English

Ligový restart: výbuch Sparty v Plzni nahrál Slavii, které stačil gól na čelo

iDNES.cz / Sport

Ve fotbalové lize se po pětitýdenní pauze změnilo mužstvo na prvním místě: doposud bezchybná Sparta totiž v 7. kole propadla v Plzni (1:3) a přepustila vedení Slavii. Ta si proti Mladé Boleslavi (1:0) připsala čtvrté vítězství za sebou.

More from iDNES.cz / Sport

May 18

Mladá Boleslav - Sparta 0:5, exhibičně k triumfu, řádil Kuchta a vypukly oslavy

www.idnes.cz

Sparťanští fotbalisté své fanoušky nejdřív dvacet minut napínali. Když ve čtvrtém kole nadstavby dali první gól, už je nikdo na cestě za jejich 38. titulem v historii nezastavil. Kuchta se do půle blýskl hattrickem, krátce po pauze dal…

Apr 29

Útočník Buchtele je po odchodu ze Sparty další posilou Mladé Boleslavi

www.idnes.cz

Novým působištěm hokejového útočníka Jana Buchteleho po odchodu z pražské Sparty bude Mladá Boleslav. Středočeši o příchodu třiatřicetiletého hráče informovali na klubovém webu. Bývalý reprezentant Buchtele změnil v extralize klub po…

Apr 19

Útočník Rekonen je po konci v Plzní další posilou Mladé Boleslavi

www.idnes.cz

Hokejisty extraligové Mladé Boleslavi posílil finský útočník Aleksi Rekonen. Třicetiletý rodák z Helsinek má už s českou nejvyšší soutěží zkušenosti, poslední dvě sezony odehrál v dresu Plzně.

Oct 31

Zlínští fotbalisté jako komparz. Plzni nechali body bez odporu

www.idnes.cz

Jestli měli před domácím zápasem s Plzní odhodlání, nechali ho v šatně. Fotbalisté FC Trinity Zlín si šli od začátku pro porážku a mistr jim ji bez námahy uštědřil.

Jul 11

Další prohru vezli jihlavští fotbalisté z Mladé Boleslavi

www.idnes.cz

Ani pátý pokus urvat výhru v přípravě na novou druholigovou sezonu jihlavským fotbalistům nevyšel. V sobotu nestačili na prvoligovou Mladou Boleslav, které na jejím hřišti podlehli vysoko 1:4.

Dec 5

Body jsou potřeba. Fotbalisté Pardubic chtějí loupit v Boleslavi

www.idnes.cz

Minimálně o jeden bod víc chtěli mít pardubičtí fotbalisté před nedělním střetnutím v Mladé Boleslavi. Po výhře nad Teplicemi 2:1 hodlali na úspěch navázat i v minulém kole proti Olomouci a zažít o něco klidnější závěr podzimní části…

Apr 20

Fotbalisté Sparty s Plzní sehrají odložený ligový šlágr 12. května

iDNES.cz / Sport

Odložený šlágr 23. kola první fotbalové ligy mezi pražskou Spartou a Plzní se odehraje ve středu 12. května od 18:00. Utkání se mělo původně konat 13. března, ale kvůli koronavirové karanténě západočeského týmu bylo odloženo.

Nov 8

Ligový restart: výbuch Sparty v Plzni nahrál Slavii, které stačil gól na čelo

iDNES.cz / Sport

Ve fotbalové lize se po pětitýdenní pauze změnilo mužstvo na prvním místě: doposud bezchybná Sparta totiž v 7. kole propadla v Plzni (1:3) a přepustila vedení Slavii. Ta si proti Mladé Boleslavi (1:0) připsala čtvrté vítězství za sebou.

Aug 22

Nakaženého fotbalistu koronavirem má i Mladá Boleslav

iDNES.cz / Sport

Jeden z fotbalistů širšího kádru Mladé Boleslavi měl pozitivní nález na koronavirus. Zbývající hráče a realizační tým proto dnes čekají další testy. Jejich výsledky rozhodnou o tom, jestli bude mužstvo připraveno k nedělnímu utkání…

May 26

Příbram - Ostrava 0:0, kouč Horváth v ligové premiéře bere jen bod

iDNES.cz

Příbramští fotbalisté zůstávají na poslední příčce tabulky. Ani s novým trenérem Pavlem Horváthem nedokázali vyhrát, v 25. kole při obnovení sezony remizovali s Baníkem Ostrava 0:0.

Sep 30

Ligová tlačenice. Slavii, Plzeň, Spartu a Baník dělí na čele jen dva body

iDNES.cz / Sport

Základní část fotbalové ligy je ve třetině. A je pořádně vyrovnaná. Na stejné čáře stojí po deseti odehraných zápasech Slavia s Plzní, o krok vzad stepuje Sparta a hned za ní Baník Ostrava. Tým, který v nedělním boji 10. kola skolil lídra.

Mar 12

Mladá Boleslav - Sparta 1:0, bída hostů nekončí, srazil je gól Douglase

iDNES.cz / Sport

Trápení fotbalové Sparty pokračuje. Ani šestý jarní zápas se jí nepovedl, v Mladé Boleslavi prohrála gólem stopera Douglase 0:1 a její odstup od druhé Plzně se prohloubil. Pokud jejich rival zvládne i středeční dohrávku s Bohemians, uteče…

Mar 4

Hradec Králové - Mladá Boleslav 0:0, nováček má první bod na jaře

iDNES.cz

Fotbalisté Hradce Králové mají na jaře první bod, v 19. kole první ligy ho získali za bezbrankovou remízu s Mladou Boleslaví. Ta remizovala počtvrté za sebou a prodloužila sérii bez výhry na devět zápasů.

Jan 20

Železník po roce končí ve Slavii, přestupuje do Mladé Boleslavi

iDNES.cz / Sport

Přišel jako žádaný útočník, ale i kvůli dlouhému zranění se fotbalista Lukáš Železník ve Slavii takřka vůbec neprosadil. Na jaře se bude snažit prorazit v jiném klubu s pohárovými ambicemi - přestupuje do Mladé Boleslavi.

Aug 26

Mladá Boleslav - Hradec 2:0, domácí jdou do čela ligové tabulky

iDNES.cz / Sport

Fotbalová liga má nového lídra - i když možná jen dočasného. Mladá Boleslav se do čela tabulky vyšvihla poté, co v páteční předehrávce brankami Hůlky a Magery porazila Hradec Králové 2:0. Přišla ale o záložníka Jakuba Radu, který musel v…

Mar 19

Mladá Boleslav - Jablonec 1:0, tři body domácím zařídil v závěru Kúdela

iDNES.cz / Sport

Už se zdálo, že zápas skončí bez branek, o to větší radost fotbalisté Mladé Boleslavi měli. Gólem Ondřeje Kúdely čtyři minuty před koncem rozhodli o vítězství 1:0 nad Jabloncem a upevnili si průběžné třetí místo. Minimálně na den se…

Feb 14

Mladá Boleslav získala ze Sparty defenzivního univerzála Jánoše

iDNES.cz / Sport

Defenzivní fotbalista Adam Jánoš mění dres, Spartu vyměnil za Mladou Boleslav. Ve středočeském celku třiadvacetiletý hráč podepsal smlouvu do června 2019.

Apr 19

Brno - Mladá Boleslav 1:0, důležité body vystřelil Markovič z penalty

fotbal.idnes.cz

Brněnští fotbalisté po dvou porážkách zabrali a udělali velký krok k záchraně v první lize. Ve 24. kole porazili čtvrtou Mladou Boleslav 1:0, když jediný gól utkání dal už v úvodu Markovič z penalty.

Mar 14

Jablonec - Sparta 0:0, ligový šlágr v mlze skončil bez gólů

fotbal.idnes.cz

Dlouho očekávaný zápas ve fotbalové lize mezi třetím Jabloncem a druhou Spartou skončil bez gólů. Oba týmy tak dávají možnost Viktorii Plzeň, která v neděli může na prvním místě navýšit náskok.

Mar 4

Plzni onemocněli fotbalisté, ligový šlágr proti Slavii se odkládá

fotbal.idnes.cz

Fotbalový víkend v české lize bude bez šlágru. Utkání 19. kola mezi první Plzní a rozjetou Slavií je odloženo. Důvodem je akutní respirační onemocnění deseti plzeňských fotbalistů. Náhradní termín dosud není určený. O odkladu rozhodlo…