English

Zlín - Příbram 1:0, bitva v zóně sestupu, Poznar rozhodl z penalty

iDNES.cz / Sport

První výhru po vynucené pauze vydřeli fotbalisté Zlína. V domácím prostředí porazili 1:0 poslední Příbram, jedinou trefu zaznamenal v úvodní půli Tomáš Poznar z pokutového kopu.

More from iDNES.cz / Sport

Dec 10

Slavia - Mladá Boleslav 2:0, půle bez gólů, pak pálili Holeš a Jurečka z penalty

iDNES.cz / Sport

Slávističtí fotbalisté po vítězství 2:0 nad Mladou Boleslaví v závěrečném utkání 18. ligového kola zmírnili náskok vedoucí Sparty na pět bodů. K dobru navíc mají ještě dohrávku ve Zlíně.

Jun 1

Příbram - Pardubice 0:2, druhý gól z penalty, domácí trefovali jen tyče

iDNES.cz / Sport

Pardubičtí fotbalisté nakročili k záchraně v nejvyšší soutěži. V prvním zápase baráže o udržení zvítězili v Příbrami 2:0 díky gólům Sychry a Janoška z penalty, domácí druholigový tým trefil v první půli dvakrát tyč. Odveta se bude hrát v…

May 23

Příbram - Pardubice 0:1, sestup Středočechům stvrdil z penalty Cadu

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Příbrami se stali třetím jistým sestupujícím z první ligy. Středočeši v předposledním 33. kole doma podlehli nováčkovi z Pardubic 0:1 a už nemají šanci opustit jednu ze tří nejhorších příček tabulky, které znamenají pád do druhé…

Feb 13

Opava - Příbram 0:0, poslední s předposledním, zápas o naději bez gólů

iDNES.cz / Sport

Utkání dvou nejhorších týmů fotbalové ligy skončilo v 19. kole nerozhodně. Opava zase doplatila na hanebnou koncovku, v domácím utkání s Příbramí měla víc příležitostí, leč žádné nevyužila.

Jan 17

Příbram - Plzeň 0:0, další ztráta favorita, hosté nedali gól ani z penalty

iDNES.cz / Sport

I po startu ligového jara platí, že fotbalová Plzeň venku v aktuální sezoně vyhrála jen jednou. V 15. kole nedala gól v Příbrami, kde remizovala 0:0.

Jun 23

Zlín - Příbram 1:0, opět rozhodl Poznar, i tentokrát proměnil penaltu

iDNES.cz

Zlínští fotbalisté přenechali starosti se záchranou jiným. Ve 2. kole nadstavbové části porazili Příbram 1:0 a na barážovou pozici mají šestibodový náskok. Ve hře už je jen devět bodů.

Jun 6

Zlín - Příbram 1:0, bitva v zóně sestupu, Poznar rozhodl z penalty

iDNES.cz / Sport

První výhru po vynucené pauze vydřeli fotbalisté Zlína. V domácím prostředí porazili 1:0 poslední Příbram, jedinou trefu zaznamenal v úvodní půli Tomáš Poznar z pokutového kopu.

Oct 5

Příbram - Olomouc 0:0, bitva bez gólů, domácí přerušili sérii porážek

iDNES.cz

Střelecky poměrně při chuti byli v posledních zápasech fotbalisté Sigmy Olomouc, jenže na hřišti Příbrami se jim v tomto ohledu tentokrát nevedlo a v rámci 12. kola Fortuna ligy vydřeli jen remízu 0:0. Domácí bodovali poprvé po čtyřech…

Sep 14

Boleslav - Příbram 6:0, jasná záležitost, o góly se podělili tři střelci

iDNES.cz / Sport

Mladoboleslavští fotbalisté i popáté v ročníku doma zvítězili. Díky dvěma zásahům Komličenka, Mešanoviče a Buchy deklasovali Příbram 6:0.

Jun 25

Mladoboleslavští fotbalisté prohráli se Sturmem gólem z penalty

iDNES.cz

Mladoboleslavští fotbalisté prohráli na soustředění v Rakousku se Sturmem Graz 0:1. Nedařilo se ani dalším prvoligovým celkům. Liberec pouze remizoval s druholigovým Varnsdorfem 1:1 a Bohemians podlehli 1:3 Slovanu Bratislava.

Jun 2

Příbram - Brno 0:0, domácí slaví záchranu, rozhodly góly venku

iDNES.cz / Sport

Brněnští fotbalisté v odvetě baráže o účast v příštím ročníku Fortuna ligy potřebovali vyhrát, dávat góly, ale to se jim v Příbrami nepovedlo. Po bezbrankové remíze domácí slaví záchranu. Rozhodl první utkání v Brně, které skončilo 3:3.

May 6

Fotbalisté Příbrami přihrávali na góly. Bohužel soupeři

www.idnes.cz

Pokud se chtějí fotbalisté Příbrami vyhnout baráži o udržení v nejvyšší soutěži, potřebují v nadstavbové skupině zabrat minimálně jednou i venku. V neděli první pokus promrhali. Na stadionu Slovácka po sérii hloupých individuálních chyb…

Jul 29

Slavia - Teplice 1:0, sestava náhradníků vyhrála gólem ze sporné penalty

iDNES.cz / Sport

Už podruhé v tomto týdnu vyhráli fotbalisté Slavie gólem z penalty. Po Lize mistrů vyhráli těsně 1:0 i v prvním kole nového ročníku domácí soutěže. Z hodně sporného pokutového kopu dal jediný gól už v 9. minutě Halil Altintop. Obhájci…

Jul 29

Karviná - Jihlava 2:0, domácí k výhře nasměroval gól z penalty

iDNES.cz

Karvinští fotbalisté do nového ročníku první ligy vkročili správnou nohou, v úvodním kole porazili Jihlavu 2:0. K první brance jim pomohl pokutový kop, který proměnil Šisler. Po půli vedení pojistil Kalabiška.

Aug 12

Příbram - Plzeň 0:3, první gól z penalty, pak měli hosté lehkou práci

iDNES.cz / Sport

Fotbalová Plzeň sehrála nejlepší zápas podzimu, v předehrávce 3. kola první ligy vyhrála v Příbrami 3:0 po celkem jednoznačném průběhu. Spravila si náladu před cestou ke středečnímu úvodnímu utkání 4. předkola Ligy mistrů, v němž narazí v…

Feb 15

Barcelona jako Příbram. Ani její gól z penalty však platit neměl

iDNES.cz / Sport

Barcelonští fotbalisté sklízejí obdiv za provedení penalty ve španělské lize proti Celtě Vigo (6:1). Lionel Messi míč jen posunul a až dobíhající Luis Suárez vystřelil. Podobně nedávno zahrála pokutový kop také Příbram. Ani v jednom…

Oct 3

Boleslav - Příbram 4:0, k výhře přispěl i Baroš, přihrál na dva góly

iDNES.cz / Sport

Nejlépe skórující tým fotbalové ligy zase řádil. Skvělou formu Mladé Boleslavi odnesl středočeský rival z Příbrami a v 9. kole Synot ligy podlehl venku 0:4. Za domácí se dvakrát trefil Zahustel, dva góly připravil střídající Baroš po dvou…

May 2

Ostrava - Příbram 0:0, mizerná návštěva i zápas, žádný gól

fotbal.idnes.cz

Ostravští fotbalisté znovu potvrdili, že na jaře zapomněli vyhrávat. V 26. kole první ligy hráli s Příbramí bez branek. Z deseti jarních zápasů to byla jejich čtvrtá remíza, k tomu mají pět porážek a jediné vítězství.

Apr 19

Brno - Mladá Boleslav 1:0, důležité body vystřelil Markovič z penalty

fotbal.idnes.cz

Brněnští fotbalisté po dvou porážkách zabrali a udělali velký krok k záchraně v první lize. Ve 24. kole porazili čtvrtou Mladou Boleslav 1:0, když jediný gól utkání dal už v úvodu Markovič z penalty.

Feb 28

Fotbalová liga: Příbram - Boleslav 2:0, Budějovice - Brno 0:3

fotbal.idnes.cz

Středočeské derby a přímý souboj dvou týmů, které bojují o záchranu. Sobotní podvečerní program fotbalové ligy obstarají zápasy Příbram - Mladá Boleslav a České Budějovice - Brno. Od 17.00 sledujte v on-line reportáži.