz. Ve směru na Prahu bourala tři vozidla na 118. kilometru. Nehoda se stala přibližně v 11:30. Bouralo se také v opačném směru za sjezdem na Humpolec. Po poledni se srazilo při třech…

Nov 3

Dálnici D1 na kraji Prahy ochromila nehoda dvou náklaďáků, tvořily se kolony

iDNES.cz / Zprávy

Srážka dvou nákladních auto odpoledne omezila provoz na dálnici D1 v Praze na úrovni Chodova. Kvůli zásahu záchranářů se musela dálnice na nějaký čas zavřít, po zprůjezdnění jediného pruhu se tvořily dlouhé kolony. Jednoho řidiče musel v…

Oct 31

Hromadná nehoda zablokovala dálnici D1 u Brna. Utvořily se dlouhé kolony

iDNES.cz / Zprávy

Hromadná nehoda několika vozidel zablokovala dálnici D1 na Vyškovsku ve směru na Brno. Na místo dorazily všechny složky integrovaného záchranného systému, utvořily se dlouhé kolony. Další sériová nehoda se stala i na hlavní objízdné trase.

Sep 2

Dálnice D1 u Brna zablokovala nehoda tří aut, tvořily se dlouhé kolony

tv.idnes.cz

Na dálnici D1 ve směru na Ostravu nedaleko Brna se dnes ráno srazila čtyři osobní auta. Dálnice byla zpočátku zcela neprůjezdná a tvořily se dlouhé kolony. Úsek od sjezdu na Kývalce někteří mohli projíždět i více než hodinu.

Aug 21

Nehoda uzavřela dálnici D1 směrem do Brna, tvořily se kilometrové kolony

iDNES.cz / Zprávy

Všechny složky integrovaného záchranného systému vyrazily k nehodě tří vozidel na dálnici D1 na 102. kilometru směrem do Brna. Dálnice byla mezi 90. a 104. kilometrem uzavřena kvůli přistání vrtulníku. Ten transportoval jednoho těžce…

Jun 19

Dálnici D1 uzavřel požár kamionu na sedm hodin, tvořily se kolony

iDNES.cz / Zprávy

Požár kamionu, který začal hořet v úseku s dopravním omezením na 170. kilometru D1 u Domašova ve směru na Brno, v sobotu ráno zcela zastavil dopravu na dálnici. Kvůli dopravnímu omezení bylo nutné ji uzavřít, aby hasiči mohli oheň…

Apr 24

Dálnici D1 u Prahy uzavřela hromadná nehoda, tvořily se kolony

iDNES.cz / Zprávy

Dálnici D1 v pátek odpoledne uzavřela hromadná nehoda dvou osobních aut, dvou nákladních aut a jednoho motocyklu. Pět lidí utrpělo zranění, jedna žena nehodu nepřežila.

Mar 4

Nehoda kamionů blokovala pražskou Jižní spojku, kolony byly i na D1

iDNES.cz

Na pražské Jižní spojce u Záběhlic se dopoledne srazily tři kamiony, jeden blokoval provoz ve směru z centra. Hasiči museli některé řidiče vyprostit. Silnice byla neprůjezdná až do 15. hodin.

Feb 21

Dálnici D1 na Novojičínsku blokoval převrácený kamion se dřevem

iDNES.cz / Zprávy

Nehoda několika aut blokovala od rána dálnici D1 na Novojičínsku ve směru na Prahu. Kamion, který převážel dřevo, se na silnici převrátil. Během havárie poškodil pilíř železničního mostu vedoucího nad dálnicí. Dálnice byla v jednom směru…

Dec 18

Hořící kabina a smrtelná nehoda zastavily dálnici D1, tvořily se kolony

iDNES.cz / Zprávy

Provoz na 50. kilometru dálnice D1 ve směru do Brna zastavily v krátkém čase za sebou dvě nehody. Hasiči nejdříve hasili požár nákladního auta, následně se v koloně stala smrtelná nehoda. Provoz byl obnoven po 17. hodině.

May 21

Výjezd z dálnice D1 u Čestlic uzavřela nehoda kamionu, vytekla z něj nafta

iDNES.cz / Zprávy

Výjezd z dálnice D1 na 8. kilometru u Čestlic ve směru na Brno uzavřela v pondělí večer nehoda kamionu, který najel na překážku. Při nehodě se vozidlu prorazila nádrž a do půdy uniklo asi 300 litrů nafty, řekl ČTK mluvčí středočeských…

Mar 6

Dálnici D1 na Vysočině zablokovala tragická nehoda dodávky s kamionem

iDNES.cz / Zprávy

Dálnice D1 byla ve směru na Prahu v jednom z vysočinských úseků mezi Měřínem a Velkým Beranovem dvě hodiny neprůjezdná. Na 124,5. kilometru se stala tragická nehoda. Na místě zasahovali hasiči i záchranáři, jednomu z řidičů už ale nebylo…

May 31

Nehodu kamionů na D1 nepřežil jeden z řidičů, dálnice je už průjezdná

iDNES.cz / Zprávy

Večerní nehodu dvou kamionů na 58. kilometru dálnice D1 nepřežil jeden z řidičů. Ten po srážce zůstal zaklíněný v kabině, zraněním podlehl. Kvůli nehodě a nasazení vyprošťovací techniky byla dálnice načas uzavřena. Provoz v obou směrech…

Apr 27

Na D1 vzplál kamion, hořela i vozovka. Dálnici poté ucpaly kolony

iDNES.cz

Plameny šlehající z kamionu i z vozovky kolem něj ve středu odpoledne omezily provoz na dálnici D1. Hasiči požár na 177. kilometru u Ostrovačic rychle zdolali, dálnici směrem na Prahu však ucpaly dlouhé kolony.

Jan 2

Havarovaný kamion blokoval dálnici D1 na Novojičínsku

iDNES.cz / Zprávy

Sněžení, které na Nový rok zasáhlo území Moravskoslezského kraje, mělo díl viny i na dopravní nehodě na dálnici D1. Na 317. kilometru u obce Odry na Novojičínsku havaroval kamion a zůstal zaklíněný na krajnici dálnice.

Oct 11

Nehoda zablokovala dálnici D1 u Brna, ve směru na Prahu se tvořily kolony

iDNES.cz

Nehoda osobního auta odpoledne zablokovala dálnici D1 u Brna. Auto zde na 184. kilometru vrazilo do svodidel, na místě zůstali tři zranění. Ve směru na Prahu se tvořily kolony.

Aug 5

Na D1 na Novojičínsku vzplály kamiony. Dálnice stála v obou směrech

iDNES.cz

Požár dvou kamionů u Suchdola nad Odrou zablokoval dálnici D1 v obou směrech v úseku mezi Mankovicemi a Hladkými Životicemi na Novojičínsku. Hasiči oheň rychle dostali pod kontrolu. Provoz v obou směrech se večer obnovil.