English

Jitka Nováčková během covidu v Řecku: Omezení pohybu už od podzimu! Jak ho řeší?

Blesk.cz / Celebrity

Modelka a youtuberka Jitka Nováčková (28), která se v lednu letošního roku stala maminkou dcery Leah Elissy (1 měsíc), se rozhovořila na téma vládních nařízení v Česku. Mnozí tuzemští obyvatelé si totiž stěžují na omezení pohybu, ale v…

More from Blesk.cz / Celebrity

Sep 11

Misska Jitka Nováčková: 6 let s fotbalistou, ale prsten v nedohlednu!

Blesk.cz / Celebrity

Česká miss 2011 Jitka Nováčková (31) se po narození dcery Leah (2,5) stáhla do ústraní. S partnerem, finským fotbalistou Timem Sparvem (36) se natrvalo přesunuli do Česka, kde koupili byt, ale ten je už rok v rekonstrukci.

Oct 10

Krásná modelka Kristýna Schicková porodila druhého syna! Jaké dostal jméno?

Blesk.cz / Celebrity

Není jen sestrou slavného fotbalisty Patrika Schicka, ale i úspěšnou modelkou a maminkou. Kristýna Schicková (28) přivedla na svět druhého syna, který dostal jméno Liam.

Mar 17

Modelka Jitka Nováčková: Sexy v košili po dědovi!

Blesk.cz / Celebrity

Zrecyklovala poklady z půdy. Jitka Nováčková (29) ráda kombinuje kousky z druhé ruky s módními trendy. Modelka nyní předvedla, že i ve staré košili po dědečkovi může být žena sexy a nadělat spousty parády!

Apr 29

Miss Jitka Nováčková dál bojuje s úřady: Dcera už má sice jméno, ale papírově neexistuje!

Blesk.cz / Celebrity

Před týdnem se Jitka Nováčková (28) pochlubila, že dcera Leah (4 měsíce) už má rodný list, ale pořád není v Řecku legálně. Každodenní papírování mezi Českem a Řeckem už modelku vyčerpává.

Feb 28

Jitka Nováčková během covidu v Řecku: Omezení pohybu už od podzimu! Jak ho řeší?

Blesk.cz / Celebrity

Modelka a youtuberka Jitka Nováčková (28), která se v lednu letošního roku stala maminkou dcery Leah Elissy (1 měsíc), se rozhovořila na téma vládních nařízení v Česku. Mnozí tuzemští obyvatelé si totiž stěžují na omezení pohybu, ale v…

Jan 12

Jitka Nováčková předčasně porodila! Holčička dostala zajímavé jméno... Byl to fofr!

Blesk.cz / Celebrity

Modelka Jitka Nováčková (28) se stala maminkou! Holčička přišla na svět o tři týdny dřív, a tak se málem stalo, že tatínek, finský fotbalista Tim Sparv (33) nebyl u porodu... Vše se totiž odehrálo extrémně rychle!

Dec 9

Těhotná modelka Jitka Nováčková oslavila triumf! Čím Češka vytřela Finům zrak?

Tak tohle se jí povedlo! Jitka Nováčková (28) na sebe na prezidentském bále v Helsinkách strhla víc pozornosti než finské krásky. Její róba české výroby byla vyhlášena jako třetí nejlepší šaty všech dob.

Dec 7

Lucinka (17) Bohuše Matuše (47) porodila! Jaké dostala holčička jméno?

Rodiče mají mezi sebou třicetiletý věkový rozdíl, ovšem i tak se mají rádi a narodilo se jim i miminko. Zpěvák Bohuš Matuš (47) se stal poprvé otcem a jeho mladičká partnerka Lucinka (17) mu porodila dcerku.

Oct 8

Těhotná Miss Jitka Nováčková v Řecku: Bolesti a převoz do nemocnice!

Očekávání vytouženého miminka nemá hladký průběh! Jitka Nováčková (28) skončila na kapačkách v nemocnici v Řecku, kde hraje její partner a finský fotbalový reprezentant Tim Sparv (33).

Sep 24

Modelka Gigi Hadidová porodila: Jméno novorozené dcerky úzkostlivě tají!

Blesk.cz / Celebrity

Slavné modelce Gigi Hadidové (25) a jejímu partnerovi, zpěvákovi rozpadlé skupiny One Direction Zaynu Malikovi (27), se narodila holčička. Maličká princeznička už stihla nasbírat miliony srdíček na sociálních sítích, byť rodiče ukázali…

May 2

Miss Jitku Nováčkovou si její fotbalista rozmazluje: Dárek za 110 tisíc!

O svých 28. narozeninách skákala radostí až ke stropu. Jitka Nováčková dostala od svého fotbalisty vysněnou Chanel kabelku. Tim Sparv (33) se plácl pěkně přes kapsu!

Jul 25

Zlatokopka z reklamy Nikol Moravcová porodila! Dcerka dostala neobvyklé jméno

Blesk.cz / Celebrity

Kráska z instagramu porodila! Nikol Moravcová (32) přivedla ve čtvrtek na svět dcerku, kterou se svým manželem pojmenovali Violet. Šťastnou novinku oznámila moderátorka a blogerka na sociální síti.

Mar 12

Tereza Fajksová porodila: Holčička dostala zajímavé jméno!

Blesk.cz / Celebrity

S příchodem své dcerky na svět napíná Tereza Fajksová (29) své fanoušky už několik dní. Foto z porodnice poslala už přesně před týdnem. Teď se konečně pochlubila rozkošnou holčičkou.

Aug 9

Hubeňoučká modelka Zuzana Stráská porodila! Dcera má dlouhé nohy po mamince

Éterická modelka Zuzana Stráská (27) ve středu 8. srpna přivedla na svět své první dítě. Dcera Ema přišla na svět přirozenou cestou, i když by to u modelky vážící snad 30 kilo i s postelí, málokdo čekal.

Feb 16

Modelka Jitka Nováčková čelila obávané zkoušce! Jak dopadla?

Blesk.cz / Celebrity

Ve stejném roce, kdy se stala královnou krásy, zvládla i odmaturovat. Letos ale Jitku Nováčkovou (25) čekaly další náročné zkoušky – státnice. V posledních měsících se na ně připravovala a také se jich hodně bála. Teď je má konečně za…

Jan 17

Modelka Jitka Nováčková ve stresu: Proč spílá finskému příteli?

Blesk.cz

Modelka Jitka Nováčková (25) prožívá nesnadné období. Dohání totiž studia a už je jen krůček od cíle. Nervozita stoupá, obavy se stupňují. Přitom se nemůže opřít ani o partnera. Kvůli čemu si na něj Jitka stěžovala fanouškům?

Dec 22

Modelka Jitka Nováčková: Místo Vánoc dovolená? Z pláže dráždí v sexy plavkách

Blesk.cz

Modelka a Česká Miss 2011 Jitka Nováčková (25) před Vánocemi utekla z Česka! Minulý týden odletěla na Mauricius, kde se teď vyhřívá na slunci v poměrně odvážných plavkách. Zatímco vrchní díl je klasický, zbytek koupacího úboru už tvoří jen…

Aug 11

Moderátorka Primy Parmová porodila: Holčička dostala jméno Emily

Blesk.cz / Celebrity

Krásná moderátorka zpráv Sandra Parmová (31) se ve čtvrtek stala matkou. Narodila se jí holčička, která dostala jméno Emily.

Jun 22

Modelka Doleželová se stala maminkou! Porodila dceru Verunku

Blesk.cz / Celebrity

Modelka a lékárnice Jana Doleželová (35) konečně porodila. I když byl její pupík malý a kráska vůbec nevypadala, že už se blíží její čas, nakonec v neděli porodila malou holčičku, která dostala jméno Veronika.

Jun 15

Jitka Nováčková konečně ukázala přítele celého, nejen jeho nohy. Je to fotbalista!

Blesk.cz / Celebrity

Jitka Nováčková (25) už nějakou dobu randí s novým přítelem. Dlouho ho tajila a nechtěla o něm nic říct a ani se nepochlubila žádnou společnou fotkou. Nyní je však všechno jinak. Modelka konečně ukázala, kdo si získal její srdce...