English

Zdeněk Pohlreich v nouzi? Z elitního šéfkuchaře profi dohazovačem!

Blesk.cz

Ač obávaný šéfkuchař Zdeněk Pohlreich (63) není moderátor a na obrazovce byl dosud kromě Zlaté masky jen v pořadech o vaření, bude teď uvádět – teď se podržte – televizní seznamku První rande!

More from Blesk.cz

Mar 27

Šéf Zdeněk Pohlreich: Na rok mu zakázali vařit! Proč?

Blesk.cz / Celebrity

Na nedostatek práce si televizní šéfkuchař Zdeněk Pohlreich (66) nemůže stěžovat. Vede několik podniků a každou chvíli je na obrazovce, nově jako porotce primácké show Česko na grilu. Sám ale kdysi zažil rok, kdy nemohl dělat vůbec nic!

Aug 15

Tohle nikdo nečekal: Zdeněk Pohlreich se vrací na Primu!

Blesk.cz / Celebrity

Tohle je pořádná válka! Televize Prima, která z něj před lety udělala hvězdu, si teď Zdeňka Pohlreicha (66) bere zpět. Podle informací Blesku ho od podzimní sezony zlanaří z konkurenční Novy. Stálo ji to ale pořádný balík!

Jan 11

Zdeněk Pohlreich vysvětluje: Proč jsem odešel z Primy?!

Blesk.cz / Celebrity

Populární český šefkuchař a bývalá tvář televize Prima Zdeněk Pohlreich (65) mění po třinácti letech působiště a míří na obrazovky k největšímu konkurentovi, televizi Nova. Co ho k tomu přimělo?

Jan 3

Zdeněk Pohlreich po 13 letech mizí z Primy. Kam prcháš, šéfe?!

Blesk.cz

TV Prima mu nastartovala hvězdnou kariéru, přesto se teď rozhodl dát přednost její největší konkurentce, televizi Nova! A řeč není o nikom jiném, než o šéfkuchaři Zdeňku Pohlreichovi (65)!

Nov 10

Zdeněk Pohlreich v MasterChefovi: Dostal přísný zákaz!

www.blesk.cz

Naposledy jako zaskakující porotce v show MasterChef se včera objevil Zdeněk Pohlreich (63). Nešlo si nevšimnout, že po celou dobu pobytu v populární kulinářské soutěži nemluvil vulgárně. Ani nesměl, televize Nova mu to zakázala!

Nov 2

Zdeněk Pohlreich nastupuje do MasterChefa: Kašpárek má zdravotní pauzu!

www.blesk.cz

Už dnes se v oblíbené kulinářské show objeví Zdeněk Pohlreich (64), jako náhrada za porotce Radka Kašpárka (40). Ten totiž musel podstoupit nutnou operaci plotének.

Jan 22

Šéf Zdeněk Pohlreich (63) očkován na covid! Absurdní, říká on sám

Blesk.cz / Celebrity

Hvězdný šéfkuchař a hvězda televizních pořadů na Primě Zdeněk Pohlreich (63) měl být podle informací Seznam Zpráv přednostně naočkován proti onemocnění covid-19.

Jan 13

Zdeněk Pohlreich v nouzi? Z elitního šéfkuchaře profi dohazovačem!

Blesk.cz

Ač obávaný šéfkuchař Zdeněk Pohlreich (63) není moderátor a na obrazovce byl dosud kromě Zlaté masky jen v pořadech o vaření, bude teď uvádět – teď se podržte – televizní seznamku První rande!

Sep 6

První odpadlík ze Zlaté masky: Superšéf Zdeněk Pohlreich pokořen!

Blesk.cz

Přišel, viděl a už je venku! Zatímco před pár dny vyhrál Superšéf Zdeněk Pohlreich (63) kuchařské klání v Prostřeno, teď byla na opačném konci. Ze Zlaté masky vyletěl jako první. Podle informací Blesku mu to ale zas tak nevadilo.

Mar 1

Superšéf Zdeněk Pohlreich: Co se děje s hospodami dál, mě nezajímá!

www.blesk.cz

Kuchařina nikdy nebyla jeho snové povolání, přesto se jí už věnuje bezmála padesát let a o vaření natočil i mnoho pořadů. Od Ano, šéfe!, přes Šéfa na grilu, Rozpal to, šéfe! až po Superšéfa, kterého momentálně vysílá TV Prima. A to Zdeněk…

Jun 5

Pravý »šéf« Zdeněk Pohlreich: Drsná slova o konci Ano, šéfová!

Blesk.cz

Ani Zdeněk Pohlreich (62) nevěřil tomu, že se na obrazovce udrží pořad »Ano, šéfová!« s Jitkou Paganou (58) a jejím italským synkem Santou (32) navazující na jeho pořad. Jejich brzký konec dokonce předpovídal!

Feb 7

"Šéf" Zdeněk Pohlreich: Netušené bohatství v cizině! Vulgarity nad sporákem vynášejí

Blesk.cz

Sprostě klít a pronášet na obrazovce peprné výrazy na adresu nešikovných kuchtíků se mu pořádně vyplatilo. Podnikání teď Zdeňku Pohlreichovi (60) vynáší tolik, že si mohl koupit luxusní vilu na Floridě.

Nov 6

Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich přiznal, co nezvládne bez kuchařky!

Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich (60) je špičkový kuchař, který se ale občas bez kuchařky neobejde. Blesk.cz přiznal, že není moc silný v pečení sladkého, a tak se raději drží přesného receptu.

Apr 10

Šéf Zdeněk Pohlreich slaví 60! Mám tři podniky a víc už nechci. Proč?

Blesk.cz / Celebrity

Televizní šéf Zdeněk Pohlreich dnes slaví 60 let! I když jeho tři pražské podniky patří mezi vyhledávané, tak počet zvyšovat nebude. Největší problém a vrásky na čele mu dělá shánění kvalitního personálu.

Feb 4

Nové díly Ano, šéfe!: Majitel motorestu vyhodí Zdeňka Pohlreicha od stolu

Blesk.cz

V pořadu Ano šéfe! se Zdeněk Pohlreich dostane do Motorestu Ušák, jehož majitelem je akční Erich Szymaniec, který touží po tom, aby se jeho restaurace vyšplhala na žebříčku co nejvýš, a je ochotem pro to udělat cokoliv. Zároveň ale také…

Jan 20

Šéf Zdeněk Pohlreich: O 17 kilo těžší a narvaný v kroji! To je pohled

Blesk.cz / Celebrity

V dalším díle Ano, šéfe se Zdeněk Pohlreich (59) vydal na Pálavu do kempu. Během natáčení si vyzkoušel místní kroj. Bylo vidět, že se natáčelo v době před jeho radikálním zhubnutím.

Jul 23

Moje rady hospodám před krachem nepomáhají! Prozradil Zdeněk Pohlreich před natáčením další řady Ano, šéfe!

Blesk.cz / Celebrity

Zdeňka Pohlreicha (59) čeká ještě jedna dovolená s manželkou Zdeňkou, a pak zpátky do práce. Pro TV Prima bude natáčet další řadu populárního Ano, šéfe! I když nikdy žádný podnik, kde za sedm let „šéfoval“, dobrovolně nenavštívil, z…

Feb 10

Náročné Ano, šéfe! Zdeněk Pohlreich se při ochutnávce jídla málem pozvrací

Blesk.cz

Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich se ve čtvrtek opět dá do nápravy restaurace, které se nevede. A nebude to mít vůbec jednoduché. A začne to tím, že se Pohlreich při ochutnávce jídel málem pozvrací. Zřejmě se tedy máme na co těšit.

Oct 30

Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich to nezvládal: Musel skončit se svou restaurací ve Švýcarsku

Blesk.cz / Celebrity

Kuchař Zdeněk Pohlreich musel udělat zásadní rozhodnutí. Kvůli okolnostem musel známý šéfkuchař prodat svoji srdcovou záležitost – luxusní restauraci ve Švýcarsku. Nejenom, že to bylo jeho „dítě“, ale také ho s tímto místem pojí mnoho…

Aug 27

Šéf Zdeněk Pohlreich: Před kamerami odhalil milence!

Blesk.cz / Celebrity

V kuchyních českých hospod odkrývá nejen špínu. Hned v prvním díle nové série »Ano, šéfe!« Zdeněk Pohlreich (58) zavětří nevěru!