English

Pestrý život Kvitové v Melbourne: »Konflikt« s ochrankou, detektivka a pět cílů!

Blesk.cz

Děkuje osudu, že před Australian Open nespadla v Melbourne do přísné karantény a nemusí tvrdnout dva týdny jen na hotelu. „Patřím mezi ty šťastné,“ usmála se tenisová hvězda Petra Kvitová (30).

More from Blesk.cz

Mar 10

Marek Eben po Českých lvech: Končím!

Blesk.cz

Po deseti letech se na pódiu Českého lva opět v roli moderátora ukázal Marek Eben (66). Své včerejší moderování přirovnal k výstupu na horu a přiznal, že tuhle práci vůbec neměl přijmout. Už to prý nikdy neudělá.

Jan 19

Tragédie na Australian Open: Britský novinář náhle zemřel!

Blesk.cz

Smutná událost se odehrála na letošním Australian Open. Na jednom z nejprestižnějších tenisových turnajů zemřel britský novinář Mike Dickson (†59). Ten v Melbourne nečekaně zkolaboval a lékařům se ho už nepodařilo zachránit.

Jan 17

Lehečkova jízda pokračuje i na Australian Open: Černý kůň!

isport.blesk.cz

Předloni první kolo, loni čtvrtfinále, a letos ještě víc? Jiří Lehečka (22) budí v grandslamové Austrálii strach. Úvodní kolo zvládl s grácií a množí se hlasy, že v Melbourne letos může český tenista ukázat hodně velké věci!

Jul 23

Petra Kvitová se vdala: První fotky ze svatby!

Blesk.cz

Podařilo se jim to perfektně ututlat až do poslední chvíle! Hvězdná tenistka Petra Kvitová (33) v sobotu dorazila před oltář, u kterého zpečetila lásku se svým trenérem Jiřím Vaňkem (45). Teď už jsou oficiálně manželé! Jak jejich velký den…

Jan 23

Syn Petra Kordy válí na Australian Open: Odhalil vítězný »talisman«!

Blesk.cz

Napodobí na Australian Open úspěch svého otce Petra, který slavný turnaj vyhrál v roce 1996? Do zodpovězení této otázky je ještě daleko, ale v jeho stopách zatím kráčí. Americký tenista Sebastian Korda (22) se poprvé probojoval do…

Jan 16

Kvitová po úvodní výhře na Australian Open: Ukázala zákulisí!

Blesk.cz

V noci z neděle na pondělí odstartoval letošní ročník Australian Open a česká tenistka Petra Kvitová si v úvodním utkání počínala výborně. Kurt po konci zápasu opouštěla jako vítězka a o pocit radosti se okamžitě podělila s tím, kdo je…

Nov 10

Nejsmyslnější česká moderátorka končí: Kdo nahradí Perkausovou!

Blesk.cz / Celebrity

Už stříhá metr do porodu. Evu Hecko Perkausovou (28) čeká zítra poslední den za moderátorským pultem. O tom, že loučení s hvězdou primáckých zpráv bude dojemné, není pochyb, kdo ale zaujme její židli vedle Romana Šebrleho (47)?

Aug 28

Válek o vakcínách a podzimu v českých nemocnicích: Bez energií končím!

Blesk.cz

Do konce září chce mít zdravotnictví Vlastimil Válek (TOP 09) vyřešeny dodávky energií pro fakultní nemocnice na příští rok, pokud se jim nepodaří je získat v běžné veřejné zakázce. Řešení podle něj musí navrhnout ministerstvo průmyslu,…

May 24

Navrátilová zpovídala české tenisové hvězdy: Co jí svěřila Kvitová?

isport.blesk.cz

Během pandemie se naučila vařit, pít víno a lenošit. Tenisová legenda Martina Navrátilová (65) to prozradila v rozhovoru pro časopis Vogue. V něm vyzpovídala i tři slavné české následovnice!

Aug 9

Tenistka Petra Kvitová: Přiznala nového chlapa!

Blesk.cz

Bum, prásk, smeč, game, set, match! Je to venku! Petra Kvitová (31) a její kouč Jiří Vaněk (43) jsou parťáci nejen na kurtu, ale i v životě. Tvoří pár. Tenistka to prozradila v rozhovoru pro Blesk.

Apr 29

České slzy v Madridu: Tenistka Kvitová objímala plačící Bouzkovou!

Blesk.cz

Pořádné emoce přinesl už zápas prvního kola ženského tenisového turnaje v Madridu. Petra Kvitová (31) v něm porazila krajanku Marii Bouzkovou (22), ovšem na žádné juchání nálada nebyla.

Feb 12

Sexy souboj Češek na Australian Open: Poperou se o osmifinále!

Blesk.cz

Tohle bude pikantní bitva! České tenisové kámošky Karolína Plíšková (28) s Karolínou Muchovou (24) zvou na zítřejší vzájemný souboj ve 3. kole Australian Open. A fanoušci se mohou těšit na velkou tenisovou krásu.

Oct 15

Pomozte najít Víťu (14) z Českých Budějovic: Vzal si jízdní kolo a zmizel

www.blesk.cz

Českobudějovická policie pátrá po teprve čtrnáctiletém Vitaliji původem z Ukrajiny, který si vzal doma kolo a od té doby se pohřešuje.

Sep 1

Extrémní líbánky českých novomanželů: Osm tisíc kilometrů v sedle kola!

Blesk.cz

Pro netradiční svatební cestu se rozhodli mladí novomanželé Markéta a Adam z Česka. Během »líbánek« ujeli 8100 kilometrů na kolech přes celou Ameriku! Odstartovali na pobřeží Atlantiku a po 48 dnech skončili u Pacifiku. Během extrémního…

Aug 26

Petr zmizel v Karibiku i s dvěma dětmi: Českou loď hledají už dva měsíce!

Blesk.cz

Vzal je na výlet jachtou a pak beze stopy zmizeli! V Panamě se pohřešuje česká plachetnice ANA, na jejíž palubě plul jachtař Petr se svými dvěma syny. Už sedm týdnů však o nich nikdo nic neví.

Apr 19

Česká Miss v troskách: Po Krainové a Švantnerové končí i finalistky!

Blesk.cz / Celebrity

Soutěž Česká Miss se pomalu rozpadá. Nejdříve z ní odstoupily Nikol Švantnerová (24) a Simona Krainová (44), teď se k nim přidaly i další krásky. Je tak soutěž v ohrožení?

Apr 15

Konec České Miss? Se soutěží končí i Krainová!

Blesk.cz / Celebrity

Dny České Miss jsou sečteny?! Nejprve televize Prima oznámila, že soutěž krásy nehodlá vysílat a nyní Českou Miss opouští jedna ze čtyř mentorek Simona Krainová (44)!

Aug 30

Česká Miss končí na Primě: S televizí se nedohodla!

Blesk.cz / Celebrity

Televize Prima a pořadatel soutěže krásy Česká Miss se nedohodli na další spolupráci. Po šesti letech Českou Miss bude vysílat jiná stanice.

Jun 26

Dahlgren, Nečesaný a Petra z Jihlavy: které případy nejvíc zaměstnaly českou policii?

Blesk.cz

Počet trestných činů v ČR se od posledních krajských voleb v roce 2012 snižuje. Loni jich policisté v celé zemi zaznamenali zhruba 248 000, o 56 000 méně než v roce 2012. Kriminalita rostla pouze v roce 2013, policie to přičítá amnestii…

Jan 27

Česká krása bez úprav: Petra Němcová všem dokázala, že photoshop nepotřebuje!

www.blesk.cz

Zúžení pasu, zvětšení poprsí i vyretušované vrásky. Ve světě modelingu běžná praxe, ke které se uchylují fotografové i grafici těch nejznámějších magazínů. Česká topmodelka Petra Němcová (35) teď všem vytřela zrak a ukázala, že žádný zásah…