English

Liberec - Plzeň 4:1, gólová smršť v úvodu, zářil hlavně Mosquera

iDNES.cz / Sport

Plzeňští fotbalisté středeční vyřazení z předkola Champions League na domácí scéně nenapravili. Naopak. Liberci ve druhém ligovém kole nestačili a padli vysoko 1:4.

More from iDNES.cz / Sport

Oct 21

Liberec - Plzeň 3:0, k nečekané výhře nasměroval domácí Tupta

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Plzně po reprezentační přestávce ve 12. kole nejvyšší soutěže nečekaně podlehli v Liberci vysoko 0:3 a prohráli potřetí v této sezoně. Slovan poslal v 17. minutě do vedení Lubomír Tupta, v 67. minutě přidal pojistku druhý z…

Nov 30

Fotbalisté Liberce už bez Talovjerova vstupují do zimní ligy

www.idnes.cz

Po sobotním domácím vítězství 4:1 v osmifinále MOL Cupu nad Olomoucí pokračují fotbalisté Slovanu Liberec v přípravě na jarní část první ligy Svěřence trenéra Luboše Kozla čekají v nadcházejících dvou týdnech kromě tréninkového režimu také…

Oct 30

Brno - Liberec 3:0, domácí zabrali ve druhém poločase a poskočili na páté místo

iDNES.cz / Sport

Zbrojovka Brno ve 14. kole Fortuna ligy přesvědčivě přehrála fotbalisty Liberce a v domácím prostředí zvítězila 3:0. Všechny branky padly ve druhém poločase, rozhodli Šural, Řezníček a Ševčík, který zároveň dvakrát asistoval.

Dec 11

Plzeň - Liberec 2:0, oba góly v první půli, domácí se dotáhli na Slavii

iDNES.cz / Sport

Plzeňští fotbalisté se alespoň dočasně dotáhli na vedoucí Slavii. V 18. kole Fortuna ligy zdolali Liberec a přerušili tak jeho úspěšné období. Vítězství 2:0 zařídili góly v prvním poločase Řezník a Sýkora.

Aug 15

Liberec - Plzeň 0:1, hosté jsou první, domácí poslední. Rozhodl Řezník

iDNES.cz / Sport

Fotbalová Plzeň vyhrála i čtvrté ligové utkání sezony a v tabulce se posunula na první místo. Vypjatý duel v Liberci rozhodl krátce po pauze obránce Řezník, domácí po třetí porážce ve čtvrtém duelu klesli na dno tabulky.

Jun 20

ONLINE: Ukrajina - Rakousko, fotbalisté hrají o premiérový postup

www.idnes.cz

Fotbalisté Ukrajiny a Rakouska hrají v pondělí na Euru od 18 hodin o druhé místo ve skupině C. Obě země bojují o vůbec první postup do vyřazovací části. Utkání hrané v rumunské Bukurešti sledujte v podrobné online reportáži.

Jan 27

Fotbalisté Liberce hrají v Ostravě. Kdo se přiblíží ke špičce ligy?

iDNES.cz

Fotbalisty Liberce čeká přímý souboj o páté místo v prvoligové tabulce. V dohrávaném utkání 9. kola, na podzim odloženého kvůli koronaviru, se od 16 hodin představí na hřišti Baníku Ostrava.

Jul 22

Fotbalisté první domácí zápas Ligy národů odehrají v Olomouci

iDNES.cz / Sport

Česká fotbalová reprezentace vstoupí do druhého ročníku Ligy národů 4. září proti Slovensku v Bratislavě a první domácí utkání ji čeká 7. září v Olomouci se Skotskem. O upřesnění dějišť dnes informovalo vedení národního týmu.

Jul 8

Plzeň - Liberec 4:0, domácí dominovali, dva góly vstřelil Čermák

iDNES.cz / Sport

Plzeňští fotbalisté v posledním domácím zápase sezony 2019/20 hladce zvítězili, Liberec deklasovali 4:0 i díky dvěma trefám Čermáka. Zbylé dva góly přidali Kovařík s Mihálikem. Slovan se propadl na pátou příčku a čeká jej dodatečné utkání…

Dec 1

Plzeň - Bohemians 1:0, gól Kalvacha, domácí si upevnili druhé místo

iDNES.cz / Sport

Jedenácté ligové vítězství Plzně v sezoně trefil v utkání 18. kola proti Bohemians středopolař Lukáš Kalvach. Druzí domácí si udrželi v tabulce fotbalové ligy pětibodový odstup od třetí Boleslavi. Hosté i dál čekají na první venkovní výhru.

May 19

Liberec - Plzeň 0:2, dvě střely, dva góly a druhé místo v lize

iDNES.cz

Plzeňským fotbalistům stačily v předposledním utkání ligové nadstavby o titul dvě střely na vítězství 2:0 v Liberci. Na začátku se trefil záložník Hořava, jeho parťák Hrošovský v závěru proměnil penaltu.

May 7

Šéf fotbalistů Ústí nad Labem: Porveme se o postup do ligy

iDNES.cz

Zatím si o tom jen šuškali, po poslední výhře 3:2 na půdě Táborska už ale fotbalové Ústí říká nahlas: chceme do baráže a porveme se o postup do ligy! „Do konce 2. ligy zbývají čtyři kola a postavení v tabulce nás k tomu zavazuje. Oficiálně…

May 3

Fotbalisté Evertonu udrželi naději na postup do Evropské ligy

iDNES.cz / Sport

Fotbalisté Evertonu udrželi naději na postup do Evropské ligy díky výhře 2:0 nad Burnley ve 37. kole Premier League. Za poražené hrál dvacet minut Matěj Vydra.

Feb 22

Plzeň - Partizan 2:0, domácí jsou v osmifinále, postup bez horkých chvil

iDNES.cz / Sport

Plzeňští fotbalisté jsou v osmifinále Evropské ligy. V odvetném utkání prvního kola vyřazovací části porazili Partizan Bělehrad 2:0, když se v druhé půli trefili Krmenčík a střídající Čermák. K postupu to Plzni bohatě stačilo, první duel…

Oct 2

Liberec - Teplice 2:0, dva góly během chvíle, domácí slaví druhou výhru

iDNES.cz / Sport

Liberečtí fotbalisté slaví druhé ligové vítězství. V utkání 9. kola porazili Teplice 2:0 a získali čtyřbodový náskok na sestupovou příčku. Zápas rozhodly dvěma góly v rozmezí čtyř minut v úvodu druhé půle. Teplice naopak potřetí za sebou…

Aug 23

Fotbalisté Vítkovic slaví první vítězství po postupu do druhé ligy

iDNES.cz

Fotbalisté Vítkovic slaví první vítězství po postupu do Fotbalové národní ligy. Ve 3. kole porazili doma Táborsko 1:0. Jediný gól dal už v 10. minutě Marián Kovařík.

Aug 18

Larnaka - Liberec 0:1, postup do Evropské ligy přiblížil Coufal

iDNES.cz / Sport

Liberečtí fotbalisté pokračují v parádním tažení pohárovou kvalifikací. V úvodním utkání 4. předkola Evropské ligy na hřišti AEK Larnaka zvítězili 1:0. Po půlhodině se po centru Bartošáka prosadil Coufal, pohárový střelec.

Aug 8

Druhé kolo favoritům nepřálo. Plzeň, Sparta, Liberec i Slavia remizovaly

iDNES.cz / Sport

Nejdřív Plzeň, krátce nato Liberec a večer také Sparta. Tři nejlepší týmy minulého ročníku fotbalové ligy v neděli pouze remizovaly, takže po druhém kole aktuální sezony mají plný počet už jenom Mladá Boleslav a Jablonec. V pondělní…

Aug 3

Liberec - Admira 2:0, o jasném postupu rozhodli domácí v první půli

iDNES.cz / Sport

Liberečtí fotbalisté rázným krokem dokráčeli do závěrečné fáze kvalifikace o Evropskou ligu. V odvetě 3. předkola porazili Admiru Wacker Mödling 2:0, v součtu s prvním duelem to skončilo 4:1.

Apr 30

Plzeň - Ostrava 2:0, domácí slaví titul, soupeře poslali do druhé ligy

iDNES.cz / Sport

Nejvyšší fotbalová soutěž má staronového mistra. Hráči Plzně porazili doma ve 27. ligovém kole Ostravu 2:0 a mohou si užívat oslavy čtvrtého titulu v klubové historii - tři kola před koncem mají na druhou Spartu nedostižný náskok čtrnácti…