English

Vendula Pizingerová (48) hlásí v šestinedělí: Doma mám 3 Pepíky!

Blesk.cz / Celebrity

Před jedenácti dny přivedla Vendula Pizingerová (48) na svět chlapečka Josefa. Narodil se přesně na den stejně jako její manžel Josef Pizinger (33). A šestinedělí pro ni není žádný problém!

More from Blesk.cz / Celebrity

Mar 4

Vendula Pizingerová (52) o životě s mladším manželem: Jsem věčně pod palbou!

Vendula Pizingerová (52) boří hranice! Potřetí se vdala za o 16 let mladšího Josefa, který je synem její nejlepší kamarádky, a před padesátkou porodila syna Pepíčka. Přesto musí denně čelit narážkám na svůj věk a manželství s věkovým…

Mar 14

Vendula Pizingerová se pochlubila intimním snímkem manžela: Než přijdou požadavky

Blesk.cz / Celebrity

Vendula Pizingerová (51) se svým sledujícím na sociální pochlubila, jak vypadá její ráno, než vypuknou všechny typické starosti dvojnásobné matky. Snímek, který sdílela, potěší hlavně ženy, zachytila na něm totiž svého nahého spícího…

Sep 6

Vendula Pizingerová s o 16 let mladším manželem Josefem: 7. výročí svatby oslavili nahotou!

Když si Vendula Pizingerová (50) před lety začala s o 16 let mladším synem své kamarádky Simony Pizingerové Josefem, nikdo tehdy jejich vztahu nevěřil. Dnes je to 7 let od jejich utajené svatby a společný synek Pepíček zanedlouho oslaví…

Apr 28

Vyčerpaná Vendula Pizingerová na dovolené s o 16 let mladším manželem: 50 stupňů na sluníčku!

Blesk.cz / Celebrity

Vendula Pizingerová (50) je aktuálně se svým manželem Josefem (34) na dovolené, konkrétně na ostrově Socotra, což je souostroví v Jemenu. Kdo by ale čekal pohodičku u bazénu, ten by byl na velkém omylu - zakladatelku nadace Kapka naděje…

Apr 25

Vendula Pizingerová s manželem na výletě: Jejich „romantické“ nocování není pro každého!

Blesk.cz / Celebrity

Na Vendulu Pizingerovou (50) má její mladší manžel Josef (32) velmi pozitivní vliv. Už nějaký ten čas se zdá, že po jeho boku nestárne a pouští se do dobrodružství, na která by si netroufly ani ženy výrazně mladší. Tentokrát manželé…

Jan 25

Vendula Pizingerová s manželem: Dovádění v posteli! A řídí se přitom radou od mámy

Blesk.cz / Celebrity

Patří mezi rodiče, co si dopřejí společný čas jen pro sebe. Vendula Pizingerová (49) s manželem Pepou (skoro 34) vyrazila na pár dní do rezortu v Jičíně. Užívají si společně nejen snídaně v posteli, ale i sněhovou nadílku.

Jan 19

Vendula Pizingerová (49) s manželem (34): Jako hrdličky! A Pepíček roste jako z vody...

Blesk.cz / Celebrity

V životě to neměla jednoduché, ale teď se má jako v pohádce. S o šestnáct let mladším manželem jsou i po devíti společných letech stále zamilovaní, jako kdyby se teprve poznali... A doma jim dělají radost dva synové!

Dec 28

Vendula Pizingerová (49) vytasila zamilované foto: S manželem (34) v posteli!

Blesk.cz / Celebrity

Při pohledu na štěstím zářící Vendulu Pizingerovou (49) a jejího mladšího, svalnatého manžela Pepu (34), by jeden řekl, že se seznámili tak před měsícem. Opak je ale pravdou a dvojice má za sebou už letitou historii. A právě na jejich…

May 27

Vendula Pizingerová slaví 9 let vztahu s manželem (33): Na prvním rande závazek a útěk do exotiky!

Blesk.cz / Celebrity

Za několik dní oslaví deváté výročí od seznámení. U této příležitosti ředitelka Kapky naděje Vendula Pizingerová (49) zavzpomínala na první rande s Josefem (33), během kterého si z rozmaru koupili zavazující letenku na tropický ostrov.

Oct 17

Vendula Pizingerová 3 dny po porodu: Už je doma!

Blesk.cz / Celebrity

Přestože Vendula Pizingerová (48) rodila císařským řezem v úterý, už v pátek ležel malý Pepík ve své postýlce doma. To je fofr!

Oct 13

Vendula Pizingerová (48) porodila! Vymodlené holčičky se ale nedočkala

Blesk.cz / Celebrity

Její těhotenství bylo jedno z nejsledovanějších v českém rybníčku. Do poslední chvíle tajila pohlaví, ale teď už je jasné, že Vendula Pizingerová (48) se raduje z chlapečka.

Oct 12

Vendula Pizingerová to má za pár: Poslední foto a slova před porodem!

Blesk.cz / Celebrity

Už stříhá metr, protože do porodu zřejmě zbývají jen poslední hodiny. Prezidentka nadačního fondu Kapka naděje Vendula Pizingerová (48) každým dnem přivede na svět své třetí dítě, jehož tatínkem je třetí manžel Josef Pizinger (33).

Aug 22

Vendula Pizingerová si před porodem připomíná největší bolest: Je to přesně 20 let!

Blesk.cz / Celebrity

Už co nevidět přivede Vendula Pizingerová (48) na svět v pořadí třetí dítě, a nemůže se dočkat. Bohužel jí ale osud kdysi nachystal těžkou ránu, když ji připravil o prvorozenou dcerku Klárku (†5). Ta zemřela přesně před dvaceti lety.

Jun 30

Vendula Pizingerová v 6. měsíci: Promluvila o pohlaví i jménech! A bojí se porodu?

Blesk.cz / Celebrity

Vendula Pizingerová (48) je v šestém měsíci těhotenství a není tedy divu, že už přemýšlí o porodu i o tom, zda se jí narodí chlapeček, či holčička. Jaká jména už s manželem Josefem (32) vybrali?

May 1

Vendula Pizingerová (48)! S manželem (32) čekají dítě! Budeme čtyři, raduje se

Blesk.cz

Tak to je radostná zpráva, kterou asi nikdo zrovna nečekal... Vdova po skladateli Karlu Svobodovi (†68) Vendula Pizingerová (48) čeká s mladším manželem dítě! Oznámila to sama na sociální síti.

Apr 9

Vendula Pizingerová má po karanténě jasno: Rozvod, nebo porod?!

I když víc času tráví společně doma, tak si zatím na nervy nelezou. Vendula Pizingerová (48) má hodně práce s nadačním fondem Kapka naděje, její manžel Josef (32) pracuje na střídačku doma nebo ve firmě a Jakub (15) se učí ve svém pokoji.

Aug 13

Vendula Pizingerová s manželem jako Bonnie & Clyde, se synem jako Pamela z Pobřežní hlídky

Blesk.cz / Celebrity

Dvě tváře Venduly Pizingerové (46). Prezidentka nadačního fondu Kapka naděje se před focením do charitativního kalendáře šla společně se synem Kubou zchladit v bazénu. V červených jednodílných plavkách připomíná Pamelu z Pobřežní hlídky.

Jul 18

Vendula Pizingerová "řádí" na Instagramu: Od syna dostala zákaz!

Blesk.cz / Celebrity

Zatímco s manželem Josefem (30) vystavuje na sociálních sítích každou chvíli novou fotografii, o jejím synovi Jakubovi (13) není vidu ani slechu. Vendula Pizingerová (46) má totiž zákaz Kubu fotit na Instagram.

Aug 8

Vendula Pizingerová s manželem sjíždějí vlny! Syna Jakuba víc než památky zajímá mobil

Vendula Pizingerová (45) po boku o šestnáct let mladšího manžela jen kvete. Dvojice si právě užívá společnou dovolenou a Vendula se podle všeho dokonce odvážila vyzkoušet si sjíždění mořských vln.

Apr 10

Vendula Pizingerová o netradičním koníčku syna: Vůbec nevím, po kom to má

Blesk.cz / Celebrity

Syn Venduly Pizingerové (45) Jakub (11) po svém otci zdědil hudební vlohy, zároveň má i dost netradiční zálibu. Prezidentka a zakladatelka nadačního fondu Kapka naděje se nad tím zaráží a vůbec netuší, po kom to má…