English

Sparta - Liberec 4:1, přesvědčivý výkon vítězů i dva vlastní góly

iDNES.cz / Sport

Sparťanští fotbalisté poprvé v sezoně porazili Liberec. Po dvou předchozích porážkách se jim to povedlo v úvodním kole nadstavbové části. Díky vítězství 4:1 si upevnili třetí příčku v tabulce. Za deset dnů se oba soupeři střetnou ve finále…

More from iDNES.cz / Sport

Nov 12

Ostrava - Sparta 0:1, marný domácí tlak. Favorit přežíval, rozhodl gólem Panáka

iDNES.cz / Sport

Ostravští fotbalisté proti Spartě herně ovládli první poločas, jenže gól nedali a krátce po přestávce inkasovali od Filipa Panáka. Lídr tabulky a úřadující šampion vydřel v 15. kole všechny tři body.

Sep 3

Liberec - Sparta 0:2, domácí se dlouho drželi, pak přišel Haraslín a rozhodl

iDNES.cz / Sport

Sparťanští fotbalisté hodinu odpočívali, pak zabrali a Haraslín dal dva góly. V 7. kole Fortuna ligy nakonec v Liberci s přehledem vyhráli 2:0. Domácí sbírali jen fauly, žluté karty i jednu červenou, ale do vyložené šance se za celé utkání…

Apr 20

Jablonec - Karviná 3:0, tři góly do půle, domácí se posunuli na druhé místo

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Jablonce hravě zvládli domácí utkání 28. ligového kola proti Karviné a po vítězství 3:0 jsou v tabulce na druhém místě. Vydrží tam minimálně do středy.

Apr 14

Jablonec - Sparta 1:0, souboj o druhé místo rozhodl v závěru Schranz

iDNES.cz / Sport

Opět bez gólu, opět bez bodu. Sparťanští fotbalisté po nedělním prohraném derby selhali i v dohrávce 22. kola Fortuna ligy v Jablonci, kde podlehli 0:1. Souboj o druhé místo rozhodl dvě minuty před koncem Schranz ze standardky.

Apr 2

Bohemians - Jablonec 0:0, chyběly střely i šance, gól domácích neplatil

iDNES.cz / Sport

Třicet faulů, celkem jen tři střely na bránu a čtyři rohy. Fotbal bez vzrušujících okamžiků nabídla předehrávka 25. kola Fortuna ligy, Bohemians 1905 remizovali s Jabloncem 0:0. Hosté propásli šanci dotáhnout se na druhou Spartu.

Mar 20

Jablonec - Liberec 2:1, druhé vedení už domácí udrželi, rozhodl Kubista

iDNES.cz / Sport

Jablonečtí fotbalisté jsou zpátky na třetím místě tabulky. Vzali si ho v přímém souboji a ještě k tomu v regionálním derby, v němž v 24. kole porazili Liberec 2:1. Celkem 56. vzájemný duel obou rivalů rozhodl krátce po půli Kubista.

Dec 10

Sparta - Milán 0:1, omlazení domácí sahali po bodu, v první půli rozhodl Hauge

iDNES.cz / Sport

Sparťanští fotbalisté s výrazně omlazenou sestavou ve svém posledním vystoupením v Evropské lize předvedli hodně sympatický výkon, s AC Milán však prohráli 0:1. Inkasovali ve 23. minutě od Haugeho, tutovku na vyrovnání v nastavení zahodil…

Oct 22

Liberec - Gent 1:0, domácí držel skvělý Nguyen, rozhodl gól Júsufa

iDNES.cz / Sport

Liberečtí fotbalisté se vrátili po čtyřech letech do Evropské ligy vítězně. U Nisy v prvním kole základní skupiny porazili belgický Gent díky brance útočníka Júsufa Hilála 1:0. Skvěle se předvedl i brankář Filip Nguyen.

Jun 2

Jablonec - Liberec 0:1, podještědské derby rozhodl v závěru Malinský

www.idnes.cz

Liberečtí fotbalisté pokračují ve vítězných tažení. V 27. kole Fortuna ligy uspěli v podještědském derby v Jablonci (1:0). O jejich sedmé výhře z posledních osmi zápasů rozhodl v závěru po samostatné akci a povedené střele Malinský.

May 26

Jablonec - Zlín 1:0, rozhodl Holík, domácí hráli druhou půli v deseti

iDNES.cz

Jablonečtí fotbalisté si upevnili třetí místo tabulky. V obnovené premiéře sezony porazili Zlín 1:0 gólem obránce Holíka ze závěru poločasu. Hostující kouč Páník tak při svém prvním startu po návratu do Zlína nebodoval.

Nov 3

Karviná - Jablonec 0:1, domácí prokletí trvá, rozhodl Doležal

iDNES.cz

Ani na sedmý pokus se to nepodařilo, Karviná stále čeká na domácí vítězství. S Jabloncem před vlastními fanoušky v 15. kole první ligy prohrála 0:1, bezbrankový stav změnil v 77. minutě hostující forvard Doležal.

May 26

Jablonec - Liberec 1:0, podještědské derby rozhodl Holeš, hrál i Lischka

iDNES.cz / Sport

Po dvou bezbrankových remízách v základní části má podještědské derby poprvé v sezoně vítěze. Stal se jím Jablonec, který v 5. kole nadstavbové části porazil rivala z Liberce 1:0, gól dal krátce po půli obránce Holeš. Poražení přišli o…

Nov 29

Jablonec - Rennes 0:1, domácí vychytal Koubek, rozhodl Grenier

iDNES.cz / Sport

Jablonečtí fotbalisté ani ve svém pátém vystoupení v základní skupině Evropské ligy nevyhráli. Doma proti Rennes bavili útočným fotbalem, vytvářeli si šance, ale českého brankáře Tomáše Koubka nepřekonali. Proto prohráli 0:1 a ve skupině K…

Apr 29

Jablonec - Liberec 2:0, vítěz přeskočil Spartu, první gól dal z ofsajdu

iDNES.cz / Sport

Jablonečtí fotbalisté střídají Spartu na čtvrté příčce v ligové tabulce. Podještědské derby s Libercem vyhráli ve 26. kole 2:0 díky brankám Doležala s Divišem, úvodní gól však platit neměl, padl z ofsajdu.

Apr 14

Jablonec - Olomouc 0:0, domácí pálili tutovky, bod vychytal Buchta

iDNES.cz / Sport

Místy měli velkou převahu, spoustu vyložených šancí. Přesto fotbalisté Jablonce v zápase 24. kola s Olomoucí, sousedem v ligové tabulce, jen bez gólů remizovali. Hosty zachránil perfektní výkon brankáře Miloše Buchty.

Nov 19

Jablonec - Liberec 3:0, v derby vládli domácí, Tecl dal dva góly

iDNES.cz / Sport

Podještědské derby mělo tentokrát jednoznačný vývoj. Radost přineslo fotbalistům Jablonce, kteří doma porazili Liberec 3:0. Hosté ještě za bezbrankového stavu nedali penaltu, pak už byli jasně horší a zaslouženě prohráli.

Nov 6

Liberec - Sparta 0:0, domácí přesilovku po Dočkalově zkratu nevyužili

iDNES.cz / Sport

Popáté za sebou odjíždějí sparťanští fotbalisté z Liberce bez vítězství. Na stadionu U Nisy hráli celý druhý poločas bez vyloučeného Bořka Dočkala a domů si odvážejí alespoň bod za bezbrankovou remízu. V tabulce po 13. kole zůstávají pátí.

Oct 2

Liberec - Teplice 2:0, dva góly během chvíle, domácí slaví druhou výhru

iDNES.cz / Sport

Liberečtí fotbalisté slaví druhé ligové vítězství. V utkání 9. kola porazili Teplice 2:0 a získali čtyřbodový náskok na sestupovou příčku. Zápas rozhodly dvěma góly v rozmezí čtyř minut v úvodu druhé půle. Teplice naopak potřetí za sebou…

Nov 22

Liberec - Sparta 1:0, rušný zápas po hodině rozhodl domácí Delarge

iDNES.cz / Sport

Sparťanští fotbalisté už v první lize nejsou první. V jednom ze šlágrů 14. kola podlehli v Liberci 0:1 a z čela tabulky, kde byli od 9. srpna, je sesadila Plzeň. Sparťané byli v Liberci většinu utkání aktivnější, jenže neproměnili šance a…

Mar 14

Jablonec - Sparta 0:0, ligový šlágr v mlze skončil bez gólů

fotbal.idnes.cz

Dlouho očekávaný zápas ve fotbalové lize mezi třetím Jabloncem a druhou Spartou skončil bez gólů. Oba týmy tak dávají možnost Viktorii Plzeň, která v neděli může na prvním místě navýšit náskok.