English

Už to mám za sebou, přiznala Kvitová. Česká tenistka se v Charlestonu nechala očkovat

www.irozhlas.cz

Tenistka Petra Kvitová se nechala očkovat proti koronaviru. Řekla to po otázce Radiožurnálu při vzdálené tiskové konferenci z německého Stuttgartu, při které pak i doplnila, že měla krátkodobé vedlejší účinky. Jednatřicetiletá hráčka je…

More from irozhlas.cz

Oct 11

Kvitová v Indian Wells podlehla Azarenkové, česká tenistka po zápase ukončila sezonu

iROZHLAS / Sport

Tenistka Petra Kvitová prohrála ve 3. kole v Indian Wells s Viktorií Azarenkovou z Běloruska 5:7 a 4:6. Pro Indian Wells (USA) českou vítězku Wimbledonu to byl poslední zápas roku. Už před turnajem oznámila, že po něm ukončí sezonu.

Sep 25

Kvitová se s Ostravou loučí, česká tenistka podlehla v semifinále turnaje Estonce Kontaveitové

iROZHLAS / Sport

Petra Kvitová dohrála na tenisovém turnaji WTA v Ostravě v semifinále. Druhá nasazená podlehla 0:6 a 4:6 Anett Kontaveitové. Estonka se v nedělním finále utká s Marií Sakkariovou z Řecka, která přehrála nasazenou jedničku Polku Igu…

Jul 14

Kvitová si v Berlíně zahraje ve finále. Českou tenistku na trávě nezastavila ani Bertensová

iROZHLAS / Sport

Dvojnásobná wimbledonská vítězka Petra Kvitová postoupila na exhibičním turnaji na trávě v Berlíně do finále, v němž si zahraje s Ukrajinkou Elinou Svitolinovou. Třicetiletá česká tenistka porazila v úterním semifinále 6:3, 6:2 Kiki…

Feb 14

Kvitová si čtvrtfinále v Petrohradu nezahraje. Českou tenistku do zápasu nepustí nemoc

iROZHLAS / Sport

Petra Kvitová se ve čtvrtfinále turnaje v Petrohradu nepředstaví. Česká tenistka měla nastoupit proti domácí Jekatěrině Alexandrovové, ale kvůli nemoci se rozhodla své působení na turnaji předčasně ukončit. Informaci přinesl oficiální web…

Feb 3

Petra Kvitová získala Cenu Věry Čáslavské. ‚Pro mě byla inspirativní tím, jak bojovala,‘ uvedla tenistka

iROZHLAS / Sport

Tenistka Petra Kvitová dostala jako šestá Cenu Věry Čáslavské za mimořádné zásluhy žen ve sportu a olympijském hnutí. Dvojnásobná wimbledonská vítězka, která se úspěšně vrátila na kurty po vážném zranění ruky z loupežného přepadení z…

Apr 29

Petra Kvitová je se dvěma tituly aktuálně nejúspěšnější tenistkou sezony

iROZHLAS / Sport

Její návrat na kurty po operaci těžce pořezané ruky stále udivuje. Petra Kvitová totiž hraje tak, že i ve vzácně vyrovnané éře ženského tenisu trochu vyčnívá nad ostatními konkurentkami. V tomto roce má jako jediná singlistka dva turnajové…

Apr 26

Petra Kvitová bude znovu světovou dvojkou, o finále v Istanbulu si zahrají Strýcová s Vondroušovou

iROZHLAS / Sport

Petra Kvitová porazila ve čtvrtfinále ve Stuttgartu Lotyšku Sevastovovu a kromě postupu do semifinále má i jistý post světové dvojky. V Istanbulu se do semifinále dostaly Markéta Vondroušová a Barbora Strýcová. Čeká je vzájemný zápas.

Mar 10

Tenistka Karolína Plíšková je v Indian Wells ve třetím kole. Petru Kvitovou vyřadila Venus Williamsová

iROZHLAS / Sport

Pátá nasazená Karolína Plíšková postoupila na tenisovém turnaji WTA v Indian Wells do 3. kola po obratu v zápase s Japonkou Misaki Doiovou. Nad 121. hráčkou světa zvítězila 6:7, 6:1 a 6:1. Naopak Petra Kvitová v utkání s Američankou Venus…

Jan 30

Tenistka Petra Kvitová v Petrohradu zvládla duel s Azarenkovou a postoupila do čtvrtfinále

iROZHLAS / Sport

Tenistka Petra Kvitová zvládla první zápas po finále Australian Open a v Petrohradu vykročila za obhajobou titulu. Turnajová jednička si ve druhém kole poradila s Běloruskou Viktorií Azarenkovou 6:2 a 7:6.

Jan 24

Petra Kvitová: Finále je neskutečný výsledek, ale turnaj ještě nekončí

iROZHLAS

Petra Kvitová poprvé po zranění ruky postoupila do finále grandslamového turnaje. V Melbourne vyřadila Američanku Collinsovou a pak čekala, kdo se stane její finálovou soupeřkou.

Jan 23

Petra Kvitová je ve finále Australian Open. Američanku Collinsovou vyprovodila kanárem

iROZHLAS / Sport

Tenistka Petra Kvitová postoupila na úvodním grandslamu sezony do boje o titul. V semifinále v Melbourne porazila Američanku Dannielle Collinsovou 7:6, 6:0 a čeká na soupeřku, kterou může být Karolína Plíšková.

Oct 5

Státní zástupce obžaloval muže, který napadl tenistku Petru Kvitovou

iROZHLAS

Krajské státní zastupitelství v Brně podalo žalobu na muže, který napadl Kvitovou v prosinci roku 2016. Za vydírání a za porušování osobní svobody mu hrozí až 12 let vězení. Na webu zastupitelství to oznámil jeho mluvčí Hynek Olma.

Aug 15

Cenný skalp pro Petru Kvitovou. Česká tenistka na turnaji v Cincinnati porazila Serenu Williamsovou

iROZHLAS / Sport

Tenistka Petra Kvitová podruhé v kariéře porazila Američanku Serenu Williamsovou. Osmá nasazená hráčka turnaje v Cincinnati zdolala bývalou světovou jedničkou ve 2. kole po dvouhodinovém boji 6:3, 2:6 a 6:3. Ve třetím kole se Kvitová utká…

Jul 1

Petra Kvitová je českou jedničkou, před Wimbledonem vystřídala Plíškovou na 7. místě

iROZHLAS / Sport

Petra Kvitová je staronovou českou jedničkou ve světovém žebříčku WTA. Na sedmém místě vystřídala Karolínu Plíškovou, která neobhájila na turnaji v Eastbourne body za loňský titul a v novém pořadí tenistek o jednu pozici klesla.

Jun 24

Páté finále, pátý triumf. Petra Kvitová ve finále v Birminghamu přehrála Rybárikovou

iROZHLAS / Sport

Tenistka Petra Kvitová získala už pátý turnajový titul v sezoně. Ve finále v Birminghamu otočila zápase se Slovenkou Magdalénou Rybárikovou a za dvě hodiny vyhrála 4:6, 1:6 a 2:6.

Jun 23

Páté finále v sezoně. Petra Kvitová si zahraje o titul v Birminghamu

iROZHLAS / Sport

Tenistka Petra Kvitová si na trávě v Birminghamu zahraje popáté v sezoně finále turnaje WTA Tour. Nasazená čtyřka porazila v dnešním semifinále 6:3, 6:2 Rumunku Mihaelu Buzarnescuovou.

Feb 4

Vítězná Kvitová. Česká tenistka ovládla po hladké výhře nad Mladenovicovou turnaj v Petrohradu

iROZHLAS / Sport

Česká tenistka Petra Kvitová zakončila tažení petrohradským turnajem vítězně. Francouzku Kristinu Mladenovicovou porazila hladce ve dvou setech 6:1 a 6:2. Kvitová si připsala už jedenadvacátý titul na okruhu WTA.

Feb 3

Petra Kvitová porazila ve třech setech Görgesovou a na petrohradském turnaji se představí ve finále

iROZHLAS / Sport

Česká tenistka si zahraje poprvé ve finále od loňského července na okruhu WTA. Kvitová porazila v semifinále petrohradského turnaje Julii Görgesovou ve třech setech 7:5, 4:6 a 6:2.

Oct 6

Petra Kvitová dál drtí české soupeřky. V Pekingu porazila Strýcovou a je v semifinále

iROZHLAS / Sport

Tenistka Petra Kvitová vyhrála 24. zápas nad českou soupeřkou v řadě. Ve čtvrtfinále turnaje v Pekingu porazila Barboru Strýcovou ve dvou setech a postoupila do semifinále.

Jun 24

Petra Kvitová si zahraje první finále od zranění, Šafářová musela v Birminghamu vzdát

iROZHLAS / Sport

Lucie Šafářová musela kvůli zranění stehenního svalu skrečovat svůj souboj proti Petře Kvitová za stavu 6:1 a 1:0. Ve finále se Kvitová potká buď Garbiňe Muguruzaovou, nebo Ashleigh Bartyovou.